Sari la conținut

sebi dr

Membru
  • Număr conținut

    200
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sebi dr

  1. Salutare!

     

    As vrea sa cumpar un v-strom 650cc, 2001 - 2004, daca cunoasteti pe cineva cu vreo oferta va rog sa-mi trimiteti un PM. Preferabil in Bucuresti - Ilfov. Multumesc!

     

     

    Ce pret esti dispus sa platesti pentru unul din 2004? Parbriz MRA, engine guard, cric central, 2 prize 12v, side si top case originale Suzuki,estetic avand in vedere varsta si tehnic fara probleme, 47.000 km.Alte fotografii cu ea n-am!

    post-24473-0-36082000-1343401246_thumb.jpg

    post-24473-0-06647200-1343401349_thumb.jpg

  2. Mai am o mie de km si tre sa ma ocup si eu de ulei si filtrul de aer. Ar fi pentru prima oara cand ma bag la filtru de aer.

    Ai vre-un tutorial sau mergi pe mana manualului? Ideea e ca nu as vrea sa sparg ceva pe la carene, omitand suruburi sau mai stiu eu ce!

     

    As mai vrea sa-mi fac si sincronizarea clapetelor. Are careva instrumentul [nu stiu cum se numeste], cel cu tubulete si alcool si-l poate imprumuta?

     

    Merci

     

     

    Gasesti aici.

  3. Domnilor, dar chiar nu vreti sa ne mai scutiti discutiile in contradictoriu despre BMW si Yamaha, cat de bune sau "nebune"sunt. Daca vreti sa comentati despre motoarele carora li se dedica topicurile, sunteti bineveniti avand in vedere experienta voastra, dar chiar m-am plictisit de aceleasi discuti fara sfarsit si in contradictoriu, care de multe ori cad in derizoriu. Va multumesc pentru intelegere!

  4. Multumesc Vlad! Acum l-am dat si eu jos.

    Mesaj completat

     

    Maneta de frana - daca ai modelul cu ABS - are codul 57300-10G20 si costa prin Mai cand am inlocuit-o pe a mea 212RON fara TVA la Elfworkshop.

    E foarte piperat pretul, eu am comandat-o la SMAEB si am avut 20% reducere.

     

    Pentru modelul fara ABS codul este 57300-44G00 si cred ca se invarte pe la aceeasi bani.

     

    Modele compatibile - cauta pe Google dupa codurile astea si vezi ce rezultate iti returneaza, nu cred ca e specifica doar V-Stromului.

     

    Merci de informatie. La preturile astea cred ca o s-o las asa. In vara pe caldura aia nebuna un crac al cricului central a prins o bucata de beton sub asfalt, iar celalalt nu si astfel a basculat incet, dar sigur spre dreapta. Din buseala s-a rupt sfera din capatul manetei. Nu deranjaza la franare, insa nu-mi plce sa stiu ca nu este intreaga, dar nici nu dau 200 lei. O sa incerc sa caut ceva la second.

  5. Trebuia sa ramai la fata locului, sa anunti prin 112 accident cu ranire, venea echipaj de la rutiera care facea cercetarile, depuneai plangere, se facea incadrarea la vatamare corporala usoara, asta daca nu depaseai 60 de zile de ingrijiri medicale si in cazul asta nu ai mai fi putut sa-ti retragi plangerea. Asa puteai dovedi clar ca aveai dreptate si astfel sa tragi de vinovat. Acum soferul poate chiar sa nu te mai bage in seama, iar tu nu ai ce sa-i faci ca nu poti dovedi coliziunea cu el. Pe masina lui au ramas urme ale impactului? Bafta!

  6. Casca ochiii inainte sa scrii... altfel devii si tu super-membru!

     

    Nu faceam misto de topmodelul din poza (e logic ca nu avea cum sa-l vada pe ala cu BMW-ul, eventual poate daca i-l arata vreun individ din multime), subliniam faptul ca pe anumiti indivizi ii doare la bashca de pulitie. Intoarce unde vrea muschii lor... chiar si la mai putin de 5 m de un politist....

     

    Pricepusi acum sau fac schema? :hurt:

     

     

     

    Done. :lol:

     

    Esti penibil!

  7. Prima poza e bestiala: BMW calare pe linia continua in spatele militianului...ii doare la bashchetzi de politie pe bajetii adevarati... :drink:

     

    Sanatate tanarului!

     

    PS: e vreun caraliu pe aici, in stare sa ii salte permisul taurului cu bemveu? Proba este, coae mai trebuie! :lol:

     

    Probabil tu ca" super membru "ai ochi la spate!

  8. am trecut si eu pe acolo azi. intradevar era o masina de politie care bloca intrarea in pasaj .. m-am gandit ca a fost vrun accident sau ceva. nasol ... sper sa se gasesca faptasul si sa infunde puscaria ...

     

     

    Dar de ce trebuie sa existe un altul care sa fi provocat accidentul? Daca se poate sa fie si un conservar! Lasati-o mai incet si n-o sa va intindeti pe jos. Numai viteji vezi prin oras! Dumnezeu sa-l ierte!

  9. Bai, autoritatile in sfarsit s-au miscat asa cum trebuie... adica repede. Dar intr-o directie total gresita. Tipic. Se putea oare altfel?

     

     

    Autoritatile nu sunt de vina cu nimic! S-a solicitat o expertiza, iar expertii sunt independenti si nu au nici o legatura cu Parchetul sau alte Politia. Se poate solicita o contraexpertiza, care-i problema? Bravo lor ca au terminat urmarirea penala si l-au trimis in judecata pe idiot. Asta este rolul avocatilor, sa scoata nevinovat si pe unul ca Ramaru. Intradevar noua nu ne place cand suntem implicati, direct, ca victima, apartinator sau dintr-o casta, asa cum este cea a motoristilor, dar atunci cand calcam pe bec ne convin aceste tertipuri, care de altfel sunt prevazute in lege. Sanatate victimelor si trageti de autor sa dea despagubiri cu care baietii sa se opereze.

  10. Nu stiu cum este sa fie nou,as fi vrut...! Al meu este din 2005, are 46.000 km., merge superb si din cate am vazut din facturile pe care le-am primit odata cu el, in afara de consumabile nu a schimbat nimic. Nu stiu ce sa spun de Elfwork, pentru ca nu am fost la ei, urmeaza sa fac acolo I.T.P.-ul, sper, am auzit si lucruri bune, dar inevitabil si rele, la noi este greu sa multumesti pe toti. Contacteaza-l pe Bozoro, si te va indruma el in asa fel incat sa nu pierzi reparatia in garantie, asta in cazul in care, Doamne fereste, trebuie desfacut motorul, insa nu cred ca este cazul! Scotea fum alb, sau in exces?

  11. "bogdan harea" sper ca nu esti plecat la data aia,stiu ca pleci in alpi pentru vreo 2 saptamini dar nu mai stiu cind :D decit sa lipsesti tu "taticul v-stromistilor" mai bine schimbam data,da si tu de stire...baieti nu ma injurati :laugh:

    Mesaj completat

    asa ii cunosc ,asa i-am trecut pe lista...cind o fi site-ul gata facem corecturile necesare.

    madaline e o pozitie interesanta, nu fi si tu mofturos,nu pot impaca pe toata lumea :laugh:

    " Taticul V-stomistilor"! Nu zau, dar este cel care a proiectat V-stom-ul si noi nu stim? Ar trebui sa ne facem programul dupa "Majestatea Sa"? Intru rar pe forum si acesta este unul din motive, transformarea unora in guru!

  12. daca mai parcheaza multe 'autospeciale' asa

    post-5582-1274161541_thumb.jpg

    o sa fie loc si-n curte la Urdiste :peace: (da, am vazut ca e de sectie)

    [/quotDin cate imi dau seama din foto, masina este parcata pe Calea Stirbei Voda colt cu str.g-ral Cristescu in fata "faimosului" DNA si desi are inscriptii de politie este folosita doar ca antemergator pentru a se deplasa in timp util la flagrante de luare si dare de mita. :moron: Masina apartine sau este "donata", DNA pentru ca ei sunt mai saraci!

×
×
  • Creează nouă...