Jump to content

ZaiR

Super Membru
 • Posts

  7,463
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ZaiR

 1. Nu ai cum sa participi intr-o competitie si sa mergi 90% din felul in care ai castigat pana acum toate campionatele. Omul si a fortat iarasi limitele si a cazut. Nu stiu din ce-o fi facut, dar s-a ridicat si asta il face de apreciat. Asta se numeste arta diversificarii manipulatoare a unui subiect. Aceste caractere folosesc 10% din inteligenta unui om normal si redirectioneaza o postare unde stie cateva cuvinte sub forma de flegma fara acoperire.
 2. https://www.digisport.ro/tenis/emma-raducanu-formeaza-un-cuplu-cu-un-campion-mondial-supranumit-el-diablo-dezvaluirea-presei-britanice-1704613
 3. M-ai rugat si o sa fac asta dar nu dau nici macar un leu pe familia aia. Sunt altii pe aceasta grila pentru care merita sa platesti un bilet la motogp
 4. Este inconstant si are prea multi ani la Aprilia cat n-a miscat nimic. Sponsorul motogp numit Spania l-a tinut pe coleric acolo. Cat despre inlocuitorii ambilor sunt cateva nume de la VR46 academy ce pot aduce rezultate mai bune decat acestia 2.
 5. Ambii treebuie inlocuiti, mobra e chiar prea buna pentru ce-i duce capul
 6. Pai normal ca va recunoaste ca a gresit, dar nu putea sa se duca la Mir sa-i spuna "coae..e de la fucking mtfk ducati ul ala 22" ca ajungeau sa se bata in prundisul de acolo. Vezi cazatura lui Miller cu Mir si apoi a lui Bagnaia cu JM din Qatar. Sunt identice Chiar asa a si mers quacalaro cursa asta. La un mom dat m am uitat mai atent la mobra sa vad ca nu scrie 99 in frunte si ca sa ne intoarcem la aceasta comparatie, vezi explicatia lui Lorenzo referitor la Ducati si Bagnaia (cred ca a mai fost postata paginile trecute) https://www.motorcyclesports.net/articles/what-happens-to-pecco-bagnaia-is-because-of-the-bike-jorge-lorenzo?fbclid=IwAR0ABxPxBW7Lrs_KEU2kwFGLfjHUjuibL-18Ak_QR23dpwOiBxPVgx78zyU In momentul de fata Pramac are ambele mobre D22 si nu toti ce se flendura prin boxa lor poarta tricourile Pramac, sunt multe si rosii lucru ce ma face sa cred ca ce se testeaza/dezvolta de la echipa oficiala trece si prin mana lor. Crezi ca degeaba a declarat Miller ca nu l-ar deranja o posibila intoarcere la Pramac? Diferenta in momentul de fata este la salarii, in rest filmele pe care si le doresc in timpul cursei sunt aceleasi.
 7. Nu e dobitoc, nu are nici el parte de modificarile aduse unei motociclete noi care in acelasi mod a cazut cu Bagnaia + JM in Qatar. Pur si simplu modelul lui Bestiani este mai prietenos in viraje decat acest 2022. De aceea pustiul are mai multe puncte de la Ducati. Nu s-ar schimba nimic, motocicletele sunt identice si dupa cum se observa din parcursul pilotilor nu s-ar pune decat mai multa presiune pe JM la echipa de uzina.
 8. nu exagerez, ca nu-mi plac glumele de 1 aprilie. Din pacate la ce are la cap, greu sa-si revina si sa fie apt sa castige un capionat. Still.. nu-l halesc ca si caracter, dar este si va ramane un exemplu in motogp mai mult pozitiv decat negativ.
 9. calarie fara campionate, inseamna sa-i inteleaga lui Rossi ultimii 10 ani din cariera moto
 10. Sa nu se faca condens si sa se schimbe gustul.
 11. https://www.prosport.ro/fotbal-extern/maria-liman-a-fost-desemnata-cel-mai-sexy-suporter-din-fotbal-rusoaica-de-o-frumusete-sclipitoare-mesaj-pentru-vladimir-putin-19421267
 12. 2 23 Enea Bastianini IT Gresini Racing MotoGP™ Ducati 349.5 Mai avea Putin
 13. Bine ca ai deschis topicul!! Asteptam asta de la inceputul razboiului. Mai are careva dubii ca Pecco nu le rupe fasul pe intuneric?
×
×
 • Create New...