Jump to content

Bart Bz

Super Membru
 • Posts

  1,022
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Bart Bz

 1. Mie mi se pare că omul a fost mai mult decât explicit: vrea motocicletă. Chiar nu înțeleg de ii recomandați tot felul de alte agregate. Honda NC750X cu cutie automata, DCT, pare ideala pentru oraș. Am un prieten care utilizează așa ceva zilnic prin B, și ar zis că nu ar schimba-o pentru nimic în lume. 

 2. Luna asta a fost mai tot timpul ceață și umed pe jos, iar de câteva zile e și polei. Iar pe unde nu e polei, e plin de nisip și sare. Batwingul, mănușile, branțurile și manșoanele încălzite stau bine merci la căldură și se pare că nici în viitorul apropiat vremea nu va deveni primăvăratică. 

  Deci, se pare că totuși motociclismul e sezonier...

 3. Acum 26 minute, SenorPink a spus:

   

  Si mie imi plac estetic cel mai mult cruiserele dar sunt prea docile parca si pretabile numai la un stil mai domol de mers (exceptie face poate doar Indian Challenger) asa ca poate doamnele ajuta! si scot Kawasaki Vulcan-ul ala H2 o data de care am tot auzit ca ar fi in lucru?!?!?!

  De obicei cei care aleg genul ăsta de motociclete nu sunt vitezomani, dar la multe modele cuplul te poate lăsa cu un zâmbet maaare impregnat pe figura. 

  Și eu aștept cu nerăbdare Vulcan/Eliminator H2, dar daca va arata in stilul Ducati Diavel, tot degeaba...

×
×
 • Create New...