Sari la conținut

DariusB

Membru
  • Număr conținut

    186
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DariusB

  1. DariusB

    Ajutor&asistenta moto!

    https://www.facebook.com/pages/PDR-Cluj-Napoca-reparatii-indoiturigrindina/168841783225895 Baietii astia se ocupa de indoituri....
  2. DariusB

    Cu si despre accidente

    Si tu Brutus? Bine ca ai scapat relativ usor. Nici nu vreau sa ma gandesc la reactia nevestei.... Insanatosire grabnica si ochii in 4! P.S. Si eu sunt de parere ca ai gresit la faza cu politia. Oricat ar parea de afectat, omul nu o sa retina incidentul daca nu e pedepsit (Sper macar ca v-ati inteles la palta unor daune pe langa....)
  3. DariusB

    Cu si despre accidente

    Fara casca, pantaloni scurti si tricou, viteza mare si intersectie lipsita de vizibilitate: inevitabilul s-a produs. R.I.P.
  4. E la spital cu piciorul in gips...
  5. Mi s-a parut mie ca-ti vad motorul in poza. Cum a fost iesirea? De acum cand mai da cate un semn (mi-am dat seama sambata ca de fapt am ITP valabil pana in mai)....
  6. DariusB

    ITP MOTO

    Deci langa autogara se face sau nu ITP moto (au toate sculele ce le trebuie?). P.S. Cat e amenda daca nu ai itp?
  7. DariusB

    Util

    poti incerca si la http://www.pcmadd.com/
  8. @cj17wow -> sa-mi spui cum merge cu Lipo 6 ca sunt tare curios daca are vreun rezultat....
  9. Eu am incercat sa renunt de tot la mezeluri si sucuri carbogazoase. Dulciuri f f putin. De asemenea dieta mea e tot la "ochi". Incerc sa echilibrez carbo cu proteine si sa nu trec de pragul critic de kcal. Pb e ca sunt endomorf. Incerc de asemenea sa manac cat mai multe alimente cu fibre si am renuntat la "prajeli". Cu 4 ore inainte de culcare nu mai mananc (eventual un shake daca vin de la sala). Paine aproape deloc. Totusi..ceva nu merge . Sunt ca ceasul elvetian. Nu scand mai mult de 2-3 kg. Cred ca trebuie sa reduc un pic mai mult aportul caloric
  10. Daca mananci ce trebuie..si cat trebuie poti sa bagi destule proteine doar din mancare. Eu de ex nu pot sa mananc din 2 in 2 ore cum ar fi indicat. De asemenea, fara un aport de proteine, saruri minerale si vitamine, dupa 2 sapt de sport intensiv (3-4 zile greutati, 2 zile forbal 1,5 h) sunt terminat. Mai ales in antrenamentele aerobe pierzi multe substante esentiale. Acum...trebuie sa vedem ce vrea fiecare. Presupun ca e si o componenta estetica. Adica nu mergi la sala doar pt forta si pt rezistenta. Evident ca nu vrei sa te faci ca un dulap...dar un corp bine lucrat, echilibrat, reliefat place oricui si da un plus de incredere. Atata timp cat nu faci abuzuri si respecti indicatiile (perioadele de pauza)..etc , suplimentele nu cred ca fac rau.
  11. Fara un aport de proteine/carbo e imposibil sa faci 3-4 antrenamente pe sapt. Poti ori sa mananci toata ziua (ceea ce e cam greu de facut..si f f scump) sau poti sa iei niste proteine. Incercati sa faceti cate 4 antrenamente serioase pe sapt (forta) + 1-2 zile aerob. Sunt curios care rezista mai mult de 2 sapt pana incepe sa fie terminat ca bateria... Efortul intens necesita si "input" ..mai ales proteine, vitamine si minerale. Dupa 2 zile de fotbal sa zicem.. (1,5 ore in care ti pulsul peste 120) pierzi prin transpiratie o gramada de saruri si minerale pe care trebuie sa le bagi cumva inapoi in organism. @6speed "vrei sa arati ok,sa nu ai burta,sa nu iti urce pulsul la 200,dupa ce ai urcat rapid pina la 4,sau ai carat 3 plase pina la 1........fa sport si totul va fi ok. " -> Ai dreptate...dar intre a face sport de intretinere (alergi o data pe sapt, iesi cu bicicleta...mergi cativa km pe jos) si a face sport la modul cat de cat serios -> antrenament in fiecare zi ..etc e o diferenta mare, diferenta care se reflecta si in necesitatile organismului
  12. Da...toate astea o sa mearga pana cand cineva care nu are nimic de pierdut, o sa il imite pe tipul din poza pusa de Valbi. Si atunci o sa se schimbe situatia. Cand o sa apara un "breaking news" cu cativa executati de un justitiar o sa se produca un "click" in mintea multor melteni. S-a mai intamplat in trecut chestia asta...si o sa se mai intample. Ne apropiem de "point of no return"...
  13. Asta zic. NU SE INTAMPLA ORICUI. Se intampla preponderent celor care incalca flagrant regulele de circulatie. Daca te urci la volan mort de beat NU e o intamplare ca omori pe cineva. E o intamplare ca ai ajuns acasa intreg. Daca din varii motive pierzi controlul masinii si dai peste un pieton DAR ai respectat toate regulile de circulatie ...da e o intamplare . Daca circuli cu 150 in localitate, baut si pe contrasens...cred ca se poate vorbi de o anumita premeditare. E ca si cum umbli cu pistolul incarcat..si il scoti pe strada si te joci cu el. Nu vrei sa omori efectiv pe nimeni dar tocmai ai trecut de la nivelul de "accident" la un total alt nivel. Ar trebui sa fie o incadrare intre culpa si premeditare. Culpa sa fie doar accidentele (chestii pe care tu nu le poti prevedea ...). Sau macar sa fie culpa cu circumstante agravante. Si sa se scoata tampenia de inchisoare cu suspendare. Munca in folosul comunitatii..sa dea la sapa pana le cad mainile.
  14. E incadrare stupida. Cand mergi pe contrasens/ sa te urci la volan mort de beat ... ar trebui sa se incadreze la premeditare. Daca eu ma joc in casa cu un pistol..si ala se descarca si omor pe unu pe strada..tot cu suspendare iau? OMORI UN OM, ESTI VINOVAT 100% si nu platesti? Din cauza asta e carnagiu pe sosele.
  15. Sa nu mai vorbim ca dupa 5 antrenamente pe saptamana..in max 2-3 sapt deja se instaleaza o oboseala cronica. Oricat ai incerca sa te odihnesti..esti tot obosit si fara energie. Cred ca 4 antrenamente bine facute sunt arhisuficiente. Chiar 5....dar daca faci 1-2 mai light. Trebuie sa-i dai muschiului ragaz sa se refaca. Desi...daca ma uit peste link...cred ca omul termina in 25 de minute toate exercitiile/zi
  16. @ alexdimi ->Vezi ca ai o masura de plastic in recipient pe undeva. Si eu puneam tot la ochi pana mi-am dat seama. Baga o lingura sau ceva in cutie..probabil e pe la mijloc masura aia. Da, Xplode se recomanda doar la persoane sanatoase si se recomanda pauza dupa un numar de zile. NU SE FACE ABUZ. Eu iau de obicei o singura masura inainte de antrenament (asta pentru ca sincer mi se pare prea dulce daca pun mai mult) si rezultatele sunt extraordinare. Parca iti face o injectie cu energie. Altfel tragi la sala Chestia e ca si dupa ce trece efectul...esti terminat ca bateria.
  17. DariusB

    Util

    Maine e zi plina. Daca vrei un pic de miscare de dimineata - > Crosul Hervis: http://www.poluscentercluj.ro/ro/events.php ..apoi se poate merge si testa minunea de RR de la bmw..si dupa....SEPTEMBER FEST!
  18. @guiutu -> Interesant progresul ...dar sunt curios cum merge de aici inainte. E normal ca in primele cateva luni sa vezi/sa ai rezultate mai spectaculoase. Problema apare cand organismul deja se obisnuieste cu stilul de viata mai activ. Suplimentele sau substantele pentru slabit se folosesc in special sa treci de bariera asta. Organismului ii ia putin timp sa ajusteze metabolismul in functie de cantitatea de efort. Dupa efectul initial (scaderea drastica in greutate (dat jos grasime)/ cresterea de masa musculara) metabolismul se modifica si nu o sa mai fie asa de facil sa vezi rezultate. Practic rezultate notabile se vad intre evolutie-part1 si part2...apoi cam stagnezi
  19. @gixer -> nu o sa ajung sa fiu prea slabit. Nu tin regim special. Sunt doar atent la ce mananc (nr total de kcalm, fara multe grasimi, prajeli..etc) @Dannys -> Mersi de ajutor. Cred ca o sa iau doar proteine si NO-Xplode deocamdata. Cat despre rezultate spectaculoase...am luat inainte ceva proteine de la MusleTech (Cell-tech) (doar 900 de g) si sincer se vede vine diferenta.
  20. Vin si eu cu o intrebare. Pt crestere masa musculara + definire + ardere grasimi nedorite e nevoie de suplimente nutritive si exercitii corespunzatoare (cardio si cu greutati). Ma gandesc sa iau Optimum Whey Gold pt crestere masa musculara (continut ridicat de proteina si scazut de carbo). De asemenea...am observat ca suplimentele pre-workout sunt sfinte. Altfel merge antrenamentul daca ai surplusul de energie. Chiar daca nu ai chef de antrenament...dupa un supliment pre-workout iti totul merge muuult mai ok. Pt asta m-am hotarat sa iau NO-Xplode. Pt slabit Lipo 6 (am inteles ca e foarte bun si arde grasimile foarte eficient -> vreau sa dau jos cam 4-5 kg...mai ales din zona taliei). Daca iau toate chestiile astea 3....oare nu au reactii adverse (sa se anuleze cumva)? E mai indicat sa aiu doar proteinele + No-Xplode si sa incerc sa slabesc naturel...si daca nu merge, dupa ce termin cu proteina sa iau Lipo 6? Deci..are ceva daca iau si de slabit/ardere si proteine in acelasi timp?
  21. DariusB

    BURSA LOCALA

    Mdea...ai dreptate..puteam sa ma uit pe goagal. Chestia e ca tocmai mi s-a ars ceva de pe un home cinema..asa ca am ramas cu boxele doar. Se pare ca modelul asta nu are iesiri pt 5+1...asa ca nu e ceea ce vreau. Multumesc oricum de info.
  22. Ce jeg... In mod sigur o sa zica ceva de genul "Am accidentat din greseala si mi-a fost frica...a trebuit sa fug ca sa nu fiu linsat". Sper ca asta sa fie individul care sa fie dat exemplude functionare a justitiei...pt toti copii de bani gata. Puscarie!
×
×
  • Creează nouă...