Sari la conținut

constandin

Membru
  • Număr conținut

    130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de constandin

  1. https://www.facebook.com/Digi24Constanta/videos/1516272555109747/?hc_ref=ART1Pqf0tgKxD0ofKUI2tilDdtkISdueUNxMSg2b228kZ0NmAH7ScAdzbiCFs6Npdgk » Post actualizat in 14 Jun 2018 15:27 » Post actualizat in 14 Jun 2018 15:29
  2. O parte aici: https://www.facebook.com/groups/170952976276137/?fref=nf Revenim cu mai multe.
  3. Kawasaki Vulcan 1500, an 1999. Adusa in 2012 din Germania, unic proprietar in Romania. Tobe originale, accesorii: crashbar, sissy bar, parbriz, coburi, proiectoare. Motorul suna si arata impecabil, se poate vedea in Constanta. Detalii: 0721.215.740
  4. prima zi: https://www.youtube.com/watch?v=zzfSeiRWXy0 a doua zi:
  5. Langa butonul "POST" ai alt buton: "MORE REPLY OPTIONS". Il folosesti cu incredere, apoi in josul paginii o sa-ti apara un alt buton magic: "ATTACH FILES". Succes! Hai cu pozeleeeeee!
  6. http://www.primatv.ro/stiri-focus/motoare-si-femei.html
  7. http://observator.tv/social/lupii-marii-siau-turat-aseara-motoarele-pe-litoral-102662.html
  8. http://www.kanald.ro/Video/Stirile-Kanal-D-PARADA-NEOBISNUITA-litoral-Zeci-motociclisti-iesit-plimbare-bulevard-VIDEO/18550/
  9. Deschid topicul pentru poze. http://www.reporterntv.ro/stire/noaptea-invaziei-motociclistilor-mamaia-a-gazduit-cea-de-a-vi-a-editie-a-seawolves-bike-fest http://www.reporterntv.ro/stire/bijuterii-pe-doua-roti-la-seawolves-bike-fest http://www.reporterntv.ro/stire/sute-de-motociclisti-au-defilat-pe-bulevardele-constantei
  10. http://seawolves.ro/forum/files/harta_seawolves_mamaia_144.jpg Harta locatiei.
  11. Parada este programata Sambata de la ora 13. Ar fi bine daca ai reusi sa ajungi in camping pana in ora 12.30 sa apuci sa-ti tragi sufletul dupa drum. In plus, din experienta anilor trecuti stiu ca dureaza un pic pana ne aliniem toti pentru parada. Mai sus ai programul detaliat al intrunirii, poate reusesti sa ajungi de vineri totusi. Mai avem pregatite si alte surprize. Asfalt uscat!
  12. cel mai ieftin este, ... ... la cort Stai la focul de tabara si canti haiducesti pan' la rasarit, apoi te bagi fara griji la somn in cort.
  13. ...niciun concurs. Aveti grija. Baietii de la FreeRiders v-au pus gand rau si anu' asta. Competitia devine acerba!
  14. Va asteptam cu drag rom! Pai normal ca bikerilor nu le place vara la mare, berea la nisip, fetele frumoase, muzica sau organizarea. Ei vin pentru DRUM! Deja? Mai sunt 3 saptamani totusi!
  15. Din anii trecuti: http://www.reporterntv.ro/stire/mamaia-se-pregateste-pentru-ce-a-de-a-patra-editie-a-evenimentului-seawolves-bike-fest http://www.reporterntv.ro/stire/distractie-pe-alese-la-malul-marii-in-weekend http://www.reporterntv.ro/stire/doua-mii-de-motociclisti-din-tara-si-strainatate-au-participat-la-o-parada-pe-ruta-mamaia-constanta http://www.reporterntv.ro/stire/seawolves-bikers-fest-la-malul-marii http://www.motomagia.ro/super-parada-moto-seawolves-constanta-2012/ http://www.reporterntv.ro/stire/sute-de-motociclisti-s-au-distrat-in-statiunea-mamaia http://www.reporterntv.ro/stire/parada-motociclistilor-pe-strazile-constantei http://a1.ro/timp-liber/evenimente/video-la-mamaia-a-inceput-festivalul-seawolves-bike.html
  16. constandin

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare, caut o roata fata si juguri pentru un Virago 535 din 1993. Noi sau SH. Rog sugestii de unde pot gasi sau oferta pe PM sau chiar aici. Multumesc.
  17. Vorba lu' Chirila: "Nu stiu da' fac o baie cum ajung!" Deci cum ajung ma arunc direct in piscina. Melcule, te rog aprinde o narghilea cu aroma de menta si pregateste o bere rece ca sa incepem asa cum se cuvine. Hai ca A.M.R. cateva ore si 250 de Km. URA!
  18. Abia astept sa m'arunc in piscina aia imbracat si c-o bere in mana! La dreaq omule! Cat mai e?
  19. constandin

    Kawasaki Vulcan

    Se aseamana dar din pacate nu sunt la fel si nu cred ca se potrivesc. Multumesc oricum. Da, Multumesc, i-am lasat un PM, poate am noroc. Intr-adevar capacele din primul link nu sunt pentru VN-ul din '99 si oricum sunt mai scumpe decat cele originale (pe care le-am gasit, insa ajung in 2 saptamani). Nu tin mortis sa le iau noi avand in vedere ca nu prea stau bine cu banii plus ca pierd juma de luna de "zbor" pe 2 roti. Daca nu gasesc alta alternativa, maine le comand pe cele OE. Multumesc inca o data.
  20. constandin

    Kawasaki Vulcan

    Salutare! Are cineva din intamplare capace in plus de la filtru aer (VN1500 din 1999)? Sau dati-mi va rog o idee de unde le pot cumpara. Multumesc.
  21. constandin

    Kawasaki Vulcan

    Salut Vulcanisti! Nu de mult (o luna) mi-am vandut VN-ul de 400 care m-a initiat in lumea calatoriilor pe 2 roti. M-am despartit de el cu o oarecare strangere de inima avand in vedere ca am petrecut cativa ani buni in compania lui. M-am mai linistit insa cand l-am cunoscut noul proprietar. Cu siguranta e pe maini bune. Noul motor este cumparat din Germania si l-am luat inainte de vanzarea celui vechi. Sunt multumit de el, si el de mine ... sper . Mica surpriza este consumul . Mi-am inchipuit ca saltul de la 400 la 1500 este unul destul de mare si deci si consumul ar trebui sa fie pe masura insa din cate am mai citit se pare ca ar trebui sa fie ceva mai mic. Dupa drumurile si masuratorile facute mi-a iesit consumul mediu astfel: - in oras 8.5 - 9.3 L/100Km (in functie de stilul de condus/aglomeratie) - in afara orasului 7.5 L/100Km. Voiam sa intreb pe cei care au acest model care este consumul lor de zi cu zi si in cazul in care al meu este cu adevarat peste limitele normale unde ar trebui sa ma uit pentru eventualele reglaje.
×
×
  • Creează nouă...