plescoi rulz Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Salutare baieti si fete! Plecare sambata la Balcik in Bulgaria, distanta 280 km, daca ne tine popo mai avem 100 de km pana la Nesebar cea mai frumoasa statiune-insula din Bulgaria. Benzina pt 600 km, cazare max. 20 euroi pe camera care se imparte la 2 sau la 3, haleala ieftina ca la bulgari. Plecare sambata pe 12 mai de la ultima benzinarie de pe Giurgiului, mai discutam la arc sau aciulea pe topicu' asta. Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 in weekendul urmator nu pot sa vin, dar las' ca ocazii vor fi destule, vorbim maine la ARC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 9, 2007 Autor Share Postat Mai 9, 2007 se anunta cald si bine pe sambata am vorbit cu cineva care a fost, cica drumul e belea, merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 pana acum suntem 3 motoare: plescoi - suzuki intruder mae - ktm 640 adventure viorel - honda cb 400 mai asteptam inscrieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 (editat) Cu putina sansa am sa fiu si eu prezent. offtopic: Asta e al 2-lea post pe thread-ul asta. SI nu e primul post care imi dispare. Am gresit cu ceva ? Editat Mai 10, 2007 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acidutzzu Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 unde va intalniti? la cat e plecarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 unde va intalniti? la cat e plecarea? Aceeasi intrebare si din paretea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Salutare baieti si fete! Plecare sambata la Balcik in Bulgaria, distanta 280 km, daca ne tine popo mai avem 100 de km pana la Nesebar cea mai frumoasa statiune-insula din Bulgaria. Benzina pt 600 km, cazare max. 20 euroi pe camera care se imparte la 2 sau la 3, haleala ieftina ca la bulgari. Plecare sambata pe 12 mai de la ultima benzinarie de pe Giurgiului, mai discutam la arc sau aciulea pe topicu' asta. Cele bune! Saluti! Pe unde o loati voi de iti da distanta Bucuresti - Balcic 280 km Tare curios sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 plecarea este maine la ora 9, ultima benzinarie pe dreapta de pe calea Giurgiului. @morpheus: o "loam" prin Giurgiu, Russe, Vetrino, Varna, Balcik - 300 km in cap 280 km sunt prin Silistra, dar pana la Silistra e drumul mai de cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 plecarea este maine la ora 9, ultima benzinarie pe dreapta de pe calea Giurgiului.@morpheus: o "loam" prin Giurgiu, Russe, Vetrino, Varna, Balcik - 300 km in cap 280 km sunt prin Silistra, dar pana la Silistra e drumul mai de cacao aham. e chiar scurt. eu am fost de 1 mai la balcic prin mangalia si au fost mai mult de 300km... adica vreo 420 pana la balcic. drum bun baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Salut, o mica schimbare de plan: plecarea la ora 9 din benzinaria de la inceputul autostrazii soarelui. Traseu : Bucuresti Calarasi Silistra Balcik adica traversam cu bacul = -30KM. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 se confirma! mergem pe autostrada A2 si traversam Dunarea pe la Silistra deci la 9 la inceputul autostrazii A2 la ultima benzinarie din Bucuresti pentru intarziati: 0722.993.915 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate