Sari la conținut

keloo

EX+
  • Număr conținut

    142
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    cbr f2
  • Numar Moto
    sters

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR F2

keloo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. era planificata mai din timp, dar nu m-am gandit sa postez aici de la inceput . data viitoare te luam cu forta
  2. dude vino daca poti pe 19, sa ne ramana si timp de plimbare prin grecia. daca nu poti, poate ne vedem pe drum.
  3. scuze, am fost plecat in we asta. @alexandrub, poate ne intalnim maine sa vorbim. mie imi convine sa fim cat mai putini, maxim 3-4. deci cine se mai baga?
  4. Vreau sa fac o plimbare prin grecia. Traseul e urmatorul: Constanta, Mangalia, Varna, Alexandropol, Tesalonic (nu-i batut in cuie) Daca cei care au mai fost pe aici au ceva sugestii le astept. Daca sunt doritori sa ma insoteasca, sunt bineveniti. Personal ma gandeam sa plec cu cortul, dar ma mai gandesc.
  5. eram pe dn1 si un taran din aia care vindeau hamace, a traversat prin fata mea. astia sunt nebuni de-a dreptul. mai stie cineva ceva despre motociclist?
  6. sunt glume, evident. eu cand vad un politist pe moto il salut. nu fac nici o discriminare intre motociclistii normali si politisti.
  7. we asta mai mergeti? ca m-as alatura si io.
  8. pana la cat e deschis amckartul? din pacate, din cauza serviciului, in cursul saptamanii nu pot veni decat seara ...
  9. cand a tinut politia cu imbecilul? hai sa vedem ce or sa faca. si daca politistii din curca moatului cred ca mai sunt pe vremea lui ceasca si pot face ce vor, nu uita ca au si ei superiori. daca nu i-ati dat omor cand a trebuit, acum e tardiv, ati facut reclamatie la politie, stie cine sunteti. ar fi cel mai imbecil lucru sa va alegeti voi cu dosare penale si idiotul sa scape.
  10. Pai da, normal ca dai ceva bani la avocat (nu cred ca foarte mult), dar il infunzi pe nenorocit. Nu e chiar asa cu tribunalele, tu ai deja constatarea politiei ca a fost accident si un martor. Practic tipul poate sa ajunga si la bulau, unde o sa si-o ia zilnic. Eu zic sa incerci si treaba asta ca doar e un nenorocit de sofer, nu-i nepotul lui gigi becali. Mai bine decat sa-l scalpam pe dubist si sa scape cu o simpla bataie, strangem niste bani pt. un avocat. Ce ziceti?
  11. eu zic sa incerci legal intai. du-te la politie, daca aia nu fac nimic reclamatie la superiori. paralel ia-ti un avocat bun (iti recomand eu unul daca vrei) si da-l in judecata pt. tentativa de omor. in plus fa cum a zis florin cristian, reclama-l la patron. gandeste-te ca daca il da afara din serviciu si tu il dai in judecata, o sa-i trebuiasca un avocat sa-l apere, dar el o sa fie somer. daca mergi pana in panzele albe eu zic ca o sa-l doara mai tare ca bataia.
  12. RIP motociclistului Si nu il mai faceti bou pe conservar , ca jigniti bietele animale. Problema in romania e ca nici macar legislatia asta de cacao nu se aplica. In plus legea e prea blanda. Sa fim seriosi, daca o amenda ar fi 30 de e in germania, probabil ca si nemtii ar incalca legea. Dsiciplina in trafic nu se face cu vorba buna, constientizarea motociclistilor in trafic (ha, de parca i-ar pasa cuiva), ci cu forta, sa-l usture la buzunar, sau in alta parte prin puscarii daca a omorat un om nevinovat.
  13. La banii astia ai putea sa-ti iei un cbr f1 (an 91-92).
  14. M-am prins intr-un final. Am lipit borna, am masurat tensiunea totul pare sa fie ok. Bine ca n-a trebuit sa schimb releul.
  15. Starcraft, Warcraft, Diablo si acum Wow. @maa vezi ca exista servere de wow private (gratuite). doar serverele de la blizzard costa bani.
×
×
  • Creează nouă...