Sari la conținut

Pitika

Membru
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    PM si poate va zic :)))

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Suzuki GSX 400 E
  • Numar Moto
    ceva cu let .. it be.. hehe
  • Club
    Clubul Oamenilor Nebuni

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ...ee

Vizitatori Recenți Profil

452 citiri profil

Pitika's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  2. mrrrrrrrrr.............. asta e ultimul marait, jur, ca dupa aia iar se ia misu de noi ca facem mess pe forum!!!
  3. se pare ca asa e.. ma uitam pe aici si nu intelegeam cum de am reusit sa-i bag in ceatza pe oameni.. dar alinutza are dreptate cand descrie pozele... motoreta pe care nu o recunosti, e suza mea. iar pt restul care nu au ochelari.. deh.. cu iertare sa imi fie, dar lipsa lumina, lipsa aparat foto, lipsa .. multe altele dar nu mai le insir aici... au iesit totusi niste poze ok, pt cei ce stiu despre ce e vorba, iar ceilalti.. pot intreba, ca nu-i cu suparare... offf da' am scris nu gluma, cred ca e cel mai lung post al meu oryon sexos mic ce esti, nu uita de filmul ala!!! pup
  4. se pare ca tot p'afara!!! muultam mult pt plimbare!! a fost tare fain, desi a inceput nitzel ploaia. sexi rauuu!!! mrrrrr....
  5. La Multi Ani !!! :)

  6. Pitika

    1 Mai Pe Plaja

    esti de belea!!!!
  7. poze noi, pt a nu mai exista suspiciunni cu privire la banda ce delimitaza cele doua sensuri: http://www.citynews.ro/Ancheta-dificila-in...tului-mort+8789
  8. interesanta propunere catalin, dar vremea e destul de capricioasa zilele astea... la asta te-ai gandit?? oricum traseul este ff misto, daca ne intoarcem pe herculane poate ii recuperam si pe cei doi care s-au dus de paste acolo! cam asa era si traseul de care vorbisem cu voi atunci la "birou", dar acel traseu era mai lung de vreo 5 zile... oricum ce e aiurea este ca va trebui sa facem maraton pana la orsova.. sa avem timp sa vizitam ceva si sa ne si odihnim... vorbesc si eu cu baietii si fetele din gasca si te sun sa iti zic!
  9. DRAGUL NOSTRU ORYON ESTE MOTOCICLIST CU ACTE!!!!! Nu am putut sa ma abtin, sa il las pe el sa va dea vestea!!! Acum sa vezi si tu Oryoane cum e sa bei numai bere fara alcool, radeai de mine!!! Felicitari si sa te prezinti motorizat la birou!
  10. sar'na de urari, dar totul a fost gandit si organizat de oamenii de la AMR. Si "baietii mei" de la parcare au fost minunati, nu?!!! Multam si voua ca ati venit!! Ne vedem la sedinta joi sa mai barfim! Si poate nu ma asteptati cu mancare si bautura ca nu stiu ce va fac!!! stiu ca am promis ca dau detalii pana luni despre traseul de care am tot vorbit, dar nu o voi face acum; astept un programel shmecher de calculat km de la Dezu si cateva confirmari de cazare de la Stiffer. --- Mesaj completat în 13 Apr 2008 18:14 ------------- sa imi zici daca ai nevoie de ceva, pls!
  11. pai Sniky a zis ca apare cu capritza lui la marsh.. poate il ia si pe Oryonu'!!! si pt ca am promis ca revin cu detalii.. iata ce am aflat azi: intalnirea cu organizatorii si alti voluntari care mai vor sa dea o mana de ajutor este la 8 maine dimineata, in fata casei poporului. locul s-a delimitat de azi cu banda de la primarie si cu gardurile jandarmeriei romane! vor exista doua intrari in acest spatiu delimitat. niste motoristi dragutzi foc (printre ei si io ) vor sta postati la aceste intrari; acestia va vor da detalii cum sa va parcati si va vor inmana fluturasi, banderole etc.. plecarea va fi la ora 10 asa ca nu intarziati!!! ca va sparg!!! cap de coloana va fi o masina de politie cu un motorist copilot, dupa care unul dintre organizatori.. vreo 10 motoristi.. iar un organizator, iar vreo 10 motoristi.. si uite asa sa plece toata turma.. vom merge cate doi pe banda. rugamintea este sa nu ne dam pe o roata.. mai ales eu.. mi s-a atras atentia!!! sa nu turam motoarele ca la curse... adicatelea sa mergem lejer si relaxati!!! ca altfel.. cam atat... ne vedem la marsh!!!
  12. a zis dragos ca te ia el, daca vrei! pup @dominator72: in seara asta aflu toate detaliile legate de mars si va zic ce si cum! @all: pana luni va povestesc si despre excursie toate cele.
  13. cornel, cand vrei da un semn si mergem impreuna unde a zis dominator72 sau sunam, ca am tel si de la tranca si din cotroceni si intrebam tot ce vrei... aaa by the way... de data asta cred ca vin joi... adik azi!! ce tarziu e sau devreme, depinde cum privim lucrurile!!!
  14. sorin stiu ca nu esti rautacios de fel, si chiar si rautatea asta mica de aici, care nu te caracterizeaza, e imbracata in haina de gluma. totusi, va rog eu frumos sa incetam subiectul asta.. s-au spus multe lucruri urate si mi-e greu sa zic, dar doar din partea voastra... hai sa fim prieteni, ca avem cu totii aceeasi pasiune: motociclismul.
×
×
  • Creează nouă...