Sari la conținut

costigh

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BRASOV
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    BMW R 1200 RT; Honda CRF450X

costigh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu e deloc "aproape imposibil". Am inmatriculat-o ca pe orice alta motocicleta. Probabil vorbesti de CRF R, care e model cross si in mod normal nu e inmatriculabila. Intr-adevar e un paradis offroad, asa ca ne dam intens cat mai putem (pana nu ne Europenizam prea tare).
  2. sony 2700 mAh Ies mai greu (trebuie sa tragi suportul afara, nu mai sare singur). Nu stiu exact cat de mult tin, dar am testat in iarna cam pe la 0 grade, am lasat-o afara si dupa 4 ore inca inregistra!
  3. Eu folosesc la Tachyon acumulatori! Intr-adevar ies mai greu dar ies. Daca ii pui complet incarcati, arata ca ar fi jumatate (din cauza voltajului) dar filmeaza peste 4 ore cu 2700 mAh.
  4. Da... daca se ridica pe varfuri, treci cu GSA-ul pe sub ea.
  5. Cateva poze si de la mine: si o poza ceva mai veche, ghiciti din ce an:
  6. Identificarea (pentru inmatriculare) se face numai la RAR. Cel putin eu asa stiu si nu cred sa se fi schimbat ceva de curand.
  7. Vand Suzuki intruder M800, fabric. 2007 (are garantie pana in iunie 09), 1500 Km, bine intretinuta (garaj incalzit). accesorii originale: parbriz si crash bars. pret 5800 eur neg 0726757929
  8. Salut, la o honda st1300 a trebuit sa-mi fac o copie si se rezolva in felul uramtor: cumperi de la reprezentanta cheie cu cip (netaiata), te duci la scularia din colt si o copiezi, dupa care tot la reprezentanta computerul motocicletei invata noul cip. asa se face la honda cel putin. deci nu se copiaza cipul, acesta e unic iar motocicleta il invata. succes!
  9. Salut. Inca sunt foarte multumit (dar nu am filmat si cu altele asa ca pot fi subiectiv). Am luat de la noi card de 16 cu 125 ron (oricum mai ieftin decat la ei) Ai grija la pret, pt ca la electronice importate din sua (nu am gasit-o in UE) platesti vama aprox 5% si tva 19%.
  10. Adevarat, vio pov 1 e mult mai "pro" din cam toate punctele de vedere mai putin pret (700$ fata de 150$).
  11. In manual scrie ca nu merge cu reincarcabile (dar am impresia ca doar pentru a face reclama si vanzare la "energizer foto lythium nustiucum" cu care spun ei ca filmeaza cel mai mult, evident voi incerca si cu acumulatori) De cumparat, am comandat-o de la ei de pe site si a venit in 5 zile lucratoare, partea proasta e ca platesti tva si taxa vamala la noi (cam 25% in total).
  12. Daca tot mi-a aparut plimbarea si pe aici, sa va explic treaba cu "mersul pe motor" influentat de felul in care e montata camera de filmat: 1.Daca montezi camera pe sasiu (in cazul meu chiar sub far) imaginea se inclina exact cat inclini motoru`, de unde si impresia ca am mers foarte sportiv. 2.Daca montezi camera pe casca (cazul lui Ianachim) iti creaza impresia ca iei curbele "ca la ilioara" (dupa cum se exprima cineva intr-un post) pentru ca in curba nimeni (sper) nu inclina si capul decat cel mult cateva grade. 3.in cazul meu camera a fost montata la o inaltime de aprox 60-70 cm iar in cazul lui Ianachim probabil la aprox 1,5 m (in functie de inaltimea pilotului) deci in aceeasi curba si la acelasi grad de inclinare (sa zicem 35 grade) camera mea e la 0.46m fata de pata de contact a anvelopei cu asfaltul iar in cazul celalalt la 0.86m, de unde si impresia ca e foarte mult in interiorul curbei. Deci! Nu mai comentati ca nu se apleaca suficient in curbe sau e prea in interiorul curbei pt. ca este doar o impresie! Pana in poiana brasov am urcat anul asta cam de 6 ori (iar anii trecuti am locuit in Buc) deci lasati comentariile cum ca ala e circuitul meu. Iar apelativul "Flacau" i se potriveste de minune fiului meu. Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu postul meu, iar daca am gresit ceva din ceea ce am spus puteti sa ma contraziceti (cu argumente serioase). Respect.
  13. Salutare. Eu mi-am luat camera asta: http://www.tachyoninc.com/main.html si la prima filmare chiar mi-a placut (nu trepideaza imaginea desi am montat-o pe cadru) iar pretul mi se pare rezonabil (170$) iata si filmarea (facuta pe lumina slaba)
  14. Hai sa ma prezint si eu. Costi sunt si m-am mutat in Brasov de anul asta. Ne-am mai vazut la intalniri si plimbari, dar totusi poze: cu asta ma dau acum si cu asta ma dadeam inainte.
×
×
  • Creează nouă...