Sari la conținut

TheBatgirl

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Carnet moto din
    Viitor
  • Motocicleta
    N-are mamaia (inca)

Vizitatori Recenți Profil

589 citiri profil

TheBatgirl's Achievements

  1. Multumesc! dar cred ca abia din Aprilie ma pot apuca de scoala, in Februarie si Martie nu o sa imi permita timpul. E ok, am timp!
  2. Oh ba daaa, am o lista de cateva pe care am pus ochii, doar ca vreau sa fac si scoala, pentru ca: In clipa de fata n-am curaj sa ma urc pe un scuter asa, de capul meu. Si prietenii mei au motociclete, n-are nimeni scuter, sa zici ca ar avea cine sa ma invete, macar bazele. Si cred ca un instructor m-ar ajuta sa imi dispara si teama. La fel cum am avut noroc pe scoala de soferi, de un instructor excelent, care m-a ajutat si m-a invatat sa conduc fara frica. Poate pana la vara ma si ocup de "problema", ca detest sa stau ca o momâie in trafic si sa ma plang, fara sa fac nimic in privinta asta.
  3. Pai si ginerica ce paine mai mananca, atunci? Lasand gluma la o parte, avand in vedere traficul infernal din Bucuresti, ma tot bazaie cunostintele, sa intru si eu in rand cu lumea de pe doua roti, ca zilnic iau coloanele de pe DN1 in nas si zilnic am ceva de comentat. Si ma uit cu ciuda la baietii cu Glovo, care se strecoara ca furnicile. Incerc sa imi fac curaj si sa fac scoala. Poate daca eram oleaca mai inalta, nu mai eram asa speriata de bombe. De-aia ziceam ca momentan nu am ce face pe aici. Am venit si am lasat norocul si m-am carat! Ma opreste daca ma VEDE!
  4. Important e sa nu ma vada politia
  5. Nu, ca n-are frana pe disc!
  6. Ca'n opera marelui Costel Biju, intitulata "Bum, am aparut!" avusei o conversatie, legata de poza respectiva, cu cineva care e membru pe aici. Mi s-a spus "stau pe un forum bla bla bla, e un topic cu numere norocoase, pune si tu acolo, ca e prea funny". Am pus si am zburat. Pana la urmatoarea speciala. Intrucat n-am motoreta, nu prea cred ca am ce sa caut pe aici, mai mult decat atat :))
  7. M-am uitat, da' nimic. Probabil că s-a trecut la CRYPTOmonede si trebuia să am portofel d'ălalalt pregătit. Nici sunet de jackpot n-am auzit, decat niste claxoane insistente. Oh well...
  8. Iti dai seama ca urmaresc sa prind si la 88.888! Asta daca mai prind, ca si pe asta am apucat sa-l pozez, ca mi-au picat ochii pe kilometraj din pura intamplare. Desi plecasem de acasa si imi spusesem sa fiu atenta in ziua aia, sa fac poza. Evident ca uitasem.
  9. A-mi ker skz, am cumparat-o la 68.000 Eu mi-as fi dorit sa o fi prins la 55.555, ca tot vorbim de numere norocoase, 5 fiind rezervat mie. Dar mai am o sansa la 555.555
  10. Or mai exista cativa fani hardcore, care tin in picioare bodegile alea de la parter de bloc
  11. Neata! La 3 saptamani dupa ce a intrat speciala la kilometrajul masinii si mi s-a sugerat sa vin sa postez in topicul asta, mi-am adus si eu aminte. Asta pentru ca duminica mi-au iesit 3 numere la loto si am avut un flashback :))) Anyway, care vede poza, sa aiba noroc la pacanele! PS: Masina era in drive, pentru ca tocmai plecam de la semafor, cand am vazut numarul magic si am decis ca e cazul sa fac o poza. Nu voi face comentarii referitoare la injuraturile si claxoanele primite :)))
×
×
  • Creează nouă...