Sari la conținut

piticu_terorist

EX+
  • Număr conținut

    295
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de piticu_terorist

  1. Pai uite cum arata factura in baza careia am platit:

     

    SH09 HINTERRADABDECKUNG CB 600 CB600 BJ 98 - 02 HORNET 1 EUR 32.99

    BUGSPOILER HONDA HORNET GFK 900 DR406 CB600 CB 600 neu 1 EUR 44.99

    SH03 SCHUTZBLECH FENDER HONDA CBR 600 HORNET PC34 NEU 1 EUR 32.99

    Subtotal: EUR 110.97

    Shipping and handling via Versicherter Versand: EUR 30.00

    Total: EUR 140.97

     

    Deci bugspoilerul a costat 44.99 euro.

    A mai costat 30 euro in total transportul pentru toate trei itemurile.

    Daca luam doar bugspoilerul costa transportul 18 euro.

     

    Spune-mi si mie de unde fac rost de vopsea sau unde gasesc un vopsitor bun care sa nu ma jupoaie.

     

     

    intra la sectiunea 'ALTELE' si cauta (probabil pe pagina 2 sau 3) 'aerografiere moto' , pe tip il cheama aurelian mirea . e beton omul.

  2. credeam ca o sa apara cineva care o sa scrie ca numai 'mama omida' o porneste.

    scoti bujiile , le cureti cu o perie de sarma(ideal ar fi cu o perie cu sarmele subtiri) , sufli bujiile in interiorul lor cu aer comprimat , dai la automat(cu bujiile scoase de pe motor) pentru a scapa de benzina din camera de ardere , montezi bujiile , tragi sockul la maxim si dai la automat (fara sa accelerezi) pana porneste.

    succes si asfalt uscat

  3. trage aer fals pe undeva sau trebuie reglata carburatia. in caz ca nu te descurci , ai doua numere de tel. mai jos.

    asfalt uscat.

    4pistons

     

    --- Mesaj completat în 13 Mar 2008 23:07 -------------

    Fa-i si un test de compresie ca sa mai poti elmina niste posibile cauze.

    Pe langa carburatie ar mai putea fi si o problema de aprindere. Am inteles ca ar avea ceva fir la carb? Incearca sa-ti dai seama ce rol au acele fire, ce "citesc" ele si unde transmit informatia .De obicei firele care ajung pe la carb au ori rol de a comanda socul (se pare ca nu e cazul tau) ori transmit ceva informatii catre cdi cu rolul de a modifica avansul la aprindere.

     

    PS M-am mai documentat un pic si am vazut ca ai un carburator dotat cu TPS(http://en.wikipedia.org/wiki/Throttle_position_sensor), daca asta nu functioneaza cum trebuie e posibil sa trimita informatii gresite la cdi care modifica avansul aiurea

     

     

    nu are CDI , are TCI (scuze,dar e bine de stiut)

  4. nu exista ulei bun sau prost . fiecare ulei are o destinatie precisa . daca pui ulei 20w50 la un r1 ,nu o sa mearga bine cum nici 10w40 nu merve la savage sau vulcan . important este sa-ti alegi bine uleiul ce vrei sa-l folosesti. daca nu esti sigur de ce este mai bun pentru motorul tau , apeleaza la un mecanic . :cheers:

  5. setul motor este de proasta calitate sau nu a respectat toleranta termica dintre piston si cilindru( probabil a cumparat doar pistonul iar cilindrul la alezat). m-ai poate fi si amestecul prea sarac. oricum , parerea mea este ca ai fost jefuit. ai platit mult pentru nimic (dovada ca motocicleta nu functioneaza in parametri)

  6. :kiss:

    un raspuns corect. bravo Doru. intradevar , nu poti multumi pe toata lumea. nimeni nu poate multumi pe toata lumea. chiar daca parerile sunt foarte variate fata de serviciile care le oferi , eu raman la parerea ca inspiri suficienta incredere incat sa pot apela la tine fara nici o indoiala. intotdeauna am fost multumit de modul in care mai servit .

    de putin timp am pus pe picioare afacera 4pistons , sper sa avem o colaborare cat mai buna. oricum , din punctul meu de vedere ,esti cel mai bun in domeniul moto.

    RESPECT.

    :what: 4PISTONS

  7. nu este benzina de vina.

    fenomenul care-l descrii are legatura cu camerele de nivel. cuiele poantou nu mai inchid . ai mare grija cu defectul asta ca poti umple cu benzina carterul. verifica inainte de pornire nivelul uleiului . in situatia in care cuiele poantou nu mai inchid , benzina se scurge prin galeria de admisie in motor pe la cilindrii unde supapele de admisie sunt deschise.

    :what: 4pistons

×
×
  • Creează nouă...