Sari la conținut

bogdan simson

Membru
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    bogdanplesoianu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1985
  • Motocicleta
    Suzuki DR-Z400S

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mobra, simson sport, MZ ETZ, Honda NX250, Suzuki DRZ 400S
  • Interests
    Drumetii montane, bicicleta, moto, jazz

Vizitatori Recenți Profil

529 citiri profil

bogdan simson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna ziua tuturor. Stie cineva unde se poate gasi un manual de reparatii pentru Suzuki DRZ400S ?
  2. ShereKhan, vezi ca Andrei ne-a ascuns (din invidie ) poza noastra de suflet. Motivul aste ca aratam amindoi f. bine. Si nu uita : cind se opreste motorul in deal , pune-o de-a latul sa poata porni si ea mai ushor. Oricind ai nevoie dau o mina de ajutor la impins. Mesaj completat Sharky boy, ai avut o initiativa frumoasa cu topicul asta. Numai laude bandei de entuziasti care au ignorat frigul pentru a fi impreuna in natura. Am si pentru tine o poza "scapata" , desi privirea ta este cu modestie, usor in jos (deja te gindeai la urmatoarea tura).
  3. Salut 4bike. N-am mai vazut asa ceva, in starea asta, din '65 cind stateam in atas. Respectele mele. Si cu carburator original care tine relanti-ul asa ? Remarcabil. Le tii pentru tine sau le vinzi ? Eram curios la cit s-ar da Sportul.
  4. Tot ma invirt dupa modelul asta si e cam rar. Merita ? 1992-1996 cu racire cu lichid. Are lantz de distributie ? Ce parere aveti de asa ceva ? Te poti descurca cu piesele ?
  5. Salut colega ! Stii, si eu tot cu firma MZ. Am una mai noua in schimb eu sint mai vechi ca tine. Asta ca sa fie un echilibreu intre noi. Am observat ca esti tare indirjit in lupta cu babadia de ES. Esti de admirat ca vrei sa o scoti la vopsea. Eu tot cu o baba m-am "tinut" cu ani in urma. Deh, unor tineri le plac astea mai "coapte". Eram curios cum arata cind era in functiune. Ai cumva poze ? Sa-ti vad si eu gusturile. Asfalt uscat, sub carucior !
  6. Piese noi (din magazin, cu facturi ), originale, nemontate niciodata, pentru CZ 250, care asamblate constituie o motocicleta inmatriculabila. Motor complet, cadru, roti, aripi,suspensii,far,sea rezervor cu capac,tobe,coturi,amortizoare,furca,bascula,cric,ghidon,oglinzi,cutii laterale,lant,scari,pinioane lant,bobine,claxon,etc. 1500 RON totul. Contact :Dl. Bota, Bucuresti, 021 3170822, seara. Acum e citeva zile in vacanta. Mai da si 2 casti integrale, model RDG din 1980. Are o listoaie intreaga. A cumparat toate piesele cu gindul sa si-o asambleze singur. Piese noi "in tipla". Nu am mai vazut asa ceva. Ma rog. Daca va intereseaza sunati-l pe om ca e de treaba si are experienta la moto.
  7. Multumesc pentru sfaturi. Eu intentionam sa gasesc un mester sa-mi desfaca tot motorul sa schimbe tot ce nu mai e bun. Mai apare si un tiriit, cred ca la bolt-ul de la piston, atunci cind ii dau gaz, deci cind motorul e in sarcina, altfel nu se aude. Te salut.
  8. Multumesc pentru intentia buna ! Eu as mai avea nevoie si de un ETZ-ist priceput care si-a desfacut motoru' si s-ar pricepe sa-mi dea niste sfaturi.
  9. Va salut. Care stiti unde se fac revizii periodice la moto in Bucuresti (preferabil mai aproape de Militari)? Va rog dati o informatie. Multumesc.
  10. Va salut motoristilor. Va rog informati-ma unde se fac revizii tehnice periodice moto in Bucuresti (mai aproape de zona Militari-Dr.Taberei). Multumesc.
  11. Rezon Sergius. Am spus-o si eu din capul locului. Problema e ca am redus putin avansul de la 3 mm la 2 mm (masurat la piston), prin rotirea platoului platinelor in sensul de rotire al arborelui (normal), dar motorul mergea mai prost. N-am mai pomenit asa ceva. Te salut.
×
×
  • Creează nouă...