Sari la conținut

rechinulalb

Super Membru
  • Număr conținut

    654
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de rechinulalb

  1. Nu ai specificat daca inlocuiesti sau doar completezi.

    Daca completezi, baga ce ai avut inainte sau G12+ (mov).

    Daca inlocuiesti G12 (roz).

     

     

     


    » Post actualizat in 12 Oct 2018 22:16
    Salut,
    Ce antigel trebuie?
    G11? G12?
    Mulțumesc
    » Post actualizat in 15 Oct 2018 06:25

  2. Idem.

    Cu 45 minute inainte de ora de inchidere mentionata (19:00)... "noi plecam, vino maine".

     

     

    Nu contest calitatea serviciilor de vulcanizare moto insa vreau sa va reprosez una alta despre afacere. Acum 1-2 saptamani intr-o sambata la ora 9 AM eram cu rotile in masina sa schimb anvelopele si conform reviewurilor bune pe care le aveti am venit la voi. Nu mica mi-a fost surpriza sa va gasesc atelierul inchis. Conform google si facebook, orele de program sambata sunt 9AM-3PM.

    drept ca nu m-am gandit sa dau si un telefon inainte....am luat de buna ce ati completat pe internet.

  3. Ar fi cineva interesat de un domi '97 ... nepornit de peste 1 an?

    Probleme: se prelinge ulei de la garnitura din capul chiulasei (aia de sus, nu garnitura de chiulasa).

    Plus multe alte probleme mici si de estetica (lipsesc carene laterale, rezervorul e infundat pe ambele parti).

    As vrea sa il dau pe o suma foarte mica, macar sa fie folosit, ca eu nu am timp sa ma ocup de reparatii.

    Momentan nu sunt in tara, abia la inceput de mai sunt disponibil.

    Pentru detalii, dati-mi un mesaj va rog.

  4. Tot o dati cu basescu, oprea, etc... Pana una alta politistul si-a ales ocupatia cu riscurile ei cu tot. Putea sa dea intr-o groapa si cand il escorta pe Ponta la fel de bine (nu cred ca marlanul de Ponta merge cu medie orara mai mica decat marlanul de Oprea). Daca Oprea a facut ceva ilegal sa plateasca, punct. Dar sincer asta nu ne incalzeste cu mult.

    Uitati chestia principala care ne doare pe toti: sa nu mai existe gropi nesemnalizate corespunzator.

  5. Politia tocmai a dat un comunicat, in care se spune ca Oprea a oprit si l-a sunat pe Arafat. Asta se bate cap in cap cu spusele martorului citat de Petreanu. Cred ca martorul ar trebui sa faca o vizita la Parchet.

     

    Daca intradevar a sunat la Arafat, e o circumstanta agravanta. Inseamna ca stie foarte bine "eficienta" sistemelor de "urgenta" pe care le-au pastorit el si cu tovarasii lui de furt.

  6. Parca a mai fost un accident (al unui "civil") unde imediat a doua zi s-a astupat groapa.

    Din pacate numai cand se moare "oficial" se misca ceva... sau poate nici acum.

    Daca murea un gigi oarecare, ar fi fost "business as usual". Neadaptarea vitezei.... bla bla. Nici o sanctiune firmei care face lucrarea.

     

    Uite ca apar si victime din randul politiei, din cauza delasarii lor generale. Spun asta deoarece, de fiecare data cand m-am adresat unui echpaj, in trafic, semnaland o poblema, mi s-a raspuns cu un ridicat din umeri. Din pacate (asa e statistica) nu plateste politistul delasator ci unul care poate isi facea meseria.

  7. Centura budapestei au largit-o (pe o portiune) si nu mai lucreaza decat in putine locuri (nu sunt probleme de trafic restrictionat).

     

    Dar daca vrei sa variezi, de ce nu o iei pe la Drobeta - sarbi - incepe autostrada - croati - sloveni si intri in Austria la Villach. Ai drum direct spre Grossglockner apoi.

    in Croatia aprox 120 kune am dat ultima oara pe toata bucata (doar autostrada).
  8. Nu cred ca da si da .... da e pe lant, nu, nu cred ca s-a dus fiabilitatea. vfr-ul nu e un motor care sa forteze foarte mult distributia, cum e vtr-ul care papa distributii. Intradevar varianta cu distributie pe pinioane e bulletproof dar nici cea pe lant nu pot zice ca te lasa asa de aiurea.

     

    Pai eu ce zisei? :) S-a dus comparativ cu distributia pe pinioane. Acum da poti compara cu ce vrei tu (inclusiv VTR), insa comparatia aici se facea intre, citez "vesnica durabilitate a motorului" (adica versiunile '86-'01) si versiunea cu lant ('02 - prezent).

  9. Stiu Gix... ma mai amuzam si eu cum de apar si reapar din nou topic-uri de-astea de "credeti ca merge marca X de ulei sau marca Y de bujii?".

    Fara sa se chinuie macar ala care intreaba sa dea detalii: ce vrea sa faca cu mobra, ce gen de performanta il intereseaza mai mult (cosum, vit maxima, putere in plaja X de turatii)... etc...

    Chiar merita raspunsuri de genul "da koaie, baga ca iese pixda".

     

    Oricum patima de a face bricolaj (si folosesc acest cuvant intr-un sens peiorativ) se reflecta clar si in domeniul moto.

    Iar aia cu "ciuda" sau "pizmasii" ... au adus circul :))))))))))))))))

  10. Sa aflam daca "se merita" bujii iridium.

    Ca pret sunt mai scumpe decat cele normale si in plus mobra aia vrea 4 bucati. Deci nu merita.

    Ca si performante pe termen lung sunt mult mai rezistente la coroziune in urma arcului electric, deci daca mergi mai mult de... sa zicem 30 mii de km pe an cu mobra, numar subiectiv desigur, merita. La fel daca accesul la bujii e greoi.

    Ca performante, plus-urile sunt minime. O refacere a reglajelor in urma montarii unei tobe diferite, ar putea aduce mai multa "performanta" pe o anumita plaja de turatii. Depinde ce gama de turatii te intereseaza... mai sus, mai jos... ce consum urmaresti, etc.

    La pornirea la rece in caz ca e folosita mobra iarna, ajuta si acolo nitel (desi maximul de ajutor la pornirea la rece e dat de un ulei bine ales si un motor care sa fie bine intretinut si sa porneasca repede).

  11. am si eu o intrebare. citind mai multe forumuri si siteuri, am aflat, nu stiu daca am inteles eu bine, ca modelul din 2002 incoace nu mai are distributia pe pinioane ci pe lant? fiind un motor v4, sa inteleg ca are 2 lanturi sau cum? prin asta s-a pierdut vesnica durabilitate a motorului? as fi recunoscator daca mi-ar raspunde cineva. va multumesc :)

    Raspunsuri pe scurt: da si da. Discutii au fost o tona cu si despre... mai cauta mai in urma si pe topicul asta.

  12. Cu sinter franezi mai bine dar "roade" mai mult placuta din disc. Ma rog, daca nu te dai racing organicele sunt foarte ok.

    O placutza buna pe un disc fara santuri prea mari ar trebuie sa inceapa sa tina excelent in cativa zeci de km.

     

    Pe spate am apucat de mi-am pus Goldfren si astept sa se mai aseze putin placutele (nu prea-mi place cum tin).

     

    Referitor la Brembo, am tot cautat pe internet si nu gasesc. Nu caut eu unde ar trebui? :(

     

    Am gasit aici :makeout:http://rycymoto.ro/piesenoi/product.php?id_product=111

×
×
  • Creează nouă...