Sari la conținut

cocaine

Membru
  • Număr conținut

    142
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cocaine

  1. cateva poze si de la moa... si restu' aici http://picasaweb.google.com/cbarleanu/2905#
  2. Hotel LIDO *** ( intre SAVOY si AMIRAL) 40 RON/loc AC, TV, baie in camera FARA MIC DEJUN TEL 0723/331 156 sau 0241/831 555
  3. Cand am montat-o ,era cu o zi inainte de apleca in concediu...asa ca am ales o varinta rapida,care nu cred ca durat mai mult de 10 min! Mi-a fost putin teama de cablurile ce vor atarna,insa am strabatut juma' de tara fara sa ma incomodeze! la fel ,tineam tel mobil/mp3 sau gps in tank bag!!
  4. O posibiliatate rapida gasita de mine a fost pe crash bar...legata direct la baterie cu siguranta de rigoare. Am folosit-o impreuna cu un adaptor , avand in felul acesta 2 prize!
  5. te salut!!cainele face tare bine..este in grija unei familii din eforie..i-am gasit chiar si pereche,tot asa intr-o ureche numai bine!!
  6. si eu am patit la fel... insa,am schimbat uleiul in furci,am completat cu aer..si a disparut voblajul!!
  7. Lasa c-am avut eu cutit la brau...cu care'm tot taiat pepenii!! Felicitari DAC MOTORS..gasca noastra de motociclisti "cutitari" s-a simtit ca la noi...raul ialomitei tzanand locul Marii Negre..BAFTA !! aici o parte din pozele facute de noi... http://picasaweb.google.com/cbarleanu/DacorumBikeFest
  8. cocaine

    Accident Pitesti

    Cred cu tarie ca suntem o natie de ignoranti!! Si culmea!! mai suntem si ipocriti!! Ignoram legi,vietzi,sentimente,copii, sotzii...si avem ipocrizia sa ridicam aceasta ignoranta la rang de virtute!!
  9. daca tu crezi ca este normal ,logic ,moral sau cum vrei tu s-ai zici(sic!) sa crezi inca in noroc...in timp ce mergi pe mobra e de-a dreptul hilar si imatur!! adica norocul este singurul lucru care ne tine in viatza??... da sa mergi cu "n" la ora intr-o intersectie care, culmea?! are si trecere de pietoni( unde exista posibilitatea sa lovesti pe cineva)...si sa te astepti k altii sa te protejeze...n-are nici o legatura cu norocul...doar cu inconstienta!! ideea e k poti sa-i dai in goarna doar odata in viatza si atunci sa fii atat de neinspirat incat sa fie ultima ta "goarna".Nu-i cam mare pretul unei 'singure goarne"? MI se pare ca DA!! Daca nu avem grija de viatza noastra,atunci cine ar trebui sa o faca??NU caut galceava,dar sufar sa vad oameni tineri in ipostaze dure ,si culmea!! altii sa nu inteleaga mai nimic din experientele acestora.Sa fim atat de ignoranti??Se pare ca DA.
  10. aluia cu fordu' ii facuse loc o masina( sa vireze la stg),aflat pe acelasi sens cu motoru'...iar asta a depasit pe banda 'ntai cu viteza mare...si chiar cu riscul de a-mi atrage antipatii ,selectia naturala si-a spus cuvantul si de data asta!! La ora cand am fost eu pe acolo, baiatul era inca in viatza, la spital, cu rani la cap,hemoragie interna...Dzeu sa-l aiba'n paza!!
  11. intr-adevar e o senzatie rara...eu, urmaream prin lanul de grau un 450 EXC , fiind in "misiunea de salvare " a lui plescoi,accidentat la EMA..totusi incerc-o -- pe africana,evident-- printr-un lan de rapitza deasa , unde chiar si combina ar fi trecut cu greu! Te astept in dobrogea la o tura de... secerat!! si sa-ti povestesc ,la un pahar de spritz,pe unde a trecut africana mea ...!!
  12. mitas E-09, far' de care nu as fi putut tine pasu'... si chiar si cu ele, mi-am dat seama, ca tre' sa fii oleaca nebun sa faci enduro cu o africana ...zic asta fiindca am avut portiuni in care i-am dat in "birna"....iar cauciucurile s-au dovedit a fii o alegere inspirata!
  13. ...intr-adevar, 4 zile faine, OUT OF TIME... am ajuns ,luni dimineatza ,la birou si ma surprind cu ochii pierduti pe fereastra ....ma uit la vacutza mea ,mare si grea..carei plina de iarba ,praf si noroi si automat ma gandesc la cei pe care i-am cunoscut acolo...si-mi pare rau ca s-a terminat! voi revenii cu povestea nostra ...a celor din gasca lui" pac-pac...ma-ntelegi"
  14. in manualul africanei mele zice ca, in conditii normale ,si ma gandesc la mersul pe sosea, presiunea in amortizoarele fata treb sa fie intre 0 si 40 kPa...asta inseamana parca 0-0.4 bari! Eh , acum fiecare e liber sa-si bage cat aer vrea in ele ...personal merg pe colauri cu 0.8..iar pe sosea cu 0.4.
  15. si cu doi betivi ramasi acasa...k motoru va fii prezent!!
  16. V-am asteptat si sambata...cu catelu' dupa mine...dar probabil ploaia v-a gonit spre casa!!
  17. in ceea ce priveste "sa nu se mai certe lumea ca ala n-are tobe ",fiind direct implicat iti pot spune, ca astfel de specimene nu le vom tolera ,nici de-am fii in mijlocul Sahara....imi plac tobele zgomotoase insa urasc manelistii care si le pun facand din ele , tobele, singuru' mod de a-si epata averile si probabil barbatia!! In general,stim unde am gresit si promitem una si mai tare la anu'.
×
×
  • Creează nouă...