Sari la conținut

Ucku

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Carnet moto din
    2000
  • Numar Moto
    AR69UCU
  • Club
    MC BURNOUT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MZ-ETZ250

Vizitatori Recenți Profil

383 citiri profil

Ucku's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!

  2. Salutare!!! Poate e putin cam devreme dar am primit si eu azi link-ul si il gasesc foarte interesant. http://www.eastbike.ro/Indexs/PREZENTAREA.html Se pare ca se poate si la noi (cel putin din prezentare) sa vedem ce o sa iasa... Prezentarea arata bine si asa se creeaza un precedent cel putin. Salutare tuturor si distractie pe vale!!! Am vazut pozele si m-a luat un fior de nostalgie. Prietenii stiu de ce. Carpe Diem!!!
  3. Ucku

    Accidente !

    Cuvintele sunt de prisos si nu pot exprima ceea ce simt... RIP Adi! Te vom pastra mereu in suflet... Groaznic
  4. Ucku

    Bursa locala Arad

    Daca te intereseaza acte pt Hornet am de vanzare. 0746655742
  5. Zoltan Stand cu voi la terasa am aflat si eu care-i treaba cu lumina s.a.m.d dar am o curiozitate... CINE PUSCA MEA II ZMAU`??? PS. Daca vreti sa va dati pe Transfagarasan sa nu alegeti un supersport sub nici o forma... Ucku stie... Aloha... aaaaa adica Zoli...
  6. Ucku

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Am vorbit azi cu amandoi cei din spital si sunt ok... mai mult sau mai putin. ceva coaste rupte, o clavicula, un picior gaurit dar "supravietuiesc". Pt cei ce ii cunosc, sunati-i ca le prinde bine... stiu cum e si chiar ajuta la recuperare. Numa bine la tot "impatimitu`" si cat mai putine evenimente de genul!!!
  7. Ucku

    Bursa locala Arad

    Hai sa-ti dau unu de 750cmc, GSXR 1995, 2000Eu
  8. ALOHA!!! anul trecut nu am reusit sa ajung dar am ceva vechime la intrunirile din timi si toate sunt beeeeton. Anul asta ajung 99%. Abia astept sa , si iar sa See y`all.
  9. Ucku

    Bursa locala Arad

    Salutare!!! Suzuki GSXR 750W-1995 Pregatit pt sezon, cu ceva imbunatatiri (filtru aer K&N , oglinzi noi, placute frana, ulei, etc) Relativ urgent... Pret 2500 usor negociabil
  10. pana la urma cred ca o sa ajungem si la modelul cu reactor ce o aparut in topicul asta mai devreme... Eu personal prefer sa ma bucur de drum cu mansonul tras atat cat ma tine, (bine hai poate putin mai mult daca e loc...) si cred ca fiecare firma producatoare de motoare are un anumit model de top (mai mult sau mai putin) oricum, Loci sa ai noroc de "calut" si numai drumuri pe masura performantelor... sper sa ne vedem pe vale cand mai dau prin Arad ca mi-e un dor de "crosetat" curbe de numa numa! Sa ai noroc de ea si numa bine la tot impatimitu`
  11. Felicitari AMR pentru organizare, la cat mai multe manifestari de acest gen si pe viitor! Asfalt uscat la tot impatimitu` si o dedicatie pt bloggeru`frustrat: Parazitii- De ziua ta.
  12. Ucku

    SMAEB 2008

    Mersi mult! si bun gasit.
  13. Ucku

    SMAEB 2008

    Salutare tuturor! M-am mutat recent in Bucuresti si as vrea sa cunosc cat mai multi "suferinzi" de aceeasi boala ca si mine. Daca e vreun loc anume in care o sa va adunati as vrea si eu sa vin. (daca se poate). As vrea sa aflu ceva locatii, baruri, locuri de intalnire, etc. Ne vedem la salon. Ucku.
  14. Ucku

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Ce bucurie am aduce cerului daca in aceste zile ne-am opri din iuresul goanei noastre dupa nimic,daca am asculta ecoul peste milenii al corului ingeresc si daca am intelege marea dragoste jertfitoare in umilinta intruparii.Ce bucurie am simti intelegand ca in mijlocul durerilor si suferintelor noastre nu suntem singuri! Sarbatori fericite tuturor si pentru anul care vine sa aveti parte doar de lucruri bune, vise implinite si ASFALT CAT MAI USCAT!!! LA MULTI ANI!!!
  15. Ucku

    Mesaje(vorbe)discutii!

    "O pereche de ochelari" pentru "nevazatorii" din trafic! Sper sa deschida ochii tuturor celor care vizioneaza filmuletul dar sa ne ajute si pe noi sa ne ferim de orbeti ...interesant...
×
×
  • Creează nouă...