Sari la conținut

Shocker

Membru
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    hmu_alin

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    WR450F
  • Numar Moto
    Neinmatriculat

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha XT125R, Yamaha WR250F, Yamaha450F

Shocker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Avea ceva urme pe ea cand am demontato, a fost putin stramba.Inca o intrebare, stiti daca se potriveste cdi-u de pe un wr 250f din 2005 pe al meu???
  2. Salut! Modelul asta nu are termostat, nu stiu de restul. Lichidul din radiator l-am schimbat, e nou in concentratie 50-50 si am schimbat si uleiul din motor cu tot cu filtru.Am rectificat si chiulasa si, dupa cum am spus pompa de apa merge. S-ar putea sa fie cdi-ul stricat..altceva nu stiu ce ar putea sa mai fie. O sa spal si radiatorul ca am vazut ca are ceva mizerie pe el dar e putina. Daca setul motor e nou, are putine ore de functionare aproximativ 10 poate sa se incalzeasca asa?
  3. Salut, am un wr450f din 2004. Se incalzeste foarte tare imediat dupa ce il pornesc aproape instant. Pompa de apa am verificato si merge. Ma gandesc sa nu fie ceva electric pentru ca mi se pare ca uneori se incalzeste mult mai tare pana fierbe apa si alteori pot sa merg cu el fara sa fiarba in aceleasi conditii. Aveti idee care ar fi problema? Multumesc!
  4. Vand Yamaha XT125R => http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-xt-din-2006-400232.html
  5. Nici eu nu folosesc ambreajul si nu vad nici o problema la motor deocamdata.
  6. Am cautat in carte si nu am gasit...nu vreau sa il reglez pentru sarituri dar reboundul e prea mare si nu stiu de unde il reglez.La suspensia fata cred ca compression-ul e prea mare ca ma cam dor mainile si vreau sa le fac mai moi dar nu stiu cum.
  7. Salut.Weekendul trecut m-am dat pe un traseu de motocross si am vazut ca la sarituri la aceiasi viteza pe mine ma arunca mai tare in sus decat pe altii.Cred ca rebound-ul e prea tare dar nu stiu care fata? spatele? si nu stiu care e surubul de rebound si care e pentru compression si cum se seteaza il dau la maxim spre soft sau spre hard si apoi incep sa numar click-urile?Daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri.Ms.
  8. Salut! Am si eu o intrebare.La cat timp sau cand se schimba filtrul de aer sau cum imi dau seama ca trebuie schimbat?
  9. Shocker

    Beta Rrt50

    Eu am avut un XT125R care avea 10 cai, nu stiu de unde ai auzit tu ca ala de 49 cmc are 10-12.Viteza maxima la XT era 94 km/h, asa ca mie greu sa cred ca rrt-ul poate sa ajunga la viteza asta.
  10. Poate sa ma ajute si pe mine cineva sa fac rost de DirtWise? va rog
  11. Rade ciob de oala sparta! Uita-te la tine nu ai nici o motocicleta dar esti aici pe forum si ai peste 400 de posturi...mancatzas.
  12. Dintre CRF 450X si WR 450F care credeti ca e mai buna din toate punctele de vedere performante, fiabilitate... MS anticipat
  13. Poti sa incerci si un Yamaha XT660X dar asta e ceva mai mare decat DRZ-ul.
×
×
  • Creează nouă...