marse Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 O plimbare de weekend pana la Giugiu + o baie in Dunare Poze Super plimbare Abia astept urmatoarea destinatie Ps cine mai vrea poze, pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Bai, ce bine-mi sta cu musetelul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 neasteptat de calda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 nu se leaga nimeni de chelia mea !?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 Nu de ce sa se lege ca iti sta foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 cum se ajunge aici? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 cum iesi din port, primul semafor la dreapta si dupa aia tii drumul inainte... dar nu ma intreba cum se ajunge in port ) ca pe noi ne-a dus cineva pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 JUPITER_M, nu cred ca ai vrea sa faci baie in acel loc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 JUPITER_M, nu cred ca ai vrea sa faci baie in acel loc... hmmm,omul asta stie el ceva nu era tocmai "laguna albastra"... asta ca sa fac abstractie de "speciile" ce ne inconjurau dar va spun ca a fost superba si plimbarea si drumul si insotitorii...ce mai . a fost superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzz Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 cine vrea sa mearga in giurgiu la dunare sa imi zica si merg eu cu el... am bunicii in giurgiu e prea marfa la dunare;) din pacate acum stau cu mana in gips si cu motorul farmat:( o vara placuta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 ok, dar unde sunt pozele?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate