Sari la conținut

pirce

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2001

pirce's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pirce

    Accident Otopeni

    selectie naturala ar fi daca nu m-ar omori si pe mine. in fine....sper sa ne vedem sanatosi in trafic. si cu mai mult respect.
  2. pirce

    Accident Otopeni

    draguta, eu pentru mine nu concep 200 la ora in RO. si nici altudeva, cu exceptia circuitelor. nu-s motociclist, da conduc de vreo 15 ani si am 2 titluri nationale la karting. tu, poti avea 200 si mai apoi 30. roaga-te insa sa nu te opresti prea brusc de la 200.
  3. pirce

    Accident Otopeni

    dragilor, un accident e, de regula, un cumul de cauze. la asta, din nefericire, am fost de fata. nu mai aberati ca n-aveau viteza. eu aveam cam 90 si ei m-au depasit. restul is detalii...trei oameni au plecat prea repede, din prostie si neatentie.
  4. pirce

    Dacia 1300

    deci.... 1. fiind o trecere de pietoni, ascunsa sau nu, era linie continua. deci stai jos ca esti vinovat. 2. la cum arata masina tu doar l-ai harsait nu te-ai infipt in el. cred ca omu se pregatea sa faca stanga si tu l-ai depasit pe stanga....deci si in cazu asta esti vinovat. 3. daca omu facea stanga pe linie continua si tu il depaseai tot pe acolo e cupla comuna.... Nu vad de ce nu ti s-a facut dreptate.....sau mereu conservarii is de vina??? mai da-o drecu cu aburelile astea si bucura-te ca nu ti-ai rupt gatu.
  5. pirce

    Accident Balotesti

    Ba (cuvant urat) cu ochi. Cat e usor e sa te ascunzi dupa un nick? Cum am mai spus....chiar nu is un fan al tiganilor....Dar tie ti-as poci mutra aia. Nu iti e idotule rusine?
  6. Tot respectul. Off topic... Salutare bucovinene! (de la unu plecat de mult de ceva ani de pe meleagurile alea)
  7. pirce

    Accident Balotesti

    Jenibil....chiar nu e nici un moderator pe forumul asta? Il citesc de vreo 2 ani da parca balacareala ca in ultima perioada n-am vazut. Unii chiar nu au ce face decat sa injure aiurea in tramvai? Dar drace....tara de (cuvant urat) cu o gramada de oameni de toata jena. PS Inainte sa incepeti cu "moarte ciorilor" ganditi si voi putin, ca nu dati dovada decat de o prostie / ignoranta crasa...generalizati aiurea. Nu ca as fi un mare fan al tiganilor, dar de unii care posteaza aici chiar mi-e scarba...hai sictir
  8. pirce

    Accident Pitesti

    Pai si te mira? In spatele tastaturii toti putem fi inalti, frumosi si geniali. Putem emite judecati de valoare din spatele unui nick etc...sunt pline forumurile de cretini fara ocupatie. On topic. Odihneasca-se in pace si refacere usoara celui ranit.
  9. buna ideea....sincer n-as vrea sa ma cert cu tine
  10. Draga mea....din punct de vedere juridic aberezi....numa tentativa de omor nu se cheama.... On topic....chiar merita pocnit. Bafta si sper ca se va rezolva cu pulitia. oricum nici lor nu le sta bine un AN.
  11. si daca cineva are 60 de ani trebe sa moara???? :kali: jenibil e modul in care se misca autoritatile....putea sa fie tatal oricarui dintre noi....mi-e greu sa intleg de ce l-au lasat acolo in mijlocul soselei...
  12. Traim intr-o tara nu a soferilor orgoliosi ci a tampitilor orgoliosi / inconstienti indiferent ce categorie de permis au. Sunt si eu subiectiv cu privire la motociclisti pt ca am si eu A-ul, pentru ca imi place "sportul" asta, dar uneori trebuie sa vedem mai departe decat un caz. Campaniile de constientizare cu privire la "existenta" motociclistilor in trafic sunt greu de facut si, din pacate, atunci cand sunt facute au succes limitat in condintiile in care perceptia soferilor e ca motociclistii sunt incontienti care merg cu 200+ in oras...dar nu cred ca are sens discutia aici. Dar daca vreodata va hotarati sa faceti ceva, ma implic si eu, cel putin cu sfaturi despre cum trebuie desfasurata o astfel de campanie (asta in masura in care se va face vreodata ceva) Scuze daca am poluat topicul asta cu un post "inutil" Tarana usoara motociclistului si condoleante celor apropiati!
  13. E vorba de bucata aia de drum, aproape de capatul lui 41 cu o banda pe sens....in directia spre 13 septembrie.... ala cu loganul a franat de-am boulea sa il sicaneze pe tipul cu motto....s-au gratulat probabil la semaforul de dinainte (unde face 41 curba aia la 90 de grade) . Moto a pornit in fata mea, loganul dupa. dupa nici 50 de metri loganul ne-a depasit pe amandoi (moto mergea in fata mea) si apoi a franat ca dobitocu. Normal ca dupa ce s-a tavalit tipul cu moto nu a mai stat la fata locului. M-as fi luat dupa idiot da am oprit sa vad daca nu a patit motociclistu ceva. Viteza max 50 la ora...poate mai putin.... Din numaraul loganului nu am retinut decat literele - RHY.... Sper sa se rezolve cumva.....daca e nevoie merg ca si martor....numai sa dau de om acum...am mai spus in primul post....ma grabeam ca toti dracii ca pierdea maica-mea trenul....si a ramas sa vorbim la telefon...numai ca eu ca berbecu am uitat sa ii dau numarul....
  14. Da....din pacate a cam asa e....acum urca motorul niste tipi intr-un papuc...alte detalii nu am....e tot ce pot vedea de la balcon. Pare sa fie o vitezana neagra. Oricum se pare ca a fost urat, erau vreo 4 ambulante si nu stiu cate masini de politie....accidentul s-a intamplat la trecerea de pietoni de langa economat. Sper totusi sa nu fi murit nimeni....zic asta ca la fata locului nu mai sunt politisti care sa faca masuratori si alte de astea..... Revin cu detalii....ca mi-am miscat fundu pana jos si am vorbit cu un coleg de serviciu ce fusese trimis la fata locului Din cate mi-a zis NU e nici un motociclist mort. era un scuter / motor (nu se stie exact ca se contrazic aia pe acolo) parcat in care a intrat unu cu un bmw negru (nu zic ce culoare avea idiotu) Sunt 4 victime (nici asta nu se stie cu siguranta - 3 sau 4) care erau pietoni. BMW e si acu pe trotuar....se pare ca mergea destul de tare si a acrosat refugiu de pietoni de acolo.
  15. Salutari, Scriu aici in speranta ca e membru pe forum tipul care a cazut. Daca da, eu is tipul cu care ai vb in caz ca ai nevoie de martori, numa ca in graba lui peste am uitat sa iti dau nr de telefon. Daca citesti da-mi un pm si ti-l dau asa....ca sa nu pun nr pe forum Ca si detalii nu e mare lucru de spus. Un idiot cu un logan s-a simtit nu stiu de ce ofuscat si a franat ca idiotu in fata unui tip cu un KTM. Asfaltu era ud asa ca tipul cu KTM (adi zicea ca il cheama) a culcat motoru. Tin sa precizez ca nu are nimic omu.....zicea ca nu il doare nimic. Daune la motor nu pareau sa fie prea mari...oricum nu am stat prea mult dupa ce am ridicat cu el motoru....ca ma grabeam ca drecu. Oricum din cate am vb cu tipul cu motorul zicea ca mere la politie sa vada ce poate rezolva....desi miram-as sa se faca ceva ca nu a fost nici un contact intre ei. Asa ca daca citesti da-mi un semn sa iti pot da nr de telefon in caz ca e nevoie. Bafta. PS scuze de topic, in cazu in care vi sa pare aberant, da alta cale sa dau de om nu stiu.
×
×
  • Creează nouă...