Sari la conținut

OLD LARRY

Membru
  • Număr conținut

    265
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de OLD LARRY

  1. You can choose the music in this radio. Go to our radio site at bestradiolarry.ro and use the Navigation Menu there.

  2. Aceeasi locatie. Daca te uiti pe harta de mai sus, pe drumul marcat cu rosu, chiar in curba de 90 grade de pe 3A se afla si un han cu casute, dusuri si alte dotari. Este la nici 15 minute de mers pe jos din locatie.
  3. Pentru cei care nu cunosc locatia, atasez si o harta explicativa.
  4. Chopper Academy M.C. va invita pe perioada 12-14 iulie in Lehliu Gara, jud. Calarasi la "BLACK & WHITE MOTOR FEST 2013" Vara asta va distrati in stil motociclist. Muzica rock si folk ce-i place haiducului, va da savoare bucatatelor si bauturii, iar gazdele isi vor da concursul in a pregati surprize inedite si "turniruri" pentru cavaleri. Locatia este perfecta pentru o haiducie in toata regula. Intrarea este libera!
  5. Chopper Academy M.C. va invita la Open Season Party Uitati de iarna si bucurati-va de sosirea unui nou sezon moto [media=685,115]http://chopperacademy.ro/flash/2013_open_forum.swf[/media] Asa cum v-am obisnuit, va fi distractie maxima!
  6. OLD LARRY

    Lifan Lf 250 -4

    Ne aflam in 2013 si am facut aproape 24000 Km cu Lifanul meu. Pana acum i-am schimbat doar lantul (70 ron) si un cablu de kilometraj cu nu mai stiu cat, ieftin oricum. Asa ca..... vine vara, hai la drum!
  7. Un eveniment ce nu trebuie ratat ! Sunt bineveniti toti cei care pot participa.
  8. Mai pun odata harta locatiei pentru cei care vin pentru prima oara
  9. Harta locatiei o gasiti in urmatorul link: https://www.facebook.com/events/245277668915320/ Conditii excelente de campare si multe alte facilitati. Si pentru ca nu prea suntem dusi la biserica, nu va scriem celebrul "crede si nu cerceta", ci VINO DACA VREI A TE DISTRA
  10. Uff, parca imi revinin la normal incheieturile-mi ruginite de ploi si vànt, cànd stiu ce petrecere o sa fie.
  11. ...CE "E CLAR" PENTRU TINE ?!? CA DUPA CELE CE AI SCRIS, SE VEDE CA NIMIC NU TI-E CLAR. Aici este vorba doar de mobra mea si, doar de un raspuns la o intrebare despre Lifan, nu generaliza te rog!
  12. Nu inteleg cum de au aparut doua postari... in fine, scuzati-mi greselile ortografice din cele doua posturi de mai sus (ca aici timpul de editare este limitat, iar eu m-am grabit cu scrisul ca sa nu pierd ideea), principalul e sa intelegeti ideea de mobra fiabila, cu piese de schimb la indemana, fara pretentii de "original 100% " la brand. "RE...NUMELE" unui brand mare mai vine si din priceperea celor de la marketing, deci nu neaparat din calitatea exceptionala a produsului acelui brand. E o vorba bataneasca: nu purta ce-i place satului, poarta ceea ce tie ti se potriveste si te fereste de vremea rea (sau vremurile grele).
  13. OK, fiind propietar de Lifan, cred ca pot spune cateva cuvinte despre Lifan ( si martori sunt cei din Chopper Academy, ca nu mint un cuvintel din cele ce urmeaza). In primul rand, asa cum se vede in semnatura mea, eu sunt fericitul si multumitul posesor al unui Lifan de 250 cmc. Pe scurt: cumparat nou-nout de la dealerul Lifan din bucuresti, trebuia sa fac primul schimb de ulei cam pe la primii 1000 Km, ei bine l-am facut la 2600 Km, mai trebuia sa fac revizii pe la 3000, 6000 etc - asa cum se face la orice motor nou. Ei bine, chinezoaica mea nu mi-a facut nici un moft, nu mi-a murit in drum, a rabdat cu stoicism comunist toate incercarilor mele de a o pune pe butuci in timpul standard expus de colegii "experti in chinezarii". Asha ca draga de ea ( ca acum mi-a devenit "draga" prin fiabilitatea dovedita), a primit al doile schimb de ulei la 10.000 Km, si un lant nou ( scump dom'le, 75 RON) Deja se apropie in mod vesel si ferm de 13.ooo Km la fel de stoica, la fel de stabila si fara mofturi la asfalt ud sau ninsoare, indiferent ca mere pe macadam, pietris - grohotis, drum de tara sau asfaltul plin de gropile patriei. Este drept ca vrea si ea un ulei de furca fatza, deoarece praful bucurestean i-a mancat semeringurile, e drept ca am ramas fara doua filamente de far, tot datorata drumurilor noastre "impecabile", dar cum am zis mai sus, e o doamna rabdatoare, si vioaie in acelasi timp, raspunde ferm si indata , fie ca-i vorba de o accelerare rapida la semafor, ori o decelerare de urgenta ( ca asta macina doar lantul), cutia de viteze este impecabila. Ce sa mai, chiar daca anumiti "specialisti" au sa murmure in barba "hm, chinezarie", pe mine unul m-a cucerit ! Pssss...Nu spuneti la nimeni, s-ar pute sa fie doar o barfa, dar se zice ca motorasul ei de 2 cilindrii in linie, ar fi ceva de la CZ
  14. Se poate omule, cum sa nu ?!? Doar sa ai placerea de a ni te alatura, sa ai rezervorul plin (sau aproape plin, functie de consumul mobrei tale) , si voie buna cat cuprinde.
  15. Eu am varianta de Lifan de 250-4. Am facut pana acum 11.000 km cu ea si nici macar un rateu. Fiabila este, suficient de nervoasa pt. traficul bucurestean, rezistenta la gropi, mazga ori sleaurile drumurilor de tara, stabila pe orice fel de drum. Deoarece eu folosesc foarte mult frana de motor, am cam suprasolicitat lantul de transmisie si am fost nevoit sa-i pun altul nou dupa 10.000 km (costa 75 RON).Ba am mai schimbat ceva la ea : de 2 ori becul farului si de 2 ori uleiul Despre varianta Lifan 400, in afara faptului ca imita Virago-ul de 535, nu stiu mai multe.
  16. PREZENT...daca nu ploua, ca am o raceala "de zile mari"
  17. Nu sef, i-am montat panouri solare sa fie mai in trend cu tehnologia. Asa ca nefiind soare mai deloc zilele astea, ma gandesc sa-i montez si...pedale.
  18. Pai normal ca aluneca pe mazga. Eu merg zilnic cu ea (job si retur), doar ca sa le amintesc conservarilor ca existam si noi.
  19. Eh, sper ca acum va puteti bucura de noul an 2009 chopperistilor din C.A., deoarece am repus forumul nostru ( http://www.chopperacademy.ro/phpBB3 ) "pe picioare" . E drept ca or sa apara doar posturile de pana in ziua virusarii....dar am avut ( si mai avem inca un forum de rezerva, stiti voi care ). Forumul nostru este acum curatat de "gunoaiele": malware, hijack, troieni, sau virusi. Am avut un ajutor de nadejde prin sustinerea voastra morala, dar am beneficiat totodata si de ajutorul unui prieten bun, care este un adevarat pirat (adica "este uns cu toate alifiile" in combaterea pirateriilor IT) Poza lui este atasata acestui post si prefera anonimatul realitatii virtuale, asa ca nu-i puteti cere autografe, si nici nu-l puteti invita la petreceri. LOL. VA DORESC UN AN NOU FERICIT ! UN AN PLIN DE IMPLINIRI, SANATATE si LIPSIT DE GRIJI !
  20. Link cu poze e in pagina precedenta, sau aici: Iata aici slide-ul cu muzica, ce l-am postat pe You Tube: Daca vrei doar poze, ia de aici: http://picasaweb.google.ro/larrymarinescu/..._Pentru_Suflet#
  21. Da, actiunea comuna Chopper Academy si Dac Motors "Daruieste Speranta" a fost o reusita ! link afis actiune: /index.php?...t&id=416163 Multumim aici celor de la DAC MOTORS si lui Apasu Bar, precum si tututror acelora ce nu au stat deoparte, pentru reusita acestei actiuni. Iata aici slide-ul cu muzica, ce l-am postat pe You Tube: Bineinteles ca nu am uitat sa pun acest slide si pe site-ul nostru, adica aici: http://chopperacademy.ro/vizionati.html (ultimul din pagina) P.S. Am incercat sa retusez fotografiile in limitele softului de care dispun, asa ca nu isi au rostul "intepaturile" care se refera la calitatea lor !
×
×
  • Creează nouă...