Sari la conținut

Dudus

Membru
  • Număr conținut

    153
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Haga (NL)
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Suzuki GSX-R 750 K5
  • Numar Moto
    B-76-GNN
  • Club
    no way

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki GPZ 1100

Vizitatori Recenți Profil

596 citiri profil

Dudus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Poate ai rezolvat intre timp, dar am avut si eu aceeasi problema cu K7 750 Am pus aditiv de curatat injectoare, am turat-o pe loc cateva minute,, apoi mai tare decat de obicei cateva zeci de km, apoi am continuat cu aditivi vreo 2000 km, iar problema nu a revenit. Acum, daca ai incercat si cu alte injectoare, inseamna ca e din alta cauza. Succes.
  2. O sa-l sun maine

    Multumesc mult

  3. Incearca la www.speedmotor.ro

    Baiatul m-a ajutat si pe mine cu destul de multe piese, tot pentru k5 750. A fost foarte serios, iar preturile ok.

    Iti poate aduce, dar nu de pe azi pe maine si ti le trimite prin curier cu plata ramburs

  4. Nu uita de contrapiulite la suruburile din spate (carena), daca vrei sa cari ceva mai greu. Sa-l stapanesti sanatos.
  5. Din pacate n-am decat o varianta: 20 iulie - 5 august. Ma mai gandesc si ori ma duc asa cum se anunta, ori o aman si atunci m-as duce in nordul Italiei si Austria. Multumesc inca odata!
  6. Multumesc mult pentru informatii. Am citit si m-am lamurit in multe privinte. Ramane sa ma impac cu ideile de aglomeratie si caldura sau sa ma gandesc la altceva. Felicitari pentru calatorii si pentru amabilitatea de a-ti imparti si cu altii experientele. Daca ne intalnim pe undeva, dau eu berea. Toate bune.
  7. Dap, cam nasoala combinatie. Nu stiu nimic despre drumul ala. Din satelit pare ca merita. De abia astept blog-ul. Sper sa fie si multe poze. Pune te rog link-ul cand termini.
  8. Multumesc! M-am gandit si la varianta caldura, desi nu si la aglomeratie, si ma uitam la DN1-ul lor (prin munti, paralel cu granita), dar iar sufar de lipsa de informatii. Oricum, mai am timp sa aflu cate ceva.
  9. Am un suport de bagaj Renntec pentru GSXR 750 K7 (pe care sta cutia in poza de la pagina 771). Nu-mi mai trebuie pentru ca nu mai exista mobra, iar pentru cealalta am modelul corespunzator. Il dau la jumatate de pret - functional e in stare perfecta, are doar cateva zgarieturi de la adaptorul pentru placa cutiei L-am folosit un drum, de la Bucuresti la Haga (5000 km) si a stat perfect acolo pe orice fel de drum am mers (asfaltate). Daca intereseaza pe cineva, astept un PM. Il aduc cand vin in Romania, asa ca ar fi livrabil pe 28 aprilie in Bucuresti.
  10. Pai, dupa 6 luni, cam ce crezi ... ? La Venetia si Austria am renuntat deja si le inlocuiesc cu pasuri din Dolomiti, in functie de ce timp imi mai ramane. Iese soarele si pe strada mea
  11. Buna! Mi-a incoltit mai demult in minte o idee de mers in Croatia, iar acum am inceput sa ma gandesc mai serios, ca vine vara. M-am gandit sa ajung si prin Macedonia ( ceva de genul Bitolia - Ohrid - Durmitor/Tara - Dubrovnik - coasta croata, apoi, in functie de timp, Venetia si un pic de Austria), iar asta ar insemna sa trec si prin Albania si probabil si Bosnia-Hertegovina. Am citit topicul tau anul trecut, asa ca l-am cautat si l-am recitit cautand niste raspunsuri. Din pacate te-ai oprit cu descrierea calatoriei, asa ca am ramas cu niste probleme pe care te-as ruga sa ma ajuti sa le clarific. - In primul rand, ca si tine, am acceasi nesiguranta privind trecerea prin Albania si Bosnia. Cat de sigura ti s-a parut/a fost tranzitarea lor? - Cate zile si cati km a insemnat turul? - In afara de Sarajevo, Muntenegru-Ostrog si Albania unde v-ati mai oprit sa dormiti? Ma intereseaza cum ati impartit drumul in etape si daca, in afara de mers ati mai vizitat cate ceva sau daca stat mai mult pe undeva, ca sa pot sa-mi fac si eu un calcul cat ar inseamna drumul si cat mi-ar ramane pentru haladuit aiurea si vizitat (am vazut ca erai cam suparata ca nu v-ati oprit decat odata in canionul Tara). Nu de alta, dar distantele in km sun una, iar timpul ca sa le parcurgi si sa mai si vezi ceva sunt cu totul alta. - Siguranta mobrei - pe unde v-ati oprit ati avut parte de garaj/parcare pazita? Pana in Croatia ma gandesc ca nu ar fi o idee prea buna sa folosesc cortul. Stiu ca cer destul de mult informatii si, in caz ca raspunsul in scris cere prea mult timp, as putea sa te sun cand ajung in Romania (peste 3 saptamani) daca-mi dai un numar de telefon pe PM. As face eu cinste cu o masa pentru un pahar de vorba cu tine si prietenii cu care ai fost, dar, din pacate, sigur n-o sa ajung prin Oradea. Multumesc
  12. daca nu vrei sa astepti evenimentul ... nu de alta, dar la ce "succesuri" am citit aici ca au avut intalnirile de cate 3-5 gixxeristi, s-ar putea sa mai astepti ceva da' ... astia suntem, asta-i farmecul nostru, iar mie mi-e bine asa Multumesc, stiu despre cine e vorba. Am vorbit cu el mai demult, pentru altceva.
  13. daca-ti trece lapsusul sau daca stie altcineva, spuneti-mi si mie, va rog.
  14. De pasionat bineinteles ca ma pasioneaza, ti-am zis ca e singura mobra pentru care as schimba 750-ul, dar din pacate acum nu prea avem cum sa ne intelegem, desi pretul mi se pare OK. Bine, intre timp m-am razgandit, nu l-as mai schimba. Vreau SI miar. Problema e ca am schimbat masina, ma uit si dupa un Mercedes Vito, iar la vara vreau sa-mi cumpar platforma, toate aste ca sa combin familia cu mobra in vacante. Si in afara de astea mai am doua chestii de rezolvat. Concluzia e ca, din pacate, n-am bani si de mobra, iar pe de alta parte ... e deja altcineva primul pe lista pentru cazul in care o donezi Bafta la vanzare! P.S. Daca pentru vreun motiv sau altul o sa ai nevoie de o platforma spre Romania, candva in a doua jumatate a lui iulie ... vorbim. Nu stiu exact cand o sa plec incolo la vara, dar sigur o sa merg cu masina, iar daca-mi iau platforma, o s-o iau de aici.
×
×
  • Creează nouă...