Sari la conținut

laura_tazy

Super Membra
  • Număr conținut

    616
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de laura_tazy

  1. laura_tazy

    Kawasaki Vulcan

    Eu cred ca trebuie sa iti indrepti atentia catre arcurile ambreiajului,capacul nu mai elibereaza placile pe toata circumferinta .
  2. laura_tazy

    Kawasaki Vulcan

    Free call o simple verificare a arcurilor era mail mult decay sufficient. Nu stiu cum e la masini dar la motoarele de motocicleta nu exists surub say piulita care sa fie necesar sa-l strangi LA pistol.
  3. laura_tazy

    Kawasaki Vulcan

    Stie cineva de unde pot cumpara astazi un set de simeringuri de praf (noi sau sh) pentru VN 750?
  4. laura_tazy

    Kawasaki Vulcan

    I-a un + de la bobina care functioneaza,e posibil ca firul de + sa fie rupt. Plusul este permanent din momentul in care ai pus contactul si ai apasat pe butonul rosu (RUN). CDI-ul functioneaza sau nu, el nu poate functiona doar jumatate. » Post actualizat in 12 Jun 2016 21:26 GRESIT! Cele 4 picioruse ,nu sunt picioruse. Prinderea se face pe cadru prin orificiul din mijlocul lor si da,e de la instalatia electrica. Vezi unde corespunde grosimea,japonezii nu fac risipa.
  5. laura_tazy

    Kawasaki Vulcan

    E bine ca s-a rezolvat. Asfalt uscat
  6. laura_tazy

    Kawasaki Vulcan

    Senzorul TPS e defect. O zi buna.
  7. laura_tazy

    Kawasaki Vulcan

    Doresc sa cumpar un CDI pentru vn800.
  8. laura_tazy

    Kawasaki Vulcan

    Problema fumului negru este de la carburatie,benzina ne-arsa. Este posibil sa fie de la filtru,poate este murdar. La hypercharger,in relanti clapetele trebuie sa fie inchise iar cand accelerezi se deschid. Eu stiu ca atunci cand folosesti hypercharger trebuie sa anulezi pair valve si sa faci ceva cu tobele stock. Kawasaki vulcan,recircula gazele.
  9. Pret nou,pt geaca de piele 500ron. /index.php?/topic/729757-geaca-piele/
  10. laura_tazy

    Kawasaki Vulcan

    nu iti pot da o explicatie stiintifica dar te asigur ca daca vei folosi mizerie din aia obtinuta din leustean si ceapa,o sa scoti uleiul pe esapament ,o sa schimbi vitezele greu,la temp inalte o sa-ti patineze ambreiajul. eu am schimbat ambreiajul degeaba. Daca insisti pe motul si silkolene ,e treaba ta. oricum,motul e un fel de arsenie boca,e religie si totusi toti se vaita de motoare blocate,de ambreiaje defecte,etc. . cum am spus,merg cu motorex si e ok. am folosit o perioada Cepsa dar trebuie schimbat foarte des,e bun ca ulei.
  11. laura_tazy

    Kawasaki Vulcan

    sfatul meu este sa iei in calcul simeringurile de supape si un ulei de mai buna calitate.Pentru moment te sfatuiesc sa uiti de segmenti. Un ulei potrivit pentru vulcan ar fi Motorex 15W50 sau 10W60 daca mergi mai mult la drum lung si Motorex 20W50 pentru mers in oras. Acum voi fi pus la zid ca am recomandat Motorex,eu asta folosesc de 4 ani si motorul merge ceas. schimbul il fac la 5000km. ca sa nu se supere nimeni,poti baga orice ulei doresti in motor(sub nici o forma ulei pe baza esteri ).nu folosi Motul sau Silkolene.
  12. /index.php?/topic/712620-geaca-piele-arlen-ness/&do=findComment&comment=3748395 Anunt valabil!
  13. laura_tazy

    Suzuki Intruder

    3000,e putin mult. Un pret corect cred ca ar fi fost 2500(fix) si astfel nu ar fi avut loc comentarii inutile. Motocicleta arata foarte bine,e originala si presupun ca este foarte bine intretinuta dar e din 94 si cred ca are minim 60k km. . succes la vanzare.
  14. laura_tazy

    Kawasaki Vulcan

    si eu am avut problema asta. am scapat foarte ieftin. Am cumparat un lacat,am gaurit mansonul de acceleratie si gata. erau tot felul de curiosi care imi verificau acceleratia (daca merge usor,cat are cursa de lunga). Carburatorul de la Vulcan are pompa de spritz. tragi de acceleratie<scuipa benzina. 2-3 probe de acceleratie si la revedere bujii.
  15. De vinzare geaca piele Arlen Ness /index.php?/topic/712620-geaca-piele-arlen-ness/&do=findComment&comment=3748395
  16. http://www.ebay.co.uk/itm/Yamaha-Fazer-FZ6-600-5VX-Handlebar-bar-ends-/161242292720?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item258aca21f0 Taxe de transport. Cred ca vine cu ele in dinti si pe jos.http://www.ebay.co.uk/itm/Yamaha-Fazer-FZ6-600-5VX-Voltage-regulator-/131133798775?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item1e882ef977#shpCntId
  17. laura_tazy

    Kawasaki Vulcan

    ambreiaj hydraulic? aeriseste instalatia. Daca defectul persista ,schimba uleiul ,recomand 10w50 (cepsa,motorex sau metabond). Urmatorul pas ar fi verificarea uzurii discurilor de ambreiaj si inlocuirea arcurilor de la ambreiaj.
  18. laura_tazy

    Suzuki Intruder

    Incearca Cepsa 10W50,eu am bagat la Vulcan si functioneaza la fel de bine ca si cu Castrol sau Motorex. E si foarte ieftin. Nu cred ca e fabricat intr-o ghereta pe malul santului. Parerea mea este ca e cu mult mai bun decat Motul.
  19. laura_tazy

    Kawasaki Vulcan

    Ce consum are Vulcan-ul? Ieri am scos 4.5/100km. e ok?
  20. daca are sonda lambda,nu elimina catalizatorul. Modelul 2004 are catalizator dar nu are sonda,in cazul asta nu afecteaza consumul. Eu am modelul 2004 si primul lucru care a "zburat" de pe motoreta a fost catalizatorul. Consuma intre 4-6% in functie de turatie.
  21. Am alimentat in Nichelsdorf (full) si am ajuns pe rezerva in Nadlac. Calculati consumul. Mers cu 130-140 km/h. si bagaj decent (topcase si sidecase textile). se poate vedea bagajul in semnatura. Referitor la ulei,intreba cineva pe aici. Dupa mai multe incercari ,cel mai potrivit a fost Motorex 10W60.
  22. laura_tazy

    Kawasaki Vulcan

    are cineva vitezometru pentru Vulcan? ma intereseaza si scaritele originale.
×
×
  • Creează nouă...