Sari la conținut

madViktor

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    neoviktor

Profil

  • Locatie
    RmVL / Cv
  • Carnet moto din
    `05

madViktor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pozele: super. stilul: inconfundabil. aparatul: tare.. pozele 6,7, unde sunt facute, mai exact? ca nu le pot localiza.. ps: superb drum, extraordinara locatie, mi-aduc aminte cand era deschisa (vidra) si nu inteleg de ce e asa acum.. ca sa nu mai vorbim ca defrisarile se petrec fara masura si pare-se, fara sa-i pese cuiva. probabil interese ale mai marilor mahari, iarasi.. pacat. si offtopic(scuzati): cand am fost pe 1mai, ne-au enervat la culme unii care tot taiau si blocasera drumul. asa ca ne-am apucat sa le facem poze la toti si la tot ce faceau acolo. au trimis domne pe unul dupa noi, 'ca de ce filmam?' .. dar l-am expediat inapoi.. au terminat si drumuri si tot.. pacat ca nu pot face ceva mai mult..
  2. cu siguranta memorabila aventura! ce-as fi vrut sa fiu si eu pe-acolo, desi stiu ca nu-i o placere sa mergi pe ceata.. experiente unice.. oricum, vrem poze dc sunt!
  3. inconfundabil 'cioparul' ala! asteptam si bonusul dc se reuseste..
  4. deja-vu placut prin poze: curba aia unde pe dreapta sunt blocurile alea de beton imbinate asa, iar in stanga niste brazi. deja-vu pentru ca am si eu una cu vehicolul facuta pe 21 oct(vreme buna de tot) dar n-o am pe site.. dupa cum mai zicea cineva(nu mai retin exact cine, doar vag): daca a mai trecut un an si n-ai facut transfagarasanul, a trecut degeaba.. se mai schimba de la an la an, mai apar cate o duzina de gropi, dar asta e, peisajul ramane.. numai bine!
  5. nu multa lume stie despre locatie, desi am vazut ca a aparut un panou "Vizitati Cascada Lotrisor - 5km" prin Calimanesti-Caciulata, insa nu se spune nimic de traseul de urmat sau altceva(cativa trecatori m-au intrebat daca stiu unde-i) asa ca poate sunt util si altor iubitori de natura, de frumos... pentru a ajunge la cascada Lotrisor se parcurge o distanta de aproximativ 33 de km de asfalt de drum european plus aproape 3km de drum forestier de inclinatie variabila, km masurati de la Ramnicu-Valcea. am fost de mai multe ori acolo, cel mai recente pe 16, 19 si 22 iulie. intotdeauna am mai gasit cadre de pozat. e un loc superb. drumul e mai nasol, dar... zic eu ca merita! un loc excelent pentru o escapada de weekend(si nu numai), insa iarasi, cu remarca: "..pacat ca-i locuita!" O selectie de poze, sper sa va placa: Legenda. poza1: calimanesti. podul duce la Schitul Ostrov. poza2: calimanesti, in panta. poza3: lacul de acumulare al barajului de la Turnu. se ajunge usor si la Manastirea Turnu, pe cealalta parte a Oltului. (un pic de offroad) poza4: pe traseu, dupa Manastirea Cozia. poza5: viaductul Carligul Mic, dupa care vine popasul Lotrisor, pe dreapta. imediat dupa asta, se face un drum forestier pe partea stanga. asta e directia. poza6,7,8: tot in zona viaductului. (+utilajul din dotare) poza9 si 10: imediat dupa viaduct. pozat motoristi in drum spre intalnire(cred). poza11: deja incepem sa urcam. poza12: una din cele cateva mini-cascade mai "notabile" de pe traseu. poza13 si 14: obiectiv atins! Cascada Lotrisor. (debita cam mic in perioada asta, dar tot ai ce privi.) Curajosii pot urca pana sus, pe langa cascada, pe o "poteca" foarte abrupta, pana la locul de unde iese apa printr-un tunel, prin munte. dar ATENTIE MARE unde calcati! poza15: seara(16-07), acasa. Asfalt uscat (totusi si pe apa e interesant, dar nu sa fi udat pana la piele...) si fara nebuni pe drum! (ex: un tir era sa ma bage in sant, ca ii intrase un tampit in depasire).
  6. dap, bucuresti - voineasa aproximativ atat sunt, iar de la voineasa la vidra inca vreo 25 (sau era voineasa-obarsia lotrului?). oricum, de la rm.valcea la vidra sunt in jur de 100km + inca 17 de la vidra la obarsie. insa atentie! ca e drum prost! (din cate am auzit/vazut prin poze).
  7. vaaai de mine in ce hal arata drumul spre vidra..! (ala e sau ma insel?) au luat-o razna cu defrisatul. partea proasta e ca inseamna ca nu-i opreste nimeni, probabil spagile au inchis de tot gura celor care trebuiau sa se ocupe de asta.. pacat..
  8. sincer, daca as fi ajuns si eu acolo, cred ca m-as simti si eu atat de bine incat sa am macar un zambet.. nu conteaza ce ar fi fost la exterior (ploaie, vant, zapada, orice) astea sunt aspecte oarecum neglijabile.. dar sa revin pe pamant.. inseamna ca portiunea de la voineasa au terminat-o de tot taietorii de brazi.. daca as putea i-as inchide pe toti undeva sa nu-si mai bata joc de mediu in asa hal. cu tot cu aia care i-au lasat(normal, in romania, shpaga se poate). intr-adevar, pacat ca e locuita.. cand o sa avem nevoie de brazi, n-o sa-i mai avem.. (parca i-ar durea undeva pe ei, dar in fine). off, 2 dintre traseele mele favorite pe care inca visez sa le fac (transfagarasanul si directia vidra), dar deh, nu se stie dc va fi dar ce mai, un tort mare cu o cireasa imensa. felicitari!
  9. super. pacat ca a si plouat si n-ati apucat sa faceti asa multe poze.. dar poate a dat un caracter aparte excursiei, vad ca lumea zambeste.. asa si trebuie. numai bine si la mai multe de (aproape, minus ploaie) acelasi calibru!
  10. chiar asa. daca n-au facut nimic pana acum nu cred ca vor face, daca nu intervin schimbari(daca se mai poate, certificat de la IML sau martori ceva). pacat ca se intampla asa ceva.. inca un motiv care te face sa regreti ca esti in .ro, unde justitie e si nu prea..
  11. mmmm.. as veni insa.. inca n-am cu ce . ar trebui nici sa nu ma mai bag in vorba dar visez prea mult.. :| e unul din traseele/locurile mele preferate. daca ajungeti sa-mi spuneti si mie in ce stare se mai gaseste.. asfalt(sau ma rog, pietris) uscat!
  12. s-ar prea putea sa se descurce dar partea de drum forestier nu stiu in ce stare mai e..
  13. pe 17 iunie era cam asa: Valea Oltului->Brezoi (E81): bun; de la Brezoi->Voineasa.. aproape bun, pe alocuri catre prost (atentie, mai apar si gropi sau alte 'cadouri'); de la voineasa n-am apucat sa urc, insa ar trebui sa fie pe alocuri mai bun decat sectiunea brezoi-voineasa.. anul trecut mai erau zone ramase cu o singura banda pe sens, din cauza alunecarilor de teren, ca s-au apucat oamenii sa taie la brazi intr-o veselie.. totul pare gol, fara culoare, drumul nu mai are acelasi 'feeling' pe zonele alea... alta ar fi dilema: daca statiunea e deschisa(spre cele 3 hoteluri, din care aproape 2 erau functionale), pentru ca anul trecut pe vremea asta era off-limits pentru trecatori, am vrut sa trecem si nu ne-au lasat, ulterior au pus si bariera cu accesul interzis.. au zis ca e proprietate particulara, chipurile.. in fine. sunt curios ce mai e anul asta.. inspre vilele care tineau de olanesti totusi am vazut ca era deschis. pentru orice eventualitate e un 'motel' cu bar/restaurant pe drumul spre baraj (forestier). iar de la vidra spre obarsia lotrului chiar nu mai am idee, era forestier si pe alocuri pietruit si dat cu putin bitum... de notat: probabil din masina se simt mai putine gropi decat sunt de fapt.. :|
  14. chiar draguta 'onda.. pe spate n-are frana pe disc sau mi se pare? nu vad discul sau nu-s destul de treaz.. :/ oricum mi-ar place si mie una
  15. spunea 'cineva' cu cateva pagini inainte o fraza legata de pasivitatea proprie, cum ca n-ar putea sa planga un necunoscut... poate ca unii dintre noi nu pot fi totusi atat de insensibili, chiar daca nu am fost efectiv prezenti la locul faptei. nu poti... a fost un om... tardiv, dar... sincere condoleante familei, rudelor, prietenilor...
×
×
  • Creează nouă...