Sari la conținut

leibnizster

Membru
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    cluj
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Triumph Street Triple R

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Daelim VS125, Suzuki SV650S

leibnizster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. leibnizster

    Spalatorie Moto

    Update pentru 2015: exista vreo spalatorie moto in Cluj? Sau macar moto-friendly. La astea auto trebuie sa le zic de fiecare data teoria cu spuma care imi ataca metalul si jetul prea puternic si de fiecare data au acelasi raspuns ca astea is prostii si ca nu are ce sa se inatample, desi am patit asta de multe ori. La service-uri imi mai spal motorul, dar mi se pare ca mai mult ii incurc acolo, daca nu am si ceva de reparat. Deci unde va spalati motoarele?
  2. leibnizster

    Dau Spre Donatie!

    Donez set cauciucuri Pirelli Diablo Rosso Corsa 120/70 ZR 17 si 180/55 ZR 17. Poza atasata. Daca nu le vrea nimeni in cateva zile, le arunc.
  3. La cate Street Triple-uri sunt in Romania, nu stiu daca are rost sa pun anunt pe un site in Romania care nu este specializat pe motociclism. Pe ebay as putea incerca.
  4. Salutare, posesori de Triumph (Daytona si Street Triple mai ales). Mi-am comandat un filtru de aer pt Street Triple R-ul meu din 2012. Nu am cascat destul ochii si mi-am luat filtrul gresit. Spre surprinderea mea, 2 motociclete acelasi model din acelasi an pot avea filtrul de aer diferit in functie de seria motocicletei. Long story short, daca este vreun posesor de Street Triple/Daytona ce are seria de pe motor mai mare ca VIN 560477 (ultimele 6 cifre) si are de gand sa il mai tina pana cand isi schimba filtrul de aer, sa-mi trimita un PM. Ma gandesc ca oricum are nevoie sa il schimbe la un moment dat, si cum eu chiar nu am ce face cu el, i-l dau la un pret bun. Inca o data, filtrul e nou-nout. Modelul exact este aici: http://www.triumphmcparts.com/products/Triumph/2012/Street-Triple/Air-Filter/9940343/T2200987.html Sau eventual daca ma puteti ajuta cum sa scap de el altfel Mersi!
  5. leibnizster

    Util

    Ceva om binevoitor mi-a smuls numarul de pe motor cu tot cu suportul. Unde gasesc un suport pentru numar? Mersi.
  6. Mersi, o sa sun luni sa intreb. In Transilvania oare este ceva?
  7. Am intrat si eu in familia Triumph de doua saptamani. Aveti idee daca este vreun service autorizat Triumph in Romania? Sau care este cel mai apropiat, in caz negativ. In Budapesta stiu ca este, dar as prefera unul mai aproape. Am garantie 2 ani si as prefera sa imi fac reviziile la un service autorizat, daca nu este prea mare deranjul pentru mine. Nu prea as face Cluj-Budapesta dus-intors doar pentru asta de exemplu. KNO3, si eu am tot Street Triple. R, ii drept. Nu am prea avut ocazia sa ma dau prea mult cu vremea asta, dar merge fantastic. Mult mai bine ca SV650S-u ce l-am avut inainte.
  8. leibnizster

    BURSA LOCALA

    Vand 2 tricouri XL. Primu arata ca in poza, al doilea are culoarea 'charcoal'. Mai multe detalii la: http://www.amazon.com/Read-This-Bitch-Fell...mp;color_name=x si http://www.amazon.com/gp/product/B000PYGO06/ref=oss_product Le vand ca mi-s mari. Eu am 180 si 90 de kg, deci nu-s pentru oricine . Pret 60 de lei unu. Atata am platit eu cu tot cu shipping, atata cer.
  9. Cam copy-paste din forumu de cluj. N-am avut un succes deosebit acolo: Daca sunteti unii care deja v-ati organizat, m-as baga si eu. Daca nu, ne organizam noi! (sper ).
  10. leibnizster

    Spalatorie Moto

    mersi de raspunsuri. motoru vechi il duceam pe marinescu (i da dadeam drumu frumos in jos - nici nu porneam motoru ). Pe asta l-as duce numa undeva sa stiu ca or mai facut aia motoare si stiu ce fac. De spalatoria aia cum urci pe taietura se stie ceva? Intreb ca tot mai vad cate un motor oprit pe-acolo. Oricum, azi nu scapa suzuki-u fara baie Asfalt uscat!
  11. leibnizster

    Spalatorie Moto

    Sunt unii care nu cunosc o placere mai mare decat sa-si petreaca weekendu spaland si lustruind posesiile din garaj. Eu nu-s de ala Pana acuma imi spalam eu motoru, dar parca as prefera o metoda mai rapida (si eficienta). Sunt ceva spalatorii unde sa fie oameni care se pricep la motoare? Nu stiu exact care-i cel mai rau lucru care se poate intampla, da sunt cateva chestii mai neplacute din cate stiu. Sunt si ceva solventi care pot pata cadru de aluminiu am auzit de la cineva. Ideea i ca nu ma prea pricep si de aia intreb. Deci, unde gasesc o spalatorie buna si ce se poate intampla cel mai nasol la o spalatorie unde nu exista oameni sa stie ce fac?
  12. Cumparat la inceputu lui aprilie motocicleta. A ajuns din Italia cu bateria descarcata (n-a fost folosita deloc sezonul asta). Am incarcat-o la un redresor de ala romanesc comunist. Toate bune si frumoase pana acuma vro sapt cand am vrut s-o pornesc. Ecranul de-abia se vedea, bateria nu mai avea putere sa porneasca. Am pus-o la incarcat, arata ca era aproape complet descarcata. N-am lasat-o asa mult ca ma grabeam. Azi cand s-o pornesc NIMIC. Nici ecranul nu se aprinde. Pus bateria la incarcat. Era complet descarcata. Scriu asta cat timp se incarca. In manual zice ca trebe incarcata la 1.2A pt 5-10 ore sau 5A pt 1 ora. Redresorul comunist nu te lasa sa alegi. Isi selecteaza el amperaju. Nu mai tin minte exact cat scria in manual dar 5A nu depasea. Are si ceva circuit de protectie. Am facut o prostie ca am incarcat-o cu chestia comunista? Bateria i pe duca? Se poate sa nu fie bateria de vina. EU evident ma gandesc sa iau alta baterie acuma. Asta mai are scapare? Nu prea am experienta cu situatii de genu deci orice ajutor e bine-venit
  13. leibnizster

    BURSA LOCALA

    am nevoie de o casca marimea S (adica 55-56cm). Sa fie intr-o stare acceptabila si cat mai ieftina . Daca aveti careva ceva de genu sau stiti un loc unde gasesc asa ceva (cuvantul de baza aici: ieftin) aruncati un pm.
×
×
  • Creează nouă...