Sari la conținut

child_of_maya

EX+
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    kara_per_te@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    Nu inca
  • Numar Moto
    -
  • Club
    MC-DM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -
  • Interests
    Urban Primitives, Graffitti

child_of_maya's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. child_of_maya

    Nr 51

    Intr-adevar, am avut o surpriza cand mi-a intins tanti de la chiosc noul numar...Mai mai ca era sa ii zic "nu asta e revista pe care o vreau", da' mi-am revenit repede. Chiar arata bine noua coperta(sa speram ca nu doar arata ci se si comporta bine- poate nu se mai face acordeon coperta pana termin de citit toate articolele), si eu am fost mai norocoasa...am gasit 2 bucati poster in interiorul revistei
  2. Il am eu...dar cu siguranta il gasesti si pe DC, eu de acolo l-am luat. Jarmusch rulz!
  3. E unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut...
  4. child_of_maya

    Nr. 50

    de acord, am cautat revista de mi-au sarit ochii din cap, eu am avut un traseu ceva mai lung, Rahova-Romana, si nimic nimic. Ce se intampla cu distributia?
  5. Anul acesta am reusit sa "adun" patru intruniri, in ordinea numerelor de pe tricou: 1. Ploiesti- ca de obicei, super fain, multe motoare, locatie buna, deja au inceput sa amenajeze fundul lacului pentru oamenii care simteau nevoie imperioasa de a se da prin noroi, campingul pazit, dar mai greu a fost sambata seara cu multimea de oameni care nu prea aveau de-a face cu motoarele, venisera acolo doar pentru mic si bere sau pentru concerte. 2. Sibiu-intrunire destul de restransa, in varf de munte (ne-am invartit putin pana am gasit drumul, pentru ca noaptea nu se vedeau sagetile puse de organizatori pe stalpi), concursuri interesante, multi oameni veniti de afara. Partea proasta- concertele cam putine/neinteresante (desi, recunosc, am descoperit niste baieti tineri din Sibiu, Betrayer, care chiar mi-au placut), oamenii au plecat repede-repede la culcare in fiecare seara, si raliul Sibiului care ne-a tinut in camping aproape toata ziua sambata. 3.Pitesti-pentru o prima intrunire, destul de OK. Marele plus- locatia absolut superba si faptul ca am avut unde sa fac dus cald si departe de ochii publicului. Marele minus- lipsa concertelor anuntate, desi e drept nu m-am dus acolo pentru concerte, dar... 4. Targoviste- vorba ceea, mica, mica, da' ridica. Nu au fost multi oameni, dar s-a cunoscut cat suflet au pus organizatorii. Marele, marele plus: comunistele au fost vedete la intrunirea asta! Pacat ca in camping a fost un singur loc de unde se putea cumpara bere/sucuri/mancare, iar dozatorul se si incuia la o anumita ora, dar slava Domnului, era benzinaria aproape.
  6. Fiica, nu fiule, dadea creativitatea pe-afara din mine!
  7. Am si eu nevoie de putin ajutor: caut suport far frana spate pentru GSXR de 600 din 2004. Are cineva de vanzare sau puteti sa imi spuneti de unde as putea cumpara fara sa astept cu comanda si alte alea?
  8. child_of_maya

    Zmeu

    Asa se intampla intotdeauna. Exact cand lasi garda jos si te crezi "king of the world'. E totusi bine ca nu ai patit tu rau si nu te-ai varsat pe jos. De acum, sa revii la vechea "teama" aka prudenta, ca asa te tii pe cat posibil departe de astfel de incidente.
  9. n-ati baut cafeaua sau nu si-a facut inca efectul...omu zice "eram la intersectie IN coloana"..., nu pomeneste decat de Calea Grivitei, nu si de Romana, Coloane, Amzei alte alea.
  10. Sa se odihneasca in pace! Nu stiu daca e locul, si nu stiu cata dreptate am, dar nu rezist: una e sa cerem si sa postam poze de la intruniri/accidente, alea, alea, dar daca am ajuns sa cerem poze de la inmormantari...
  11. Fie-i tarana usoara ...de mult prea multe ori in ultima saptamana
  12. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! Pana la urma, este alegerea fiecaruia dintre noi, cunoastem riscurile si ne cunoastem si limitele. Iar daca vrem sa le depasim, acceptam si suportam consecintele...in cazurile fericite in care mai ajungem sa facem asta.
  13. doamne, parca trag toti tare sa prinda putina vreme buna care a mai ramas, iar unii trag prea tare... RIP
  14. In primul rand, insanatosire grabnica, si bafta maine la examen (asta daca poti sa treci peste durere!). In al doilea rand, get a hold of yourself! Nu se lasa omul asa repede de motor, doar din cauza unei cazaturi. Da, ai cautat-o si tu, ai impins limita la maxim, da’ zi mersi ca ti s-a intamplat la o viteza destul de redusa, ca nu ai mai lovit si pe altcineva (in sensul ca nu ai intrat in carnea cuiva, nu vorbesc aici de masina) si ca ai scapat sit u atat de usor. Da’ ia gandeste-te tu cum ar fi sa renunti la motor si sa iesi spre exemplu intr-o miercuri seara pe strada, sa auzi peste tot in jurul tau, la fiecare intersectie, la fiecare semafor, pe orice straduta motoare sis a te gandesti cum se duc oamenii aia fericiti catre Arc sis a stii ca tu nu o sa fii acolo, nu de alta da’ tu te-ai lasat de “sportu” asta!!! Crede-ma, ca o sa ai senzatia aia de nedescris in stomac, in degete, in picioare, ce mai, senzatia aia de :”Fratilor, vreau si io!”
  15. Nu, mie imi aparea o chestie mai ciudata, dar la cat ma pricep eu in ale tehnologiei, nu am tinut minte, cert e ca nu mai vazusem asa ceva pana acum. Acum, in schimb, mi se incarca pagina, dar foarte greu si vad numai jumatati din prima si ultima poza.
×
×
  • Creează nouă...