Jump to content

bmf_raider

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bmf_raider

  1. 1. Exista alternative, dar dupa o vreme te obisnuiesti. 2. Am depasit sarcina maxim admisa cu cateva kg si n-am intampinat probleme. Cred ca limitarea vine de la suspensia spate, care e destul de low budget pentru mers cu pasager si bagaje. Ar fi recomandat sa ii faci un upgrade daca o vei folosi pentru calatorii lungi, dar nu e musai. Am avut aceeasi dilema si n-am gasit pe forumuri oameni care sa se planga ca s-ar rupe cadrul. https://www.tracer900.net/topic/4066-maximum-weight/ 3. Viteza a 6-a 5500 rpm cam asa. 4. Saua stock este oribila la drum lun
  2. Am rezolvat o problema. Mai ramane de schimbat parbrizul cu un Ermax Sport. Recomand Motovis cu caldura.
  3. Salutare, Sunt fericitul posesor al unui tracer 900 gt de aproximativ doua saptamani. Toate bune si frumoase, mai putin faptul ca e nevoie sa ii fac un setup suspensiei. Problema mea principala cu setarile actuale apare cand franez si mai ales cand iau mana din gaz, ajung din inertie sa fiu impins in fata mai mult decat ar fi cazul. Eu am cam 100kg cu tot cu echipament. E vreun rider pe aici (poate chiar cu o greutate similara) care si-a ajustat furca/spatele pentru niste sfaturi ?
  4. Salut, M-a prins microbul adventure si as avea nevoie de niste pareri. Am avut ocazia sa testez un bmw f850gs in doua randuri si am ramas surprins in mod placut de experienta. Din pacate, nu cunosc pe nimeni care sa detina un f800gs pentru a schimba niste opinii/sfaturi in functie de care sa ma orientez la o eventuala achizitie. Ce ati alege intre f800gs si f850gs si de ce ?
×
×
  • Create New...