Sari la conținut

wabi

EX+
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007

wabi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. hei ! motociclisti de Lacul Tei ! haideti la o ... be_suc_re? ps: daca aveti alte prioritati, sa spuneti aici. merg in seara asta si dezumflu anvelopa fata la toate motocicletele din lacul tei. )) las si o carte de vizita.. sa vezi atunci intalniri.. sa vezi ce ne cautam apoi.. da da... deci, astept raspuns..
  2. da, dupa franele xx-ului cred ca am sa regret. totusi inteleg ca la modelul 2008 s-au facut imbunatatiri. din ce spun oamenii pe siteuri in afara, si din specificatiile gasite de mine, franele sunt mai 'ok" acum. http://www.motorcycle.com/manufacturer/suz...ride-67454.html http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page...5796&Page=4
  3. va salut, posesor de cbr 1100 xx 97... si cum xx-ul nu se mai fabrica, viitor posesor de hayabusa.. imi doresc un model 2008, are cineva? a mers cu el? orice parere e binevenita multumesc,
  4. hai hai sa dam refresh multi motociclisti. numai langa camine e o scara cu 4 motociclete. haideti sa stabilim si noi o intalnire, sa ne stim doar suntem vecini. ai nevoie de ceva suni intrebi una alta, ne ajutam asa-i frumos. propuneri.. sambata duminica?
  5. gresit. vineri daca e vreme uscata, o sa fiu la ora 18.00 la restaurnatul tushin. cine vrea sa vina, vine. voi confirma vineri dimineata in functie doar de vreme. am un cbr 1100 xx just for info..
  6. Baiazid, spune ceva din meniul alora.. cei 2 care au facut inconjurul lumii pe bmw-urile de teren.. au mancat in mongolia 'parti' care se predau la ora de anatomie animala.. )) testi....... leleleleleeeeeee hai sa vedem si alte propuneri.. --- Mesaj completat în 18 Oct 2007 11:56 ------------- hei.. nici o alta propunere? avem pizzeria alexandros restaurant Tushin - mongolez o data.. de doua ori.. cine vine?
  7. am zis ca alegem azi.. dar exindem termenul pana maine hai cu locul femecat
  8. sustin o crasma normala.. ce spuneti de terasa langa ISPE harrys parca .. mai e deschisa?
  9. ok am recunoscut motoarele din profile.. deci, propunere intalnire motociclisti din lacul tei vineri seara orele 18.00 loc: pizzeria Alexandros langa scoala 31. ( va rog sa propuneti si alte locuri si sa alegem una azi )
  10. hop si eu tot pe langa camine.. sunt destule motoare.. care sunteti cei care veniti langa biserica pe langa BCR? pe bulevardul lacul tei? ( care cunoaste zona stie ce zic.. )
  11. si a mea cloncane la 1-a.. nu tare dar se aude. consumul.. huh depinde cum mergi. se duce.. dar si benzina.
  12. verifica furtunul de vaccum. daca e sarit nu porneste, asa am patit eu. verifica apoi daca da scanteie in bujie.. daca da, schimba bujiile. de obicei motocicletele sunt sensibile la bujii. am un xx din 97 pe carburatie.. merg zilnic in oras cu el, nu imi pare ca se incazeste asa tare, ( opinie personala) in rest.. foarte multumit de ea. merge si incet, si tare, comoda... desigur, o laud ce sa fac.
  13. salut, vesti mai "bune" are doar la mana dubla fractura.. piciorul este ok. am fost si eu acolo, am ajutat omul pana a venit salvarea.. m-am rastit putin la cei de la ambulata, au venit 2 salvari si se rugau unii pe altii " luati-l voi.. ba luati-l voi.. adu tu targa.. scoteti-o voi.. " moment in care am inceput sa tip la ei, motociclistul ranit si ei "negociau" care din salvari sa-l ia. in fine.. au venit totusi repede, iar acum este la spitalul floreasca. politistii parca inebunisera, in timp ce era intins pe jos motocilistul si se stransese lume, a trecut si coloana oficiala a presedintelui Basescu.. dupa ce a trecut, s-au linistit si au facut ce trebuie. putzoiul, cu o vampa langa el.. a incercat sa zica ca motociclistul avea viteza.. dar la "sfaturile" oamenilor, ar fi recunoscut ca a gresit. a incercat de pe banda 1 sa parcheze pe stanga trecand peste 4 benzi. nu era baut, l-au testat pe loc. putzoiului.. care a ramas pe loc sa vorbeasca cu "colegii" lui, in loc sa mearga la spital dupa motociclist. mergeti cu grija..
  14. wabi

    Cbr 1100xx

    Salut, aici o comparatie cu zx9 /index.php?showtopic=64323 iar aici mai la obiect.. /index.php?...=45266&st=0 motocicleta deosebita, parerea mea personala .
×
×
  • Creează nouă...