Sari la conținut

gildutza

Membra
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    gildutza@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Female
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    BMW F800GT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBF 500

Vizitatori Recenți Profil

505 citiri profil

gildutza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna. S-ar putea sa intalniti cozi de masini cativa kilometri pe Transfagarasan. Asa am patit noi acum doi ani de Sfanta Marie. Iar la Balea debea am reusit sa parcam motoarele ca sa ne racorim un pic. Asfalt uscat!
  2. Lupii Liberi se va desfasura in week-end-ul 22 - 24 Iulie 2016.
  3. Multumesc » Post actualizat in 31 May 2016 07:50 Evenimentul se va desfasura langa pensiunea Damar, strada Glajeriei (drumul spre Diham). Cine vine dinspre Paraul Rece, inainte de a ajunge in drumul national Brasov - Bran, face stanga, imediat dupa ultima casa. Cine vine dinspre Brasov, Bran, va vira la dreapta. Revin eu cu o harta si oricum vor fi indicatoare pe drum. Participarea la eveniment este gratuita (campare, dusuri, toalete), preturile vor ramane la fel de rezonabile ca anul trecut. Vor fi pregatite ceaune cu ciorba, gratare, bere, tarii, vin, etc. Vor canta trupe rock vineri si sambata. Voi anunta programul in curand. » Post actualizat in 13 Jun 2016 17:55 Salut, Asa cum am promis, revin cu ultimele noutati. Vineri vor canta Bucium si sambata Kempes. Va tin la curent
  4. Lupii Liberi este festivalul libertatii, al muzicii bune, al prietenilor de peste tot si al oamenilor buni, indragostiti de rock, de motoare, de libertate. Da! E adevarat! Lupii Liberi Editia a III-a se desfasoara in aceasi locatie intre 22-24 Iulie 2016. Vom incerca sa recreem aceasi atmosfera de libertate, muzica si distractie. Camparea, dusurile, toaletele si accesul raman in continuare gratuite si asa vor ramane mereu. Va asteptam la muzica buna, concursuri, focurile imense de tabara si nu in ultimul rand, sa ciocnim un pahar.
  5. Mergi spre Rasnov, inainte sa intri in oras e o intersectie unde ai indicatoare spre Predeal (si spre Lupii Liberi), acolo faci dreapta spre Predeal si apoi iar primul drum la dreapta. Mai mergi 5 km si ai ajuns la destinatie De dimineata am pus si indicatoare albe "Lupii Liberi".
  6. Exista mai multe pensiuni vecine Hanului Lupilor pe drumul spre Diham la ~1,5 km. Se poate ajunge si cu motorul, nefiind un drum circulat, sau pe jos, pentru conditie fizica .
  7. Cei 30 de lei de persoana includ cazarea la cort si participarea la eveniment inclusiv piscina, unde accesul este intre orele 9:00 - 18:00. Nu mai sunt camere la Han. Deci calculul este simplu: 60 de lei participarea pentru doua persoane + ce bei si mananci + drumul.
  8. Salut, De la drumul principal sunt 4 km de drum asfaltat si 1 km de drum pietruit, practicabil pentru orice fel de motor. Desenul lui Alex ori e mai vechi, ori nu e de actualitate Cazarea este la cort - intra in costul intrarii. Motociclistele care vin pe motoarele lor nu platesc intrarea. Hanul este rezervat DEJA!!!!
  9. Vino impreuna cu prietenii la prima intalnire moto Lupii Liberi, intalnire pentru spirite libere. Scopul nostru este in primul rand de a ne simti bine, intre oamenii cu aceleasi valori ca noi, de a crea noi prietenii si nu in ultimul rand sa petrecem doua zile hard-core Sa cantam folk si rock si sa petrecem pana in zori pe marginea piscinei! Pentru detalii acceseaza : http://www.wolfinn.ro/wi/intalnire-lupii-liberi/
  10. asteptam pozele! mai ales cele cu mine
  11. ;) "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!!
×
×
  • Creează nouă...