Sari la conținut

stilgar

Super Membru
  • Număr conținut

    972
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de stilgar

  1. Am 2 iesiri cu tubliss dupa 4 ani pe mousse. O iesire pe noroi si una pe piatra/radacini. Este senzatie. incredibila aderenta, dar si mai important felul in care lucreaza suspensia spate. Recomand

  2. eu vin dupa 2 operati la genunchi , ultima acum 6 luni. Si inca abia cobor scarile :)

    Domnilor, hobby-ul e hobby. Invit pe organizator sa faca o categorie a dizabilitatilor, astfel sa nu mai fiu nevoit sa ma dau la hobby, ca la oldboys inca nu pot.

    Personal nu as fi putut face expert fara pastile si zacut in pat o spatamana, iar la hobby chiar nu ma gandeam sa ajung sa-l bat pe Soso ( :)) ) .

    Singurl pe care il cunosc si nu era de hobby e ungur, deci nici o sansa sa te intelegi cu el :)

  3. Nu poti sa ai pe picior un cadru rigid care sa nu se deformeze deloc. Atunci ar ceda altceva sold glezna poate chiar coloana. Rolul ortezei este sa ajute musculatura nu sa ii preia toate funcțiile. Deci ideea ca daca iti pui orteze poti sa iti arunci pe genunchi un bolovan de 500kg fara sa patesti ceva e gresita. Orteza ajuta musculatura si preia socuri articulare. Ca si protectie mecanica: pietre lemne cazatura in genunchi etc partea de protecție cu padding e cea care te protejează

  4. motocrossul cred ca e mai periculos decat enduro.

     

    La sold nu am avut nimic dar mi-a sarit clavicula :)

    La viteza accidentarea medie nu are asemenea probleme dar varfurile imi par mai periculoase: vezi Vrajitoru.

    F rar la enduro sunt asemnea accidentari.

    Sau cel putin la noi. Insa de cand am intrat in aceasta comunitate am observat pe masura ce se largeste si creste nivelul mediu al participantilor, o incidenta mai mare a accidentarilor ce necesesita interventii medicale (lucru perfect logic), deci cred ca cine isi doreste sa se apropie de media participantilor ar trebui sa fie bine protejati.

×
×
  • Creează nouă...