Sari la conținut

Bowser

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bowser

  1. Interesant, parca si Toyota anuntase ceva similar cu putin timp in urma.Viitorul ne va demonstra daca, si/sau care va fi optima.
  2. Bowser

    Accidente 2023

    Doar nu vorbesti serios?
  3. Bowser

    FRANTA

    Nu stramba din nas autoritatile daca ai facut permisul in RO ,tu avand rezidenta in FR? La fel si in cazul inmatricularii in RO?
  4. Te bate autocorectorul ca Tyson pe Holyfield, incearca sa-l dezactivezi.Uneori mai poti deduce, alteori nu se intelege nimic,no offense.
  5. Parca nici GPL-urile nu au voie in subteran,dar cui ii mai pasa ce zice legea?
  6. E vorba de un generator de urgenta ,pentru cazul in care apar pene de curent, cam toate firmele si institutiile au ,sau ar trebui sa aibe unul, incepand cu supermarketul din colt cu benzinaria alaturi si terminand cu spitalul la care poti ajunge pentru o operatie de urgenta necesara in urma unui accident moto. Repeti papagaliceste eco,eco,eco doar ca sa fii gica-contra sau care-i faza?
  7. Bowser

    Accidente 2023

    Daca la un singur far moto se poate interpune ceva ,in cazul de fata 6 faruri rasfirate pe o anumita distanta tot "invizibile" sunt atunci clar nu exista absolut nici o scuza. Pacat ca e legea atat de permisiva cu astfel de "oameni". RIP
  8. Nu toata lumea detine ,sau a avut de a face cu acest model .
  9. Poze cu locul, piesa de unde se aude zgomotul, cred ca asta ar trebui sa pozezi daca vrei sa isi spuna cineva parerea.
  10. Sa nu pateasca si ei ce a patit zilele astea "dumana "de la banca,cea care a sutit 8 mil coco si acum e bine-mersi.
×
×
  • Creează nouă...