Sari la conținut

kkk_kkk

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kkk_kkk

  1. kkk_kkk

    Accident Cluj

    Din nou ( fara raniti grav) : http://www.citynews.ro/Motocicleta-acrosat...utoturism+11008
  2. kkk_kkk

    Accident Cluj

    http://www.citynews.ro/Patru-victime-intr-o-zi+10546
  3. Din pacate pentru voi (eu conservar idiot care se mai amesteca si in treburile voastre) degeaba veti sensibiliza doar autoritatile pentru ca 60-70% dintre soferi va urasc din tot sufletul pentru viteza de deplasare si pentru capacitatea de evitare a ambuteiajelor 20% dintre soferi sunt complet indiferenti la problemele voastre iar din restul de 10% carora le pasa 50-60% dintre ei (cei 10%) sunt motociclisti deci......, parerea mea ca cel mai important ar fii un program de educatie si de sensibilizare a marlanului de la volan care daca vede un motociclist ca merge lejer si el sta si asteapta incepe sa il injure cu naduf. Pe langa marlanul de la volan mai trebuie sensibilizati si Militienii si in primul rand SENSIBILIZATI-VA PE VOI INSIVA !!!! pentru ca in ultima vreme ( in CJ) tot mai multi motociclisti sunt fara echipament sa nu mai zic de numere de inmatriculare, cand vad unul complet echipat ma gandesc ca ii sarbatoare sau parada modei. Nu vreau sa jignesc pe nimeni pentru simplu fapt ca eu respect fenomenul moto si il consider superior, ca necesar de talent, mersului in conserva. Aceasta este parerea mea o parere din afara fenomenului o parere a cuiva care va sustine si care se fereste ca de "dracu" de motociclete pentru ca stie cat de usor si inutil se moare. BAfta in actiunile voastre si in sensibilizarea opiniei publice
  4. Nu statul nu TREBUIE sa insiste cu programe de educare statul trebuie sa cheltiuiasca banii resp0ectivi pe garduri de beton, sarma ghimpata si 27.000 de volti prin sarma ghimpata sau si mai simplu sa ia de buna metoda Americanilor care au mutat toti amerindienii ( ca tot se vorbea de Winnetou pe aici) in rezervatii prin desert ca sa fie siguri ca mor de foame sau ca sunt la limita de supravietuire sau si mai simplu sa lase dracului animalele pe care fac tot felul de teste ca sa descopere medicamente leacuri si alte balarii si in locul lor sa foloseasca TZIGANI sau si mai simplu sa inchida ermetic o saptamana metroul in Bucuresti sa ii adune sa ii indese acolo si sa le de-a doza zilnica recomandata de gaz SARIN . BAfta multa si cu lasitate nu se face nimic daca 10-11 nu sunt suficienti atunci mergeti 20-30 sau cati vreti ca sunteti destul de multi zic eu, odata de cateva ori bune cu o anumita ciclicitate turati motoarele la maxim si o sa vedeti ca pot fii dresati. Puteti incerca chiar sa mergeti in grupe la dus sa zic si sa va intoarceti in "haita" si sigur o sa fie ingrijorati si mai atenti data viitoare. Fugitul in afara ca le da mai mult nas nu o sa va rezolve problemele ci doar o sa le agraveze pentru ca o sa fie fermi convinsi ca va sperie de fiecare data.
  5. kkk_kkk

    06.05.2007

    Din pacate, sau cel putin la cj, cauta orice da absolut orice si la casco si la orice este asigurat la ei, se agat si de greselile de ortografie de orice dar absolut orice.
  6. kkk_kkk

    06.05.2007

    Din pacate Asibanul sunt ai mai infecti dintre infecti se agata de orice daca lor li se pare ca ai avut o unghie rupta inainte de accident sunt in stare sa nu mai despagubeasca sunt deosebiti cand iau banii (cateodata si la faza asta put) dar cand vine vorba de plata sunt in stare de orice. Foarte mare grija si cautat solutia optima cu ei ca altfel ramai in paguba cu legea de partea ta.
  7. kkk_kkk

    Conservarul

    Intradevar incep sa evolueze: motociclistii devin tot mai paranoici eu unu am la conserva faruri cu 50% luminozitate mai mare (sunt satul sa nu ma vada lumea ca deh am o masina nu prea mare Skoda Fabia), trebuie sa te feresti de masinile de scoala ca elevii conduc si instructorii se instruiesc despre ce gagici umbla pe strada sau despre cine si ce are de povestit cu ei la telefon. Parerea mea este ca devine pe zii ce trece tot mai odios sa circuli pe drumurile tarii. Anul trecut am fost in concediu in Italia si cand am ajuns acolo vazand cu ce viteze baga aia pe drumurile nationale sa zic asa am zis ma astia is nebuni, am prins dop pe autostrada unde fericiti erau doar scuteristii care mergeau pe banda de urgenta dar oricum nu ii injura nimeni si nimeni nu claxona de nebun ca deh are claxon. Cand am ajuns in RO din concediu am intrat in panica de-a dreptu nimeni nu gandea logic cand depasea ajungea in depasire in dreptul tau si ramanea acolo era ceva de speriat groaznic o lipsa crunta de civilizatie si chiar de inteligenta pot sa spun. Parerea mea este ca atat instructorul cat si polimilitianul ar trebui sa raspunda penal in cazul in care absolventul cauzeaza accidente grave intr-o anumita perioada ( sa nu uitama de toti Alonsi cu dacii deshelate din 1800 toamna fara frane directie si coapte ca esti in ele mai ceva ca in familia Flinstone in care rag manele sau orice alte balarii si care merg cu 120+ km/h se baga intra depasesc fara noima si sau logica ca deh sunt incepatori dar pui de Alonso) de timp. Se vorbeste de nu te-am vazut la accidente asta ii un text clasic si perimat stai pe loc si se suie troleul pe tine si ma spune ca de fapt tu ai intrat in el, chestii grele ce mai. In cluj se aplica legea junglei fiecare pe unde si cand vrea cum si de ce vrea politia este prezenta doar cand nu trebuie in intersectii (cand trebuie canci) sunt prezenti doar la amendat cei care parcheaza ca idiotii in rest fiecare cum poate . Parerea mea in tara asta nu mai merge cu frumosul merge doar cu bata ca romanu nu stie de altceva decat de bataie si sigur nu de vorba buna. Alexd spune-ai de romani ca dade se civilizeaza iesind si circuland in afara tarii eu spun ca in cel mai bun caz ii vor invata si pe cei de afara sa claxoneze (ungurii care vin la cluj sunt tot mai impertinenti si mai periculosi ca si romanii) sa injure si sa faca scandal si sa nu mai respecte pe nimeni pentru ca si afaraq se comporta la fel, din punctul meu de vedere daca afara se depaseste pe banda a doua a drumului in Ro eu unul circul cat de tare vreau (sa zic asa) pe prima banda unde rar intalnesc o masina mai lenta ca mine. Bafta multa si permise putine (la prosti normal )
  8. kkk_kkk

    Conservarul

    din pacate sunteti atat de stresati de timorati in orase incat poate omu sa se fereasca sa dea semnal dreapta ca tot nu mai treceti, pur si simplu deja multi sunt paranoici (normal aveti si de ce) astazi de ex. in cluj pe strada Pata (Cluj) dinspre Cipariu spre Interservisan dupa cipariu ma ajunge un moto il vad fara probleme ma dau spre prima banda (logic ocupata de masini) semnalizez sa treaca dar ramane in spatele meu cuminte la cutie nu ma incurca streseaza sau preseaza desi avea pe unde sta la locul lui dupa aproximativ 3-400 metri urmas sa o fac la stanga pe o straduta semnalizez (stiindul in spate cu ceva mai mult de 100 de metrii mai repede ) cu ochii in oglinzi ( ca de aia le am) de pe contrasens masini asa ca opresc opreste si el in spatele meu moment in care masinile incep sa se strecoare printre mine si masinile din dreapta fara probleme el pune picioru jos si asteapta sa fac stanga(permis la stanga) , si aici intreb: 1. Am gresit ceva? 2. Chiar asa de stresante sunt drumurile pentru voi incat sa blocati orice tentativa de distractie, parerea mea era ca trebuia sa treaca nu sa stea. Daca am gresit ceva (sunt conservar) in manevra mea va rog sa spuneti pentru ca in principiu eu asa procedez (consider ca asa ii corect) dar cred ca parerea voastra poate fi educativa pentru mine. Multa bafta.
  9. Din punctul meu de vedere (conservar idiot) treaba asta parca pute de trasneste intai apare un prieten care a[para soferul pe urma apare altu care informeaza lumea despre faptul ca brusc si din neant a aparut un martor ocular care culmea are tot BMW si care si mai culmea stie de ce se intampla si ce se vorbeste aici (eu am nu as fii aflat niciodata de acest forum daca nu as fii avut un prieten motociclist care din pacate nu mai este), nu stiu si nu inteleg dar nasul meu spune ca pute si parca miroase a prietenul de posesor de BMW care a incercat sa va convinga de ce "sfant" ii prietenul lui. Bafta multa si mirosuri putine (ca prea tare miroase BMW-ul ala a musamalizare)
  10. Ma amestec iar (conservar idiot de profesie) aceasta este o manevra clasica deja este preferata soferilor si mai ales a celor de la pompe funebre (jur de doua ori saptamana trecuta prin cluj am patit-o) asa ca grija mare ca oglinzile sunt chestii complet nefolositoare avand rol doar de Make_up si nici decum rolul pentru care au fost concepute. Bafta multa si goarna de camion in lok de claxon
  11. Dar din cate stiu eu este un articol in noul Cod Rutier care prevede ca administratorul drumului raspunde penal in cazul producerii unui accident datorat neglijentei lor (citat aproximativ). Oare nu va ajuta? nu puteti face nimic? BAfta
  12. Eu unu nu am contestat daca r fii avut sau nu casca am contestat fel cum se punea porblema indiferent daca ar fii avut casca sau nu asa ca nu ma acuza de ceva ce nu am spus cat despre kkk ind\seamna exact aia dar nu inseamna ca am ceva cu cineva care este OM indiferent de rasa sau culoare inseamna ca pur si simplu urasc chestiile care se cred oameni dar de fapt sunt niste jeguri si la propriu si la figurat (nu se refera la nici unu dintre voi) am prieteni evrei am prieteni tigani pe care ii respect si care imi sunt prieteni dar neoamenii ii consider altceva. Asta inseamna kkk din punctul meu de vedere. Dar atat despre mine si mai bine decat sa ma huliti pe mine mai bine vedeti de prietenul vostru si despre ce s-a intamplat. Repet nu conteaza starea tehnica casca sau viteza conteaza doiar ca a murit asta am vrut eu sa spun pe scurt.
  13. o sa am grija dar nu si respect pentru ca prea multi nu il merita. Suna urat suna naspa dar pur si simplu nu merita efortul. Am vrut sa ajut nu sa fiu hulit. La revedere PS nu aveti un dusman ci doar un participant la trafic care stie sa acorde prioritate si se straduieste sa incurce lumea cat mai putin posibil. Ultima mea vizita (stiu suna patetic dar este si mai patetic sa mai vin ma refer pe forum ca pe strada....... haha nu avem cum sa scapam unii de altii (gluma))
  14. Nu are rost si nu am sa mai continuu de fapt imi pare rau ca m-am amestecat dar..... las ca nu are rost. Eu imi vad de prostia mea matale de teburile tale in trafic fiecare cum poate sau cum stie sau si mai bine zis cum se poate....... Uiti un lucru si anume frica si lasitatea Poate sunt prea las sa imi risc viata sau poate am alte prioritati si asta ma determina sa fug.
  15. BAfta multa si nimic in plus nu ma mai amestec dar.... daca nu stit sa respectati nu asteptati respect ca nu il meritati In loc sa cautati prieteni cautati dusmani si nu stiu cine o sa piarda mai mult ( NU AMENINT doar constat) @Poison am inteles gresit intradevar dar.... degeaba.... statistic..... asteptati prea mult si oferiti prea putin. La revedere
  16. imi pare rau ca m-am amestecat as sterge tot dar nupot
  17. un om moare si nu stiti cum sa o mai dati in discutat povesti nu sunt crestin ncici satansit sunt pur si simplu eu dar am o curiozitate chiar asa de sfinti sunteti incat sa luati piatra sa dati in cap la cei morti sunteti ???? Ar trebuii sa tineti cont ca si voi aveti sanse de 60% daca nu mai bine sa deveniti un simplu RIP si o simpla statistica. In loc sa stati sa cotcodaciti ca niste babe paralitice mai bine ati incerca sa analizati situatia si sa incercati sa remediati minusurile care unii dintre voi le au rasul si batatia de joc sunt doar semne de prostie si inconstienta. A murit un OM (inca o cifra in statisticile autoritatior) si voi stati si radeti si va bateti joc ce-ar fii sa va imaginati in fata oglinzii ca sunteti morti si ca o ciurda de imbecili (cine se simte sa se simta si sa stie ca il consider mai mult decat imbecili nu vb mai urat pentru ca nu vreau sa lezez persoanele care se comporta ca FIINTE UMANE) rad de cat de idiot ai fost ca ai murit in conditiile in care ai murit . Ar trebuii sa fiti uniti ca niste oameni dar din pacate va comportati irational avand un comportament mai apropiat de hipopotami decat de oameni. Puteti zice selectie naturala dar aveti grija ca natura sa nu va selecteze si pe voi Condoleante famuiliei prietenilor si voua tuturor pentru ca inca unul din aceeasi "specie" cu voi s-a mai dus. P.S. sunt un conservar idiot ca mine milioane dar ma car fac eforturi colosale sa va respect pe voi (respect in trafic si dorinta sa nu inmultesc statisticile) dar vad ca voi nu va respectati deloc unii pe altii in loc sa plangeti radeti pentru ca un frate de-a vostru a gresit si a murit. RUSINE RUSINE sa va fie (suna patetic dar mai patetici sunt cei care au sa ma injure)
  18. kkk_kkk

    Hotel Park - 13.03.2007

    In romania nimic nu functioneaza in timpul schimbului de ture duce-am masini la RAR cluj fara numere la ora 10 seara ca stiam ca atunci ii schimbul de ture si nu ne intreaba nimeni de sanatate (asta in 200-2001) la noi in timpul schimbului de tura nimic nu devine mai sfant ca schimbul de tura restul lasa-i dracului sa astepte. Viata are valoarea unei cepe degerate
  19. kkk_kkk

    Hotel Park - 13.03.2007

    Este imposibil si inadmisibil oare de ce politia sta si vaneaza doar posesori de permis oare de ce nu vaneaza pietoni fara minte oare de ce amenda minima pentru trecere prin loc nepermis nu este n milioane oare cati mai trebuie sa moara din aceste cauze stupide pentru ca nimeni nu face nimic impotriva acestor mizerii (o spun ca persoana care si-a vazut moartea cu ochii din cauza a doua babe inconstiente care treceau, noaptea in curba in afara localitatii, strada asa cum vroi-au ele) si cu ce m-am ales cu un avertisment si un lung proces verbal pentru neadaptarea vitezei (80 de km pe ora in afara localitatii ii mult???) de ce ? cum este mai usor oare sa iti ppui frana la picioare si sa belesti ochii in stanga si indreapta cand treci strada sau sa astepti sa opresti cateva sute de kilograme care se misca de cateva ori bune mai repde decat se pot misca picioarele unui om normal. Pacat mare pacat a ramas un gol din cauza celor care nu fac nimic ca asa ceva sa nu se mai intample cel mai vinovat nu este nici macar pietonul cat autoritatile care nu fac nimic ca sa opreasca aceste incidente el chiar daca avea o super viteza este tot cel mai putin vinovat si din pacate o sa fie doar o statistica de sfarsit de an pentru autoritati si altii au sa pateasca la fel si au sa fie tot statistici(trist dar adevarat) Condoleante Familiei prietenilor si Condoleante la voi toti pentru ca ati mai pierdut un prieten tovaras.
  20. kkk_kkk

    Conservarul

    OAre depasirile se fac pe partea dreapta daca sunteti pe motocicleta Acu zumatate de ora un anume NT-90-ZXR (sper ca retin bine) vad ca vine in spatele meu aproape de bordura pe langa Stadionul U clluj pe linia de tranvai (o singura banda) ma fersc cat ma aproape de axul drumuli fara probleme trece de mine si ajunge in spatele tranvaiului unde incepe sa ezite daca sa il depaseasca sau nu moment in care eu incep sa stau cu ochii beliti la el sa nu faca ceva sa nu incapa sau sa se sperie si eu sa ma catar cu conserva peste el (zii grea plus o forja acuta la cele 110+ kile pe care le deplasez la piscina olimpica)a trecut fara probleme am rasuflat usurat si pe cand colo dupa ce vad ca el a trecut vine al doilea din spate (nr. leasing SJ) asta avea si pasager tot asa pe langa bordura iar ma duc pe axu drumului sa aiba loc sa treaca cand ajung pe axul drumului hop si el ok ma mut pe margine el ramane si preseaza in spatele meu am dat si un semnal dreapta cu semnalizarea am scos si mana pe geam sa mearga de ce a trebuit sa ma streseze (la ora asta de oboseala poate par putin labil dar asta este si obosit si sa stai cu ochii in oglinzi sa te uiti si la tranvai sa nu cumva sa comiti o idiotenie) ei au plecat de la Sala Sporturilor fugariti din cate mi s-a parut mie de un berbec rupt de beat cu un Astra cu nr rosu de SM care ii tot imbia cu sticla de vin (deci a coborat de la volan in starea asta) . Daca vreti sa avem grija de voi (noi conservarii) ajutati-ne sa avem grija nu stoarceti si ultima picatura de vlaga de care suntem in stare fara rost din noi pentru ca putem fii obositi fizic psihic sau poate ambele si atunci cei care o sa aiba de pierdut o sa fiti voi ca noi suntem mult mai protejati. Bafta multa si ganditi-va si voi la noi ca la fel ca voi si noi suntem oameni. P.S. un mesaj poate fara noima scris de oboseala din mine dar un mesaj cu bune intentii.
  21. Si la cj spala cu apa din Somes dar aici este avantajul ca nu o polueaza nimic pana ajunge pe strazi desi si asta este relativ ca nu se stie cat de curate sunt cisternele. eu ca si conservar cu apa aruncat de astia nu am avut probleme in schimb cu praful cate vrei derapari frane ca pe geata ca deh era deja pamant mai urma sa creasca si buruienile sa fie tacam complet.
×
×
  • Creează nouă...