Sari la conținut

sora13

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sora13

  1. Salutare tuturor, sunt din Timișoara și din păcate de câteva zile sunt cu micuțul meu la tratament în București la spitalul Marie Currie. Din păcate pe lângă tratamentul la care este supus trebuie sa suporte și zgomotul teribilistilor cu motoare care seara de seara se manifesta cum știu ei tocmai prin fata spitalului. Rugămintea mea este dacă cineva de pe forum ii cunoaște sa le transmită dorința mea de a se "antrena" în alte zone pe.ca altfel, deși motociclist și eu nu ii voi putea avea la suflet. Va mulțumesc anticipat. Cu respect. Cristi.
  2. salut "Boieru" daca tot faci ccomanda de pompe adauga una in plus, ca daca tot si-a testat fiabilitatea merita sa o ai de rezerva chiar daca a mea nu a dat nici un semn pana acuma, nu se stie niciodata. multumesc anticipat. ai nr. meu de tel pe privat.
  3. multam fain dar nu cred ca il pot folosi pe cel de Transalp pt. au lungimi diferite, cel de Africana are 106 cm iar cel de Transalp are 86 de cm.
  4. Salut, are careva dintre voi un cablu de kilometraj in plus? ma gandeam sa va intreb pe voi inainte sa fac comanda de unu. Multumesc anticipat. numai bine.
  5. ti-am trimis un PM cu numarul meu de tel. poane reusim azi sa ne vedem. multumesc anticipat.
  6. multzam fain, al meu e pe moarte se mai tine doar in vre-o 3 litze...... numai bine.
  7. si eu a-si avea nevoie de el, dar chiar daca sunt din Timi. doar daca se razgandeste "rul" ca el a fost primul ma abonez eu. o zi buna, Cristi.
  8. salutare tuturor, stie careva ce tip de rulment este cel care sta pe placa de la ambreiaj care se prinde peste arcuri (punctul 4 din poza atasata) a-si vrea sa il am cumparat pe cand desfac ambreiajul. multumesc anticipat. vad ca poza nu sa atasat, oricum dupa mai multe sapaturi am gasit asa ca va spun si voua poate are careva nevoie: rulment radial cu bile pe un singur rand, necapsat cod 6001. o zi buna.
  9. din Timi Vineri mai plec si eu dar mai repede de ora 19.00 nu cred ca reusesc.
  10. si mie mi-a venit prin minte un gand la o astfel de tura pt. anul prin iarna, asta mai ales dupa ce anul trecut in drum spre Maroc am mers o bucata buna prin Spania si mi-a placut suficient de mult incat sa ma faca sa ma gandesc la o a 2-a visita. Daca timpul imi va permite e una din variantele castigatoare......putem povesti.......
  11. saluti, dupa cum spunea si CStelia, care de altfel ma linistit si pe mine legat de acel zgomot care provine de la ambreaj, nu iti fa probleme, mere fara probleme mult si bine, in cazul meu am schimbat tipul de ulei in sensul ca am pus Motul 5100 si de atunci parca nu mai se aude asa de rau sau mai rar, poate ca m-am si obisnuit eu cu zgomotul dar sincer mi se pare o inbunatatire. Ai putea sa incerci si tu acest lucru. o zi buna.
  12. Salut la toata lumea, nu prea am mai activat (adika de loc) pe aicia, desi periodic mai arunc o privire sa vad ce mai pove. lumea. Am si eu o intrebare, si anume are cineva habar despre pompa de benzina care apare pe site-ul atasat? In sensul ca daca isi merita banii or ba? http://cgi.ebay.de/Benzinpumpe-Honda-XRV-7...=item35b05c37b0 multumesc anticipat, sper ca anunl asta sa ne vedem la Nadrag, sau mai repede cu unii la Craiova, o sa am si eu de povestit una alta......(( -:
  13. Salut la toata lumea, nu prea am mai activat (adika de loc) pe aicia, desi periodic mai arunc o privire sa vad ce mai pove. lumea. Am si eu o intrebare, si anume are cineva habar despre pompa de benzina care apare pe site-ul atasat? In sensul ca daca isi merita banii or ba? http://cgi.ebay.de/Benzinpumpe-Honda-XRV-7...=item35b05c37b0 multumesc anticipat, sper ca anunl asta sa ne vedem la Nadrag, sau mai repede cu unii la Craiova, o sa am si eu de povestit una alta......(( -:
  14. salutare la toata lumea, am nevoie si eu de ajutor pentru un prieten motorist de la cineva din Timisoara. Are nevoie de carene (lateral stanga si fatza) sau daca e careva dispus sa isi ofere carenele pentru un mulaj sa ii toarne cineva alte carene. El are un R6 din 2000 (albastru cu alb). va multumesc anticipat din partea lui.......(( -: o zi buna.
  15. ma refeream la modelul de cheder gen cel de la masina care pe o parte are marginile metalice, iar pe cealalta parte garnitura de cauciuc. Partea metalica prinsa de marginea cutiei iar garnitura sa vina in contact cu capacul creand etansarea. E o idee, ma mai gandesc, ideea e sa fie cat mai simplu de realizat ( ca nu dispun de prea multe scule ) si cat mai util. Acuma sunt in tratative poate ma ajuta un prieten cu indoirile pe o masina de indoit tabla si atunci am rezolvat una din probleme.
  16. d-le "lauramarginea" felicitarile mele pentru cutiile care le-ai realizat. Eu zic sa le si duci la vre-o expo cu specific, sigur vei avea comenzi....(( -: Pe mine unul m-ai convins, in sensul ca probabil am sa iti "fur" o parte din idee sa realizez si eu un set pentru mine personal. Eu ma gandeam ca in loc de profilul de Al tip H pe care l-ai folosit pt. imbinarea dintre cutie si capac sa folosesc un cheder fixat pe marginea cutiei iar capacul sa vina peste. Ma gandesc ca e mai putin chin. numai bine,
  17. saluti lenoyy, da si tu un pm sa ne vorbim despre GPS, multumesc.
  18. salutare la toata lumea, sper ca a reusit toata lumea sa ajunga cu bine acasa, eu am vrut sa lugesc cata drumul spre casa asa ca am ajuns cata mai tarziu dar ok si eu si motorisca, poze cred ca pe maine ca amu cred ca o sa rup patul. O seara faina si sa auzim numai de bine.
  19. salut la toata lumea, intrerup si eu un pic partea cu stickere dar am si eu o nelamurire in legatura cu tipul de ulei care trebuie folosit la suspensia fata. Unii spun ca ar fi 15w altzii 10w iar eu am gasit in cartea tehnica ca ar fi 5w. "Fork oil type............................ 5 w oil fork". Acum eu am o dilema, ma i-au dupa ce zice in carte sau dupa ce aud de la unii si altzii. multumesc anticipat.
  20. saluti, si oamenii din Timisoara si Lugoj am ajuns cu bine acasa, cei care mai avetzi poze si vreti sa le postati pe forum postatile, va rog, la sectiunea poze de la intruniri moto sa fie toate intr-un singur loc, numai bine. seara faina,
  21. A-ti pregatit bagajul........maine......vrum....vrum..........
  22. cativa din Timisoara am hotarat sa plecam Vineri dimineatza pe la 10.00-10.30 din parcare de Nova Tim de pe caleea Buziasului, traseu: TM-Buzias-Lugoj-Caransebes-Bike on Ice.......(daca vremea tine cu noi), ne gandeam ca poate anul asta nu o sa avem parte de zapada.........am cam primit raspunsul........
  23. "Tip YB14L-A2 mai exact, sau 12N14-3A. Codul contine si dispunerea bornelor, care conteaza. Dimensiuni: latime 135, inaltime 167, adincime 90, borna (+) pe partea dreapta, furtunul de scurgere pe partea stinga (privita din fata)." multumesc..........
×
×
  • Creează nouă...