Sari la conținut

Flo89

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Flo89

  1. Cruiser in price range-ul Porksterelor care sa le bage ultimul cui in cosciug. Ma rog, au cam facut asta deja geniile de la HD, dar... noroc cu Scout-ul si cu Rebel 1100 (Si da, Bolt pt mine e ca un Sportster... dar bine facut)
  2. Pfoai de tartacutza mea, ce chestii bune pot sa scoata baietii astia din Chile
  3. Oho! \m/ Ce-i drept, recunosc ca nu am apucat sa le gust materialele din perioada de inceput, dar sunt pe lista, normal!
  4. Fair point... pana atunci ne mai delectam cu un clip de promovare l.e.: prezentatori mai nepotriviti decat astia 2... mai rar
  5. Park Lake e oricum prima varianta, citisem anterior si de optiunea asta... atata ca nu sunt foarte sigur in privinta securitatii si temperaturii in parcare cand o veni gerul - acesta fiind motivul pt care am vrut sa caut, preventiv, alternative.
  6. Salut! Are cineva prin zona Baba Novac/IOR/Park Lake un garaj unde sa pot sa o las la iernat? Contra cost, evident
  7. Salut! Stiti cumva cum se pot gasi stopuri asemanatoare cu cele de pe VN900, daca au vreun nume modelul ala, sa pot sa le caut?
  8. Pai asta e si ideea, i-am prins anul trecut la REF, a fost un snoozefest total, nu imi venea sa cred cat de incredibil de monotoni pot sa sune. Ca si contrast, fix inainte de mgla i-am prins si pe cei de la 1349... da, sunt un pic circari pe scena, dar macar pe muzica lor nu ma trezesc ca ma gandesc la ce treburi am pe-acasa... Iar pt cei care imi argumenteaza ca sunt genul de black "atmosferic", "transcendent" etc... ii trimit catre "Tesarul de Lumini" de la Negura, pana acuma nu am dat de vreo melodie pe stilul asta mai reusita si mai bine construita (si care, culmea, mai si transmite fix mesajul vizual sugerat de titlu) l.e.: Si crede-ma, am dat vreo 2-3 sanse Exercises in Futility (hahaha... ce ironie), integral... nu am ramas cu absolut nimica P.S.: Ca idee, ca tot aducem in discutie si trupele de black romanesti... zilele astea au inceput sa apara review-uri foarte bune pt ultimul material Akral Necrosis, "The Greater Absence": https://www.metal-archives.com/reviews/Akral_Necrosis/The_Greater_Absence/875622/Edmund_Sackbauer/402292 asta chiar e genul de BM care ma prinde, impreuna cu alde Belphegor (bine, se poate argumenta ca aia nu-s black pur, ci altoit cu o portie zdravana de death)
  9. Pardon, mgla, intelesesem ca mgwa e pronuntia... ma rog...
  10. Eu pe baietii astia de cand i-am prins live in 2018 la REF au devenit lejer trupa mea favorita de DM (Death nu se pune, ramane forever & ever deasupra a orice altceva din segmentul asta), mult mai brutali, mai duri si mai tehnici decat CCorpse: iar din alalalt gen comun de metalareala extrema... tot astia raman my go-to band, dupa ce le-am descoperit in adolescenta trilogia Nightwing, Panzer Division Marduk si La Grande Danse Macabre: Pt mine sunt un pic hit or miss de cand l-au inlocuit pe Legion... dar in continuare reprezinta ce ar trebui sa fie (din punctul meu de vedere) black-ul calumea, dur. Fara lalaieli gen mgwa, dupa care e toata lumea in limba.
  11. Nu pot sa zic decat ca... si-au facut-o cu mana lor Hal de firma, pacat de motoare (unele dintre ele) Am postat-o si la topicul de Sportstere, dar cred ca prinde bine si aici: https://www.motorcyclenews.com/news/2020/septemeber/harley-davidson-sportster-discontinued-europe/
  12. Flo89

    HD Sportster 883-1200

    De curiozitate, ma lamureste si pe mine cineva de ce este atat de hype-uit (cel putin asta am observat in mediul virtual) Iron 833-ul? Din ce am inteles, nu e nici macar aproape de a fi cel mai bun Sportster... e doar din cauza ca e blacked out? Sunt un pic surprins ca nu a fost postata aici stirea: https://www.motorcyclenews.com/news/2020/septemeber/harley-davidson-sportster-discontinued-europe/ Mi se pare mie, sau HD tocmai au pierdut piata cu cea mai mare putere de cumparare, pt modelul lor cel mai usor accesibil si popular? P.S.: Good riddance...
  13. Revin cu alta intrebare legata de Shadow 600... Stiti cumva vreun site local sau pe cineva care vinde masca/grila de radiator? Sau eventual pe cineva care sa le faca custom, la comanda? + o aripa fata, neagra
  14. Fix acelasi lucru il ziceam si eu... vba aia, din tantar armasar, dar gura si stomacul presei tre' sa manance ceva, nu? Amu', cu respectul de rigoare fata de baietii de treaba din HA (ca or fi si d-astia, pana la urma), dar chiar sunt neica-nimeni la noi in tara, vis-a-vis de adevaraturile clanuri de mafioti, care au organele la dejtele lor... Nota bene: nu iau de nici o forma apararea astora implicati in cazul de fata... atata ca, privit un pic dintr-o perspectiva mai larga... te apuca rasul cand vezi atata senzationalism
  15. Just my 2c... ai nostri cred ca s-au activat pt ca le sufla Homeland Security & DEA-ul (plus cei din NZ) in ceafa, altfel... plangeau si acuma dupa interlopii nostri din inchisoare (sau nu)
  16. Pt 100g de coca (plus probabil cine stie cate kile mai erau "negociate") foarte repede au gasit faptasul/faptasii... Dar pt zecile de pachete din Mamaia/litoral de asta-primavara, de-abia recent au prins 2 sarbi parliti... Nemaipomenita eficacitate, bravos organelor, aplauze!
  17. De curiozitate, are cineva inregistrat sau un torrent cu serialul "Harley and the Davidsons"?
  18. Scuze daca s-a mai pus intrebarea asta pana acum pe cele 135 de pagini, dar... Din ce am inteles, motorul de pe Shadow 600 este aproape identic cu cel de pe Transalp 600, cu exceptia cutiei de viteze (4 vs 5 viteze).... si a 40 vs 50 cp. La prima cautare cica ar fi datorita diferentei de cam-uri... exista vreo modalitate de a modifica motorul de Shadow pt a-i reda cei 10 cp pe care ar trebui sa ii suporte?
  19. De curiozitate, pt posesorii de Bolt... E adevarat ca e un Sportster-killer subevaluat?
×
×
  • Creează nouă...