Dane_Bad Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Hola Prietenul meu tenerist Kiki mi-a spus ca in weekendul 16-18 iulie vor avea intrunirea Teneristilor, afland programul si incantat de traseele ce le vor face m-am autoinvitat cu toate ca eu am Transalp Asa ca vineri dimineata am plecat 7 motoare din Cluj dintre care 2 BMWisti care mergeau langa Cheia la intrunirea lor, in Sighisoara am facut o escala pt a intalni un alt tenerist In Sighisoara, in prim plan prietenul meu Kiki Apoi am campat la iesirea din Brasov inspre Valea Prahovei la campingul Darste, f curat cu grup sanitar si dusuri curate la 13 lei de persoana si evident s-au facut cumparaturi pt gratarul de seara Tin sa va spun ca desi nu faceam parte din grupul lor am fost primit f calduros si nu au fost semne de discriminare din partea lor si le multumesc pt aceasta A doua zi de dimineata, cafeluta si poza de grup, eu cu Transalpul nu m-am alaturat grupului, insa baietii m-au chemat langa ei pt poza Apoi am plecat spre Rucar, Bran, Campulung, Runcu,,, nu prea am retinut tot traseul, dar era asa de fain 20 de motoare in trafic si toata lumea se oprea sa ne priveasca si ne faceau cu mana Mesaj completat Cheile Dambovicioarei Aici nu mai stiu pe unde eram Pasul Curmatura Oltetului, pacat ca nu am apucat sa fac poze in Cheile Latoritei, un vis me Apoi am coborat la Polovragi si am campat undeva langa aceasta localitate Dimineata ei au plecat peste alti munti inspre Dunare, insa eu a trebuit sa ma intorc la Cluj si cum eram aproape de Novaci am luat drumul spre Ranca Aici cai pascand pietre S-a asfaltat pana in varf,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 frumoasa tura..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 19, 2010 Autor Share Postat Iulie 19, 2010 Am trecut pe cealalta parte si deja eram pe forestier cum coboram dadeam de natura ca deja ma saturasem de atata peisaj sterp Se taie in continuare padurile intr-o veselie, trebuie sa profit sa le vizitez cat mai sunt,,, Deja trecusem de Obarsia Lotrului si ma indreptam spre Sugag, am urat o zi frumoasa celor doua doamne si am plecat mai departe Mirific peisaj,,, (ma refer la Transalpul meu) Doamne cat e de frumoasa tarisoara asta,,, Lacul Oasa Imi mai ramasese o conserva si ma gandeam sa o mananc undeva pe malul lacului si am luat-o pe un drum forestier plin de noroi nestiind unde voi ajunge, doar banuind ca ma va duce jos langa lac, intr-adevar am ajuns la capatul drumului jos langa lac unde din pacate erau doua case Am intrebat localnicul care era pe acolo daca e proprietate privata si mi-a spus ca da, dar ca ce vant ma aduce pe acolo I-am spus ca vroiam sa inghit o conserva pe malul apei, dar ca nu am sa-i deranjez, si deja intorceam motoreta cand omul imi facu semn sa stau si imi arata un foisor cu un acoperis si o masa facute din lemn si imi spuse ca pot manca acolo mai ales ca incepea sa ploua I-am multumit si am oprit sa pap Daca va uitati printre brazi se vede podul unde era drumul principal de unde venisem Iar aici de pe pod de la drumul principal se vede cabana unde am mancat Deja ploua marunt cand am plecat, iar dupa 1 km ma prins o ploaie torentiala de abia vedeam drumul, dar in 5 minute am iesit din ploaie si dupa alte 15 eram deja uscat de la soare si vantul de pe mobra O ultima poza cu lacul Oasa din minunata mea excursie, apoi am intrat in Sebes si inspre Cluj nu mai era nimic demn de fotografiat Multumesc Teneristilor pt excursie si sper ca ma vor primi si la anul Va salut calduros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Apoi am plecat spre Rucar, Bran, Campulung, Runcu,,, nu prea am retinut tot traseul, dar era asa de fain 20 de motoare in trafic si toata lumea se oprea sa ne priveasca si ne faceau cu mana Da, si unii uitau sa se opreasca din atata uitat la motoare ( 407-le ala de pe Valea Lotrului ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 19, 2010 Autor Share Postat Iulie 19, 2010 Toate pozele facute de mine sunt AICI Mesaj completat si un mic filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Faina tura, cinste teneristilor pentru gest. Se poate face traseul si cu o stradala ? Sau e prea accidentat drumul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 19, 2010 Autor Share Postat Iulie 19, 2010 (editat) Faina tura, cinste teneristilor pentru gest. Se poate face traseul si cu o stradala ? Sau e prea accidentat drumul ? Pe Transalpina se poate, insa mai incetut, am intalnit si cu speed-uri si o trupa de chopper-isti In rest pe unde am fost cu teneristii, nu eventual cu un Land Rover echipat Camel Trophy Editat Iulie 19, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Pe Transalpina se poate, insa mai incetut, am intalnit si cu speed-uri si o trupa de chopper-isti In rest pe unde am fost cu teneristii, nu eventual cu un Land Rover echipat Camel Trophy Salutare! Frumos traseu, si mai ales curbele alea sunt dementiale pe asfaltul nou! Ne-am intalnit la coborare ("Mai e mult pana departe ???"), grupul de 5 choppere si un naked, acolo unde erau oamenii cu multe masini de teren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 19, 2010 Autor Share Postat Iulie 19, 2010 Salutare!Frumos traseu, si mai ales curbele alea sunt dementiale pe asfaltul nou! Ne-am intalnit la coborare ("Mai e mult pana departe ???"), grupul de 5 choppere si un naked, acolo unde erau oamenii cu multe masini de teren. Da, daaaa,,, dupa ce am plecat mi-a parut rau ca nu am facut o poza impreuna sa spun ca am intalnit si chopperisi enduristi iubitori de natura si am vrut la un momentdat sa ma intorc, dar drumul ala rau m-a invins Si eu jubilam de bucurie pe curbe si ma gandeam sa nu ma vada careva vitezan sa zica: ui si la ala cu tractoru pune genunchiu jos pe curbe Toata stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 O harta cu traseul se poate? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 19, 2010 Autor Share Postat Iulie 19, 2010 O harta cu traseul se poate?Multumesc. Uite aici traseul lor: http://www.tenereclub.ro/index.php?p=forum..._id=483&s=1 Eu am participat doar primele 2 zile apoi de la Polovragi am mers Novaci, Ranca, Obarsia Lotrului, Lacul Oasa, Sugag, Sebes, Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 O harta cu traseul se poate?Multumesc. partea cu harta sta cam asa: - ce aparea pe harta ca drum nu era drum - partea interesanta a drumului nu e pe harta so... daca o fi facut cineva track gps poate... dar nu cred ca s-au intors inca. Eu m-am rupt duminica dimineata de grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 (editat) O harta cu traseul se poate?Multumesc. traseul care l-am facut noi e asta: prima zi - Bucuresti-Piesti-Rm-Valcea-Horezu-Polovragi-Rânca (cu innoptare la cort), a doua zi Obarsia Lotrului-Voineasa-Brezoi-Cozia (cu ploaie)-Rm-Valcea-Pitesti-Bucuresti : Urmeaza fotografii si povestioara pe "glob: la mine, dar dupa ce fac rost de toate pozele de la participanti. Asfalt uscat la toata lumea si nou si curbat ca pe Transalpina Editat Iulie 19, 2010 de thorus_2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 19, 2010 Autor Share Postat Iulie 19, 2010 partea cu harta sta cam asa: - ce aparea pe harta ca drum nu era drum - partea interesanta a drumului nu e pe harta so... daca o fi facut cineva track gps poate... dar nu cred ca s-au intors inca. Eu m-am rupt duminica dimineata de grup. Una dintre cele mai frumoase trasee pe care le-am facut a fost a doua parte a zilei de sambata de la Brezoi de pe Valea Oltului facut stanga spre Voineasa, insa dupa 6 km de Malaia facut iar stanga si ajuns in Cheile Latoritei care sunt extraordinare, trecut pe langa lacul Galbenul, facut imediat stanga si urcare (hard enduro) spre Pasul Curmatura Oltetului 1620m si coborare prin Cheile Oltetului spre Pestera si Manastirea Polovragi Daca ai un atlas rutier (ca al meu) sunt trecute si drumurile forestiere si acest traseu,,, Never forget Ceva asemanator cu Cheile Latoritei e traseul din Apuseni de la Lacul Lesul Ursului prin Valea Iadului la Stana de Vale (impresionant) Acolo vor merge Dominatoristii la sfarsitul lui Iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 (editat) trecut pe langa lacul Galbenul, facut imediat stanga si urcare No... iaca cum trimiti oamenii in balarii Ai acelasi atlas ca al meu, daca ajungi la Galbenul e bubu, dai in fundatura, drum de explatare forestiera ... stiu ca pe atlasul ala pare ca primul lac e Galbenul si al doilea Petrimanu aici se vad amandoua, e invers: http://wikimapia.org/#lat=45.3625792&l...amp;l=0&m=b Acum, prima data cand am facut traseul si eu am luat leapsa si am mers pana la al Galbenul ca sa ma intorc, nu mai zic ca dupa ce ne-am prins ca nu suntem pe drumul bun atunci, ne gandeam sa o luam inainte si sa iesim in transalpina dupa cum parea sa indice harta si gepeseul dar ulterior mi s-a confirmat ca nu ajungeam nicaieri. Alex - tenere rosu, m-am rupt duminica dimineata la 7:30 de gasca. Editat Iulie 19, 2010 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Una dintre cele mai frumoase trasee pe care le-am facut a fost a doua parte a zilei de sambata de la Brezoi de pe Valea Oltului facut stanga spre Voineasa, insa dupa 6 km de Malaia facut iar stanga si ajuns in Cheile Latoritei care sunt extraordinare, trecut pe langa lacul Galbenul, facut imediat stanga si urcare (hard enduro) spre Pasul Curmatura Oltetului 1620m si coborare prin Cheile Oltetului spre Pestera si Manastirea Polovragi La treaba asta is perfect de acord cu tine, daca ai un enduro trebuie sa faci tot posibilul sa ajungi sa faci odata acest traseu. Super... Am si eu cateva amintiri de acolo dar facut invers , de la Polovragi spre lacuri , etc Link de pe Motociclism Sau link de pe BLOG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 frumoase pozele mai ales ca eu v-am vazut in Darste la camping si imi venea rau de ciuda ca nu eram si eu cu motoreta Eram cel cu Cielo rosu de vis a vis de voi si care a facut mult fum la plecare Cum e drumul pe transalpina pt ca vreau sa ma duc si eu cu masina - evident Cielo-ul care face mult fum(cu moto l-am facut ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 Cum e drumul pe transalpina pt ca vreau sa ma duc si eu cu masina - evident Cielo-ul care face mult fum(cu moto l-am facut ) ? Linistit il poti face cu Cielo, din Novaci pana inspre varf e un asfalt splendid, iar apoi e forestier dar pregatit de asfaltare, deci nivelat si cu pietris, cum am spus si mai sus am intalnit choppere si speeduri Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) Danut JOS PALARIA frumos traseu ,frumoase poze , oameni frumosi ce sa zic este frumos totul poate vom reusi candva sa facem si noi acel traseu , abia astept Editat Iulie 20, 2010 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Multam mult pt info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luccyus Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 Mai multe poze de la intalnirea teneristilor aici: poze intalnirea teneristilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasile covaciu Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 pacat ca traseul asta nu o sa-l pot face niciodata cu motocicleta pe care o am.... Superbe locuri intr-adevar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 29, 2010 Autor Share Postat Iulie 29, 2010 pacat ca traseul asta nu o sa-l pot face niciodata cu motocicleta pe care o am....Superbe locuri intr-adevar. Si eu am avut inainte Yamaha YZF R6 din 2002, dar am dat-o fiindca e limitata la asfalt Pt mine satisfactia e mai mare pe munte Un soft enduro touring nu exceleaza la nimic, dar e bun la toate Decizia iti apartine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate