Jump to content

SMAEB - ziua a doua. Oameni si motociclete.


l.u.v

Admin
 • Content Count

  9,950
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by l.u.v


 1. Da, am avut noroc mare!

  Omul se lasa de motociclism si nici macar nu pusese anunt de vanzare. Am intrat intamplator pe FB pe grup unde cineva intreba ce casca sa isi cumpere la 1000 ron, omul i-a spus de Neotec II si toti au crezut ca este o gluma.

  Toti in afara de mine :), care mai cred in Mos Craciun🤣. I-am dat un mesaj si astfel am ajuns sa cumpar asa ceva la pretul asta!

  IMG-20190408-WA0002.jpg


 2. Am cumpărat viziera și pinlock la ea, acum este ca si noua. Aerisiri foarte bune, etanșare deasemenea la înălțime. Pe lângă forma și design, îmi place foarte mult cum este integrat in casca sistemul Sena Srl 2, aproape invizibil pe exterior. Partea mai neplăcută este ca butoanele sunt cam miniaturale și cu manusi cam bajbai după conturul lor. 

  Muzica se aude bine și clar, volumul foarte tare, chiar și cu dopurile Alpine. 

  Una peste alta, la 400 euro am făcut o afacere excelenta! 

   


 3. Cum spune legea --> Art.98, alin.(2), Regulament Rutier: “Copiii în varstă de până la 7 ani, dacă sunt ţinuţi în braţe, precum şi cei de până la 14 ani se transporta numai in ataşul motocicletelor.”

   

   

  La 15.04.2019 la 0:15, easy ride on! a spus:

  Am recitit textul: "până la 7 ani (condiţia 1), dacă sunt ţinuţi în braţe (condiţia 2) ... în ataşul motocicletelor (efect 3)".

  Da mie imi place asta --> cashai treaba pe la noi in vestul salbatic in Texas, Rahan imbracat in vesta galbena. Sa-mi moara mie doi dusmani!

   


 4. La 13.04.2019 la 14:01, Bonzoo a spus:

  Va salut,

  stiu ca nu este neaparat legal (... ...)

   

  Acum 4 ore, Bonzoo a spus:

  eu am pus o intrebare simpla, nu am cerut parerea nimanui

   

  Acum 4 ore, Bonzoo a spus:

  e simplu....

  Ce este simplu?

  Pui o intrebare despre o actiune care in legislatia romana este ilegala si te astepti sa nu comenteze nimeni pe marginea ei?

  Sau astepti ca lumea sa incurajeze initiative de genul si automat cei care sunt de partea cealalta a baricadei sunt automat dusmani?

  Este un forum, daca vrei sa controlezi raspunsurile primite fa-ti un blog si acolo ai drept de editare.

   

   

  La 14.04.2019 la 12:52, easy ride on! a spus:

  Art.98, alin.(2), Regulament Rutier: “Copiii în varstă de până la 7 ani, dacă sunt ţinuţi în braţe, precum şi cei de până la 14 ani se transporta numai in ataşul motocicletelor.”

   

  Colegule, daca postarea ta nu este la misto, imi dau seama ca te deruteaza virgulele alea pe care le-am marcat cu rosu si care tin loc de paranteze. Imagineaza-ti ca in loc de virgule sunt paranteze, cred ca este mult mai usor sa intelegi corect textul legii.

  La 14.04.2019 la 14:36, TETEA. a spus:

  Copiii se transporta numai in atasul motocicletelor. Cei pana la 7 ani tinuti in brate, cei intre 7 si 14 ani pot sta singuri in atas.

  Cam asa.


 5. Dumnezeu să-l ierte!

  Stam la câteva blocuri distanță, mereu vad motoarele parcate sub huse lângă scara blocului, acum vreo doua zile chiar ma întrebam ce-o mai face Sorin! 

  Știți când și unde este înmormântarea? 

×
×
 • Create New...