Sari la conținut

assante

EX+
  • Număr conținut

    94
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Club
    My Own

assante's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  2. Daca il cunoaste cineva sa ne dea si noua detalii despre starea lui . Nici acolo la fata locului se pare ca nu il cunostea nimeni .
  3. Cred ca cel cu Intruder C800 nr B - xx - DUR era de pe forum , dar nu mai stiu sigur . Parca era avocat sau ceva vazusem mai demult .
  4. Salut , v-am vazut aseara cand va intorceati spre Bucuresti , eram pe la Ciolpani pe contrasens la o tigara oprit . Sper ca Sambata viitoare sa pot sa ajung , desi sunt foarte ocupat in ultima vreme mai ales in week-end-uri , copil , nevasta , munca ... Oricum , ce mi se pare foarte aiurea e ca toata lumea a sarit rapid peste postul lui A-L-E-X cu accidentul , era un Intruder de 1800 acolo parca , mi-as fi dorit sa aflu mai multe detalii , sau sa se discute despre problema asta , doar ca in continuare vorbim despre berea de la Bikers . In plus de asta , nimeni dintre cei din acest subiect nu a scris nimic acolo , desi toti ati trecut pe langa locul accidentului , chiar sesiza cineva in acel topil acest aspect .
  5. Condoleante , se spune ca pe cei buni Dumnezeu ii ia langa el mai devreme .
  6. Chiar nu e nimeni in Romania care sa aibe pe stoc tobe after-market pentru cruisere ? Tot ce am gasit vin doar la comanda :-(
  7. Deci ramane pentru maine la 13.00 pana la urma ? Acum ca vine vara nu vreti sa mutam macar pe la 10.30 ?
  8. hondar_ , ti-am dat un pm , raspunde-mi cand ai timp te rog
  9. Hondar a fost cu voi sau a plecat deja din tara ? Vroiam sa-i dau un PM ...
  10. Si eu sunt de parere ca putem gasi ceva mai sugestiv decat chopper zone . Poate ar fi bine sa facem fiecare cate o propunere si facem un chestionar sa vedem ... Sambata la 13 ramane ? Am fost plecat din tara putin dar sapt asta vin cu voi obligatoriu . Eu as propune sa ne intalnim la 13.00 si sa mergem tot la Snagov unde am fost ultima data dupa targul de moto si am stat la suc si la palavre . Acolo putem discuta in liniste despre sigle, club , geci , choppere , etc , peisajul e super si preturile iarasi sunt rezonabile cred eu . Nu e vorba , inteleg ca poate unii nu-si permit , dar nici sa stam in strada in picioare parca nu-mi suna bine . Dupa Snagov putem merge sa ne plimbam prin Ciolpani , care iarasi e super pt plimbare , curbe , lac , padure , tot ce vrei .
  11. Salut , eu sunt tipul cu suzuki ( cruiser ) , ne-am vazut si la locul accidentului si la politie , care a fost deznodamantul pana la urma ? I-a luat permisul sau a scapat ? Arabul ala mai infipt ( fratele soferului ) zicea ca le-ai cerut 3000 E , asa e ? Oricum , s-a intamplat sa fie arabi , majoritatea arabilor sunt oameni de caracter , daca era roman cred ca incepea sa urle ca tu ai intrat in el si ca tu esti vinovat Fa-ti toate analizele cum trebuie sa te asiguri ca esti ok si mergi CU MULT TUPEU la asigurare . Vorbeste si cu service-ul , in cazul in care sunt probleme la moto sa declare dauna totala . Service-ul spune daca se poate repara sau nu , nu cei de la asigurare . Nightwolf , am mai vazut posturile tale si parca spuneai ca lucrezi pe undeva prin politie sau salvare , nu-mi aduc aminte . Daca asa gandesc oamenii care au meseria de a ne salva noua vietile in cazuri de urgenta , atunci suntem vai de mama noastra . Lasa rasismul la o parte , si vezi cum mai faci rost de ceva educatie pentru tine , gandesti cam rudimentar .
  12. Schimba tobele . Nu merge cu carpeli cand e vorba de evacuare , e pacat sa nu ai un sunet frumos pe motor .
  13. Merci mult pentru lamuriri . Si-a luat cineva de-aici Vance & Hines Cruzers ? As fi tare curios sa stiu cum sunt , imi voi comanda unele in cel mai scurt timp . Filtru de aer K&N nu-mi pot pune pentru ca-mi pierd garantia la motor , asa mi-au zis la service , trebuie pus vreun fuel pack ceva daca modific tobele ? Stie cineva ?
×
×
  • Creează nouă...