Sari la conținut

barak

Membru
  • Număr conținut

    135
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de barak

  1. Multam de raspuns. De filtre de aer (in afara de KN - scump si cam prea laudat pe la noi) stie careva ceva.
  2. Are cineva idee de unde pot cumpara un filtru de aer la un pret bun. Si niste ulei Motul 7100 10W-40 ar prinde bine. Am gasit la un tip un BMC SH. Astea parca se curatau si se tratau cu ulei tot de la BMC..sau nu imi aduc aminte bine. A folosit cineva filtru de aer BMC in BUC (la cat praf este imi este teama ca o sa scoata carabusi pe teava)
  3. Hai ca ma mai bag si eu in seama, daca tot am reinceput sa citesc topicul! La placute eu am mers pe mana producatorului si am gasit Nissin. Pot spune ca sunt multumit, nu am reusit sa fac stoppie cu ele (nici nu mi-am propus) insa am reusit sa blochez, pentru timp scurt, fata pe asfalt uscat. Le am de cca 8000 Km si mai au carne pe ele. Vad ca au aparut noi posesori de CBR si sper sa le tina numai pe cauciucuri. Mie mi-a expirat asigurarea asa ca de cca 1 luna ma dau cu Kawa. Apropos de discutia de mai sus, carenate, necarenate... E mai fun in oras un naked. Nu stiu cum se descurca cei cu RR, sau cu SS de 1000 in oras, isa pentru plimbari (PENTRU PLIMBARI NU FORJA) prin oras, mers la munca si alte trebi, un naked este produsul ideal. Pozitie mai comoda, vizibilitate mai buna...poate chiar ma manevrabil, poate fi urcat si coborat de pe borduri fara spaima ca o sa spargi carenele si lista poate continua.E adevarat ce spune Zaelu, este posibil ca un supermoto sa creasca factorul distractie insa creste si riscul de a te manca prea tare incheietura dreapta si pe urma sa te scarpini
  4. LOL Gixx, cred ca ne-am salutat pe drum cand te duceai. Cu Alter Ego m-am vazut si eu nitel. Tura nu am dat pt ca erau 4-5 KTM-uri si cum sunt incepator pe AMC am zis ca nu vreau sa vad ce iesi dupa ce se pupa un CBR cu KTM. In fata ta parca era cineva cu Transalp sau ceva asemanator, a trecut repede, insa pe a ta parca am recunoscut-o.
  5. Ieri pana la urma a fost cineva la AMC?
  6. La AMC a fost forte fain si educativ as putea spune. Multe multumiri celor care au facut poze si au avut rabdare sa le si urce. Sper sa mai iesim, personal mi-a placut si "formatia" prezenta, nu au fost nici un fel de probleme sau discutii. Referitor la filmat pot sa ajut cu un trepied. Mai ales daca se face zoom ajuta mult. Se poate roti din acelasi brat care face si strangerea in prinderea camerei. Cand programam urmatoarea iesire il pot aduce insa cine se ofera sa fie operator? Maine dupa 16:00 as mai da o tura. Doritori?
  7. Ieri la intalnire am auzit ca ne vedem la AMC sambata,pe la 11-12. Prognoza meteo vad ca este OK asa ca sper sa participe cat mai multi.
  8. Si eu as fi interesat de o tura pe Amkart. Desi am o nelamurire, se poate intra si cu pataloni touring cu protectii si ghete touring? Daca ne-am strange mai multi ar fi mai placut. Lasati si voi pe forum data si ora cand o planuiti poate vin mai muti!
  9. Merci BBL. Referitor la intinzatorul manual...acum un an am citit despre el ceva articole. Partea proasta este exact reglajul, care se face "la ureche", nu ai nici un instrument de masura. Si daca urechea mea difera de a producatorului...atunci reglajul este "pe acolo". E adevarat faptul ca il mai poti ajusta in timp. Nu cred ca se pune inca problema de a schimba si alte piese la distributie. Seria pana in 2004 a avut acelasi tip de intinzator de lant, care a fost schimbat cu unul mai fiabil. Motorul are acum 23k, din care 9k facuti de mine, cu toate schimbate la timp.
  10. Zaelu, oamenii pe aici sunt invidiosi ca acum ai pus distributia pe silentios. Ieri am facut si eu aceiasi operatie, aveam un zgomot deranjant pe la 5000rpm. Acum nimic...e alt motor . De tinut nu stiu cat tine insa e mai bine asa. Eu l-am schimbat la Intermotorcycle ...cam scumpa manopera. Intinzatorul + garnitura cca 400 insa au pontat 1.8 ore manopera (mecanicul de acolo e chiar de treaba, a terminat in cca 30 min) pt ca asa e in catalog. Cu asta s-a ridicat la 550 - Vorba aia , dai un ban si ai liniste. Se poate face si acasa insa trebuie sa ai experienta ca ginecolog sau chirurg In alta ordine de idei , cine stie unde se mai face ITP. Am inteles ca au schimbat procedura si acum au stand de franare si alte dracii.
  11. Eu ma pot "lauda" ca am ajuns doar o data anul asta la intalnirea de joi...mai tot timpul aparea altceva sau imi aminteam ...vineri Mi-a facut placere sa vad multe fete noi si l-am mai vazut pe Gixx Adidas, ce e cu intalnirea de care vorbesti, ora, punct de plecare ?
  12. Mda... La anuntul meu de iesire din comuna cu manelisti nu prea s-a grabit lumea. Ieri, profitand de vremea ideala, am facut o tura Buc-Oltenita-Buc. Cateva obstacole pe drum am vazut si eu (cum zicea Claudiu), insa acceptabil. Cu pasarile am avut probleme la un moment dat...am inceput cu un gugustiuc care a decolat in ultimul moment si era sa ne intersectam, dupa care o vrabie din lateral si la final o randunica (cred). Sunt 4-5 viraje dragute pe Buc-Giurgiu insa bucata dreapta e destul de plictisitoare. Pe drumul spre oltenita trebuie avut grija la unele viraje in coborare care se inchid. Cu cei doi nu m-am intalnit...ar fi fost super tare
  13. Tenteaza pe cineva o plimbare de weekend? Ma gandeam sa fac sambata o tura intr-o zona mai virajata insa nu foarte departe de Buc. Variante ar fi Buc-Giurgiu-Oltenita-Buc - asta e destul de lejera insa virajele sunt ca la campie Buc - Buzau - Siriu - aici te plictisesti pana la Buzau si e destul de lunga Clasic -Cheia - cam plicticos la inceput insa devine fun. In plus in zona aia este si mai racoare. Daca aveti si alte idei sunteti invitatii mei.
  14. Mai eu nu am mai scris de mul pe aici deoarece nu prea aveam ceva interesant de spus legat de motociclism... Ieri tocmai m-am intors dintr-o excursie Bucuresti - Buzau - Siriu - Brasov - Cheia - Bucuresti. Pe Bucuresti Buzau drumul este in stare buna, trebuie totusi atentie sporita pt ca mai sunt bizoni care vin din contrasens pe toate benzile (se dubleaza) si atunci devine palpitant. Am ma intalnit o situatie cand un conservar frustat vroia sa ma ajute sa fac economie la benzen impingandu-ma din spate. Recomandarea este sa-i lasati in plata domnului, ochii in 4, iar daca ii prindeti la benzinarie sau popas.... Mare grija la radere in localitati...cerd ca au fost minim 4. Buzau - Siriu a fost superb, drumul curat si destul de liber. Numai 2-3 echipaje de politie. Super fun pe viraje. Atentie la animale, au iesit si ele pe drum la plimbarea de primavara La Siriu am inoptat dupa care am plecat spre Brasov. Aceasta a fost cea mai frumoasa portiune a drumului. Asfalt bun, mai putin pe unele intrari pe poduri, liber si a fost soare. Tot ce-ti puteai dori. Si acum ajungem la subiectul de interes. CHEIA In aceasta excursie am fost cu un prieten care calarea un BMW 1150 RT (Vaca). Ii multumesc pe aceasta cale pt ca a observat din timp pietrisul amestecat cu nisip din primul viraj dupa Sacele. Altfel eram istorie. MARE GRIJA!!! Aproape in fiecare viraj , idiferent daca era pe stanga, dreapta , sus sau jos, aceiasi mizerie. Viteza in astfel de viraje cca 20 Km/h ...si tot mai fugea spatele pe pietricele sau mai topaia pe cele mai mari. Mai trebuia sa te feresti si de coada tirurilor carora le fugea remorca in viraje. Atentie... la unele virajele se vedea grohotisul deabia cand intrai in viraj. Dupa Cheia am scapat de aceasta mizeria insa cca 10 viraje tot am rams extrem de prudenti. Am inteles ca a fost un raliu in zona insa tot nu inteleg cum de a ajuns fiecare viraj sa arate aprope ca o plaja pietruita Cu toatea astea am ajuns fericiti, desi un pic obositi in Bucuresti si cu ceva peripetii de povestit la Concluzie...cine se duce saptamana urmatoare pe Cheia: intai o tura de recunoastere dupa care gaz ...altfel va intoarceti cu frunze de brad in locul frunzelor de laur
  15. Din cunostintele mele: F3 - 1xH4 F4 / F4i - 2xH7 Asta inseamna ca pt F3 iti trebuie o instaltie pt H4 (cu un singur balast) care comuta intre faza scurta si faza lunga. Pentru F4 iti trebuiesc 2 instalatii H7 daca vrei sa faci modificarea atat pe scurta cat si pe lunga. De regula se face doar pe scurta. Ai grija ce cumperi deoarece chinazariile s-ar putea sa-ti omoare releul (cel putin asa am auzit) care, intamplator, este mai scump decat o instalatie buna.
  16. Frumoasa mobra! Sunt curios din ce magazin ai luat-o pt ca le cam stiu insa pe asata nu il recunosc din poze. Asteptam cat de curand impresiile F4i VS 600RR !
  17. @zaelu Aseara am vazut stabilizatorul de benzina la OMV (cca 12 RON). Este de ajuns pt 2-3 rezervoare asa ca daca te poti combina cu cineva e mai ieftin. Sprayul de contacte nu face balta pt ca are 2 propietati de baza: - se evapora repede - nu lasa reziduri dupa aplicare Cand il aplici trebuie sa deconectezi bornele de la baterie totusi...
  18. Este adevarat ca benzina contine aditivi insa stabilizatorul acela nu lasa sa se decanteze impuritatile si cele 5 galeti de apa aruncate de baieti in tancul de benzina (cu aditivi) in cele 4 luni cat nu mergi cu mobra. Nu stiu daca ai vazut ce pamant se gaseste uneori in carburatoare...ideea este ca acest stabilizator ar trebui sa tina mizeria in solutie. Spray de contacte e bun atat pt bloc de comenzi (se mai face condens + praf => carmaz) bloc de sigurante, borne baterie. WD40 il poti folosi si pt sa si ghidoane, nu doar pt discurile de frana Acum serios...acest produs miraculos "curata si lubrifiaza" . Il poti folosi pt articulatii, lagare, un strat generos pe lant etc). Nu are rost sa dai pe plastice insa e bun pt suspensia spate.
  19. Se pare ca s-a cam terminat sezonul....mai vezi prin oras 1-2 zgribuliti cand mai iese soarele. Dimineata in schimb e destul de frig, eu unul pun casca in cui pana cand se mai ridica temperatura. Referitor la pregatirea pt iarna cateva tips & trics...se pot completa si de altii: - e preferata o spalare temeinica pentru ca umezela combinata cu mizeria de pe partile metalice sa nu oxideze - se curata si se lubrifieaza partile mecanice in miscare (WD40) - se recomanda folosirea unui spray de contacte pt bornele bateriei (de preferat este scoterea bateriei si depozitarea acesteia intr-un loc ferit de inghet) - pentru a nu avea probleme cu sistemul de alimentare se poate adauga in benzina din rezervor stabilizator de benzina (dupa ce se face amestecul se da o tura ai benzina cu stabilizator sa fie in tot sistemul de alimentare). E de preferat ca rezervorul sa fie plin (oxidarea nu prea are loc in absenta oxigenului ) - pt cei care au cric central e mai simplu...restul trebuie sa scoata un banisor in plus pt un stander de spate (o sa fie util la multe operatii). Pt pretentiosi e musai si unul de fata. Cam asta ar fi in mare. Ii las pe cei mai experimentati sa completeze, poate mai aflam ceva nou.
  20. Am iesit si eu astazi ... cam frig insa.
  21. Si eu tot pt BGS sunt gen...desi imi plac chiftelutele Ikea gen....si sunt sanse sa nu vin gen... SI INCETATI CU GEN CA-MI APAR BUBE PE OCHI CAND CITESC!!!
  22. Si pe mine m-ar incanta o iesire de sambata. O Cheia, chiar si Veliko Tarnovo ar fi o idee. Gixx, pe tine pe unde te-ar purta soarta? Desi tu esti din gasca de satanisti 1000% (noi doar 600%)
×
×
  • Creează nouă...