Sari la conținut

serenity

INACTIV
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de serenity

  1. Ti-am zis eu ca o sa ai parte de laude ...si le si meriti...bravooooo!!!! ma plimbi si pe mine ca te bat acum vezi ce faci cu Carpatiu`
  2. Poate pui poze in seara asta ca acum ai cu ce sa-i faci, nu?
  3. Foarte subtil!!!....la Balzac ma refeream +
  4. Cu placere...si mai sariti cu carti! Eu acum am inceput sa citesc, si recomand cu caldura, "Omul cu sobolani", Freud.
  5. Incercari timide....o parte cu telefonul, altele scanate...deci imi cer scuze pt calitate
  6. Ai face bine sa te apuci iar de ea, nu o sa-ti para rau Si tot din latura asta mai romantica a lui Eliade recomand Nunta in cer Recunosc ca si eu "l-am inselat" pe Eliade cu Blaga, Zari si Etape...foarte tare!
  7. Concluzia e ca mie nu mi-ar placea nici o carte recomandata de persoanele din jurul meu...
  8. Eu am zis ca nu mai stiu ce sa citesc, domnule critic al tuturor topicurilor! In cazul in care vrei sa pornesti si aici un flame...o sa o faci de unul singur.
  9. Eu am ajuns , dupa cum spuneam la Istoria religiilor, dar as mai avea de citit 19 trandafiri si ceva proza fantastica, in rest am citit tot ce am gasit si vreau sa spun ca Domnisoara CHristina si Romanul adolescentului miop rulez P.S. : Datorita cartii Cel mai iubit dintre pamanteni (care, dupa parerea mea e mai buna decat filmul) nu am avut timp sa imi invat pt bac.. Btw : are cineva din intamplare prin comp Lucian Blaga - Spatiul mioritic, Elogiu satului romanesc? Tre` sa fac un eseu pt scoala. . Nu ma trimiteti la biblioteca pt ca locuiesc "ilegal" in Gl si nu vor astia sa-mi dea carti.
  10. Da, cam asa am considerat si eu initial cartea respectiva, dar din lipsa de altceva la momentul respectiv am citi-o si am avut surpriza sa imi placa , relativ. Acelasi lucru il pot spune despre cartea In fiecare zi Dumnezeu se roaga la mine de Chris Simion. P.S. : Stiu ca deja incep sa plictisesc lumea cu Eliade (sunt fan ), dar imi poate spune cineva daca a citit cartea scrisa de Maytrei - Dragostea nu moare? Cum e?
  11. Am citit-o cand eram mai mica(nu f mica), intr-adevar foarte misto...La fel si Crima si pedeapsa de Dovstoievski Pentru cei interesati de enigmele lumii recomand cartile lui Robert Charoux
  12. Crimele din Rue Morgue si Caderea casei Usher am citit, foarte interesante. Mai citisem ceva ce mi-a placut de Poe, parca William Wilson se numea.
  13. Prefer recomandarile subiective. In general ma intereseaza romanele filosofice, psihologice si tot ce tine de misticism. Bineanteles ca nu ma rezum numai la atat. Incerc sa evit "literatura de consum". Inca ceva interesant ar fi Ultimul templier Raymond Choury...(cred ca asa se scrie) Anyway, multumesc si o sa tin cont de recomandarile voastre, imediat dupa ce termin Istoria religiilor, Eliade.
  14. thanks a lot! Nu am apucat sa o citesc inca, dar din ce am auzit despre ea ra fi foarte interesanta cartea Romanii intre Pacala si Miorita, scrisa de Vasile Constantin Boghian. Si ce! Carti despre cultul satanist nu exista?!
  15. Pentru cei care mai citesc. Veniti si voi cu niste recomandari. Nu mai stiu ce sa citesc... Daca se poate si cu cateva idei despre cartea respectiva Incep eu: - Mircea Eliade *Isabel si apele diavolului* (primul roman al lui Mircea Eliade, datorita caruia a fost inlaturat din invatamantul universitar sub pretextul ca ar publica literatura pornografica. Romanul, desi are unele faze socante, e departe de asa ceva. E mai mult un raman psihologic) P.S. : Probabil am sa fiu rastignita sau indreptata spre alte forumuri..
  16. http://www.youtube.com/watch?v=wZP_3F1RG0E...ted&search= Dumnezeule!!!!
  17. Un nebun scapa de la sanatoriu. Noapte. Se pune pe urmarit o femeie. Femeia simte ca e urmarita, nebunul dupa ea. Tipa grabeste pasul, nebunul dupa ea, fuge disperata fuge ca si cum ar fi urmarita de apocalipsa fuge de parca toata viata ei ar fi fugit, fuge fara sa vada nimic, fara sa gandeasca, fara sa simta, dar fuge disperat si lacrimile ii curg siroaie si ii cad pantofii si i se rup hainele. Nebunul fuge dupa ea si o prinde. O propteste de un perete, se uita atent si cu o privire criminala la ea, se uita in ochii femeii care erau mai mult morti decat vii. Femeia era asa de speriata incat aproape ca nu mai respira. El o intreaba:,,Esti vie?" cu o ultima licarire de speranta si cu glasul deznadajduit ea ii raspunde:,,Da." la care nebunul:,,si atunci de ce nu faci struguri?""
  18. Eu din comoditate cred, sa u imi obosesc neuronu` cu imaginatie, am refuzat preferential si ca sa vad ce "soarta" am , am mers pe mana politistului de la inmatriculari...si deznodamantul tragic : CAU... . Bine ca nu e cu "o" si "w", dar parca sare si mai mult in evidenta....C`est la vie!.
  19. http://www.youtube.com/watch?v=EE2gfMVz0uo....
  20. Eu am una bucata "caine carnat" pe nume Jimmi, un pekines Chester care e nedespartit de cele 3 pisicute ale mele Bila, Biluta si Biloi, un acvariu care apartine prietenului meu si Terra , catelusa donata de Belbody, care s-a facut mare...as pune si poze da` nu mere momentan asa ca o sa revin..
×
×
  • Creează nouă...