Sari la conținut

serenity

INACTIV
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    norway
  • Motocicleta
    pasager pe 2005 C50 Boulevard
  • Club
    none

Informații profil

  • Interests
    riding, reading, rockin`:P

serenity's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. God is a concept,

    By which we can measure,

    Our pain,

    I'll say it again,

    God is a concept,

    By which we can measure,

    Our pain..

  2. Ti-am zis eu ca o sa ai parte de laude ...si le si meriti...bravooooo!!!! ma plimbi si pe mine ca te bat acum vezi ce faci cu Carpatiu`
  3. Poate pui poze in seara asta ca acum ai cu ce sa-i faci, nu?
  4. Foarte subtil!!!....la Balzac ma refeream +
  5. Cu placere...si mai sariti cu carti! Eu acum am inceput sa citesc, si recomand cu caldura, "Omul cu sobolani", Freud.
  6. Incercari timide....o parte cu telefonul, altele scanate...deci imi cer scuze pt calitate
  7. Ai face bine sa te apuci iar de ea, nu o sa-ti para rau Si tot din latura asta mai romantica a lui Eliade recomand Nunta in cer Recunosc ca si eu "l-am inselat" pe Eliade cu Blaga, Zari si Etape...foarte tare!
  8. Concluzia e ca mie nu mi-ar placea nici o carte recomandata de persoanele din jurul meu...
  9. Eu am zis ca nu mai stiu ce sa citesc, domnule critic al tuturor topicurilor! In cazul in care vrei sa pornesti si aici un flame...o sa o faci de unul singur.
  10. Eu am ajuns , dupa cum spuneam la Istoria religiilor, dar as mai avea de citit 19 trandafiri si ceva proza fantastica, in rest am citit tot ce am gasit si vreau sa spun ca Domnisoara CHristina si Romanul adolescentului miop rulez P.S. : Datorita cartii Cel mai iubit dintre pamanteni (care, dupa parerea mea e mai buna decat filmul) nu am avut timp sa imi invat pt bac.. Btw : are cineva din intamplare prin comp Lucian Blaga - Spatiul mioritic, Elogiu satului romanesc? Tre` sa fac un eseu pt scoala. . Nu ma trimiteti la biblioteca pt ca locuiesc "ilegal" in Gl si nu vor astia sa-mi dea carti.
  11. Da, cam asa am considerat si eu initial cartea respectiva, dar din lipsa de altceva la momentul respectiv am citi-o si am avut surpriza sa imi placa , relativ. Acelasi lucru il pot spune despre cartea In fiecare zi Dumnezeu se roaga la mine de Chris Simion. P.S. : Stiu ca deja incep sa plictisesc lumea cu Eliade (sunt fan ), dar imi poate spune cineva daca a citit cartea scrisa de Maytrei - Dragostea nu moare? Cum e?
×
×
  • Creează nouă...