Sari la conținut

bmf_raider

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Tenere 700, R1250GSA

Vizitatori Recenți Profil

285 citiri profil

bmf_raider's Achievements

  1. Salutare, Cu Z1000SX nu m-am dat. Legat de Tracer 900 am condus unul timp de 2 ani ~45.000 de km mers >80% cu pasager. Impresiile mele: + ergonomie pilot pentru un sport-touring (1.90, 95 de kg) + confort pasager + motorul daca ai stil sportiv de condus + fiabilitate, in afara de ulei si filtre n-a vazut service + consum + sunet (chiar si stock) + cruise control, manere incalzite, cutiile, suspensie fata full ajustabila (varianta GT) - saua stock; dupa 30 de minute incepe disconfortul; costa 300 de lei sa o faci pe gustul tau si chiar merita (valabil la orice motocicleta) - se simte cheap pe parte de fit & finish, in special la plastice - suspensia spate; sa nu te gandesti sa te apropii de max load fara un upgrade daca ai de gand sa mergi cat de cat sportiv cu pasager si bagaje - parbrizul stock este o gluma trista - scaritele as fi preferat sa fie mai in fata - motorul la drum lung, incarcat cu bagaje si pasager nu e cea mai inspirata alegere Ar fi ideal sa le testezi pe amandoua la un drum mai lung inainte sa iei o decizie. Daca astazi as avea de ales strict intre cele doua modele, as merge tot pe Tracer. Sper sa te ajute. Tine cont ca unele aspecte sunt subiective, iar alti (fosti) posesori pot sa nu fie de acord. Ride safe.
  2. Am o curiozitate de ceva vreme si neavand inclinatii mecanice am zis sa intreb aici. Ar fi combatibil cu Tracer 9 GT un amortizor aftermarket conceput pentru Tracer 900 GT 2020 ? Ma gandesc ca fiind vorba de 2mm diferenta in lungime, nu ar trebui sa fie dificultati, insa probabil fur curent. Amortizorul este un YA537 (Ohlins).
  3. 1. Exista alternative, dar dupa o vreme te obisnuiesti. 2. Am depasit sarcina maxim admisa cu cateva kg si n-am intampinat probleme. Cred ca limitarea vine de la suspensia spate, care e destul de low budget pentru mers cu pasager si bagaje. Ar fi recomandat sa ii faci un upgrade daca o vei folosi pentru calatorii lungi, dar nu e musai. Am avut aceeasi dilema si n-am gasit pe forumuri oameni care sa se planga ca s-ar rupe cadrul. https://www.tracer900.net/topic/4066-maximum-weight/ 3. Viteza a 6-a 5500 rpm cam asa. 4. Saua stock este oribila la drum lung, cel putin pentru mine. Din ce am citit pe forumuri, varianta Confort de la Yamaha nu e nici ea prea grozava. Cea mai buna optiune ar fi o una custom. Eventual o si inalti si vei rezolva problema de la punctul 1.
  4. Am rezolvat o problema. Mai ramane de schimbat parbrizul cu un Ermax Sport. Recomand Motovis cu caldura.
  5. Salutare, Sunt fericitul posesor al unui tracer 900 gt de aproximativ doua saptamani. Toate bune si frumoase, mai putin faptul ca e nevoie sa ii fac un setup suspensiei. Problema mea principala cu setarile actuale apare cand franez si mai ales cand iau mana din gaz, ajung din inertie sa fiu impins in fata mai mult decat ar fi cazul. Eu am cam 100kg cu tot cu echipament. E vreun rider pe aici (poate chiar cu o greutate similara) care si-a ajustat furca/spatele pentru niste sfaturi ?
  6. Salut, M-a prins microbul adventure si as avea nevoie de niste pareri. Am avut ocazia sa testez un bmw f850gs in doua randuri si am ramas surprins in mod placut de experienta. Din pacate, nu cunosc pe nimeni care sa detina un f800gs pentru a schimba niste opinii/sfaturi in functie de care sa ma orientez la o eventuala achizitie. Ce ati alege intre f800gs si f850gs si de ce ?
×
×
  • Creează nouă...