Sari la conținut

apriliabiker2004

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de apriliabiker2004

  1. Bai, daca tot nu v-ati hotarat la imnul scuteristilor, luati de aici inspiratie: http://www.trilulilu.ro/novo/d2c4fa76a5b0de
  2. LOL! Stii ce mi-a zis mie o pustoaica odata? Ca nu am numar de leasing si de aia s-ar putea sa nu am succes la fete. Am intrebat stupefiat "De ce???" raspunsul a venit :"Pai daca ai numar de leasing inseamna ca ai salariu mare si stabil asa ca prezinti garantii. Asa, de unde stiu ca nu ti-ai dat toti banii pe masina sau motor si acum esti sarac?" Tare, nu? Cred ca nu ai numar de leasing, degeaba ai Honda...
  3. Delimitarile si prepararile de curse in general nu sunt pentru incepatori. De fapt un incepator nu are ce cauta pe un motor de 100 de cai si peste, de la inceput, decat daca are o suferinta profunda si nu poate obtine sex decit in felul asta..) Oricum daca esti incepator nu iti dau nici o delimitare. Am refuzat clienti dealungul timpului si la motoarele pe care le-am vandut pentru ca nu puteau stapani bestia. Eu am avut sansa sa merg pe motoare incepand de la 50 de cmc, apoi 125, 250, 400, 600, 1000 exact in ordinea asta si nu am sarit la alta pina nu am scom maxim din fiecare, si a durat ani si kilometrii si experienta castigata dar si multa distractie cu fiecare motor in parte. Daca as fi sarit direct la 600 sau 1000 cum e "moda" proasta acum, probabil ca as fi prins frica de ea sau daca insistam mult faceam si una lata si nu ma mai suiam deloc, fie de spaima fie mai grav din motive medicale.. Doar ca din pacate in ziua de azi esti "prost" daca nu ai motor de 1000 si peste, nu te baga baietii in seama si fetele si mai putin. De aia sunt atitea accidente inutile. Dintr-o grandomanie prost inteleasa. Ai dreptate, pentru siguranta tuturor e cel mai bine, nu sa fie limitata motocicleta ci sa fie limitat pilotul la propriile puteri. Daca tu ai "ajuns" la 245 in a treia si ti-a intrat limitarea si te-ai si "infricosat" putin, atunci sigur nu iti trebuie delimitare, ci un motor mai mic sa te obisnuiesti cu el. Iti spun asta nu ca sa te dau in jos ci ca un frate mai mare, desi sunt sigur ca o sa o iei personal. Bafta!
  4. Hehe, o sa-ti trebuiasca mai mult de 6/49. Tanti cu pricina nu e in Romania. Aici e doar o clona. Tanti cu pricina s-a suit pe cadavrele UM si a altor publicatii din regiune si a ajuns Directoarea mare a Motor presse international. Dar o sa-si fringa gitul acum cu criza, pentru ca baietii aia mari care sunt de fapt proprietarii, sunt sensibili la bani si numai la bani. Ea i-a prostit cu banii din economii, gen concediat redactia si scazut cheltuielile la zero. Acum nu mai are de unde sa reduca nici daca ar vrea. Si daca o sa scada cashul, zboara si ea.. What goes up must come down! Pina la urma e buna si criza asta la ceva...
  5. Nu stiu despre profitabilitate sau costuri acum 40 de ani cind au fost facute circuitele alea de care vorbesti tu speedy, stiu ca atunci noi construiam blocuri urite si prost facute, ca sa mute ceausescu oamenii de la sat la bloc si sa-i bage in fabrica. Cit despre azi, daca costa 1 mil de euro 1 km de autostrada, macar jumatate tre sa coste 1 km de circuit. Doar asfalt adica, nu cladiri, nu accese, nu restaurant nu hotel. Si tre sa ai macar 2km cit de cit. Numara si tu citi oameni se duc la ROSBK, adica care chiar platesc niste bani, mai aduna-i si pe cei de la aeroport pe dale, dubleaza-i si tot la 1-200 o sa ajungi. Citi bani o sa cheltuie ei? Citi bani o sa dea altii in publicitate sau tv cind nici macar revistele nu au bani de la piata moto? Nu iese la calcul. E simplu. Daca iesea la calcul, era deja facut. Nu asteapta nimeni dupa mine sau dupa tine sa facem circuit sau sa ne punem de acord. Si degeaba calculez la preturi din trecut. In '90 costa un apartament de patru camere cit o dacie. Acum acelasi costa cit 20 de loganuri. Nu e momentul de investitii "imobiliare" Dar asta nu e motiv ca sa ne punem cenusa in cap sau sa zicem ca altii sunt mai destepti. Trebuie doar sa privim realist si informat si atunci o sa vedem solutii reale, nu utopii din lumea lu' nu stiu cine care are o parere.
  6. Nu vreau sa zic nimic de 300. Vreau sa spun ca turatia la care intra motorul in limitare depinde de treapta de viteza in care esti cuplat. Vezi in mers, nu pe loc. La cit intra limitarea intr-a 5-a si la cit intr-a 6-sea. La cele cu limitare o sa vezi ca e mai mica turatia la care se limiteaza cind esti cuplat in viteza, nu pe loc. Iar in a 6-sea turatia de limitare e mai mica decit intr-a 5-a Dar ca sa observi asta trebuie ori sa mergi pe autostrada goala ca sa ajungi la capat intr-a 5-a si a 6-sea ori sa o incerci pe stand. Despre asta vorbeam. Iar pe circuit, pe linia dreapta, se simte al naibi diferenta aia de ture.
  7. Limitarile sunt introduse intre 2001 si 2008 inclusiv la 600 si 750, respectiv doar limitarea in turatie in treapta 6, mai putin cea de cuplu. Pentru anii 2001-2004 difereau limitarile si alte chestii cum ar fi farul aprins sau nu, daca motorul era pentru Japonia, America sau Europa, pt. ca aveau reglementari diferite. Acum sunt toate limitate, cel putin Europa si America sigur. 2009 inca nu am testat asa ca nu stiu, dar ma indoiesc sa fie delimitate, pentru ca nu luau omologarea de strada. Asta asa daca vrei sa vb serios, ca daca facem caterinca, o sa-ti spun ca costa 3mil de lei noi pt. ca sunt nepretuite atunci cind treci pe linga altii si le vezi fetele uimite..
  8. Ok, profit de faptul ca nu mai sunt de mult in echipa UM, ca sa "divulg" din interior anumite realitati. (Asta apropo de remarca cu "leafa merge".. nu mai e cazul, merge da nu de la UM, insa ma doare sa vad ca o publicatie pe care si eu si altii, am considerat-o "copilul" nostru e acum batjocorita, dupa ce a fost nascuta cu chinul tuturor celor care am participat la ea.) In primul rand, asa cum remarca cititorul din Austria, revista foloseste bazinul editorial comun, cu poze si articole, care pentru uz intern, adica in reteaua interna a publisherului au tarife minimale. Ex. o poza care te-ar costa probabil 300-400 de euro sa o publici oriunde, te costa doar 20-30 de euro daca esti UM, adica din grupul Motorpresse.Asa e peste tot, si la Motociclismo, si aiurea. Mai putin la Motolife, care nefacind parte din nici un grup, face poze singura, sau face pur si simplu copy paste si se uita in partea ailalta. (noroc ca nu se chinuie nimeni sa-i traga de sireturi ca nu merita efortul..) Deci cu pozele stam bine. Articolele scrise de altii din grup cu ocazia testelor facute afara, trebuie doar traduse. Iarasi pret minimal. Deci in aparenta ieftin sa faci o revista.. DAR. Avantajele au si dezavantaje. Nu publici matale ce te taie capul, ceri voie editorului coordonator, in cazul UM la Budapesta, care coordoneaza europa de est. Daca el nu vrea, tu nu publici si gata. Aici Motolife e avantajat.. hehe Deci nu mai injurati echipa din RO, ca nu face ce vrea ea. Imi aduc aminte ce mai injura bietul Dan Nastase cind nu vroia ungurul sa-l lase sa publice ceva.. Dar asta e cind esti la stapan. Criticati publicitatea ca nu arata bine sau e la fel tot anul? Pai dupa ce te chinui sa convingi clientul sa iti dea ceva bani din "vanzarile" proverbiale de moto, nu-ti mai arde sa il critici ce macheta ti-a trimis. apropo, pentru cine nu stie, machetele publicitare le face si le trimite clientul, nu revista. In conditii normale ai refuza pe cele care nu corespund grafic, dar cind nu sunt bani nu-ti permiti sa pierzi si putinul care il ai. E usor sa stai pe bara fara sa ai habar cum merge o treaba si sa o critici dupa nu stiu ce criterii teoretice din capul tau. Sunt insa binevenite criticile in cunostiinta de cauza, sau criticile de bun simt, care se rezuma la ceea ce cunosti sau percepi in mod real, nu teoretic. Deci dragi "cititori", ginditi-va cite motoare si accesorii noi ati cumparat intr-un an de zile, inmultiti asta cu numarul celor care au facut la fel si luati 10% din asta si impartiti-l la 3 (reviste) si o sa va iasa calitatea revistelor pe care vi-o permiteti. Mai mult nu va fi, ca nu plateste nimeni pentru asta. Trebuie sa culegi din piata minim 100-150.000 de euro pe an ca sa tii o revista cu pretentii de motorrad sau motociclismo, fara sa pui bani de acasa. Iar banii astia se iau doar din reclama. Pretul de coperta nu acopera nici macar tiparul iar distributia mai vrea si ea 30% din el.
  9. Pai sefu, pe afara se dau in jurul la 150 de euro.. Da fiindca e o tara libera in criza, da un PM cu cit vrei sa dai pe ea si de ce si poate pici pe un punct sensibil. Nu tin cu dintii de pret dar nici nu le fac cadou. Deocamdata am dat citeva la citiva prieteni. Dar aia n-o sa-ti spuna ca au, ca se te depaseasca si sa nu stii de ce..
  10. Mi se pare foarte profund "romanesc" comentariul asta. Adica hai sa ne dam cu trendu'.. daca e criza, hai sa dam si noi afara oameni, hai sa traim si noi prost, ca doar e criza. Hai sa ne dam in cap singuri, nu ne comparam cu Slovacia sau Ungaria, asa-i? Atunci sa stam cuminti si sa punem botu jos, ca sa fim siguri ca nici n-o sa ne comparam vreodata.. De ce dracu e poporu' asta atit de autoflagelant? Pai pentru ca niste tovarasi de la partid scoliti la scoala de propaganda de la Moscova i-au soptit ani de zile la ureche romanului "nu te impotrivi, nu ridica capu' n-are rost, lupta e pierduta, esti de (cuvant urat), uite, uite... Si uite asa au ramas ecourile in capul oamenilor pina in ziua de azi, cind tot mai considera unii ca e bine sa ne "cumintim" si sa ne vedem locul, (prost bineinteles..) Ba bine ca nu! Suntem o natie foarte misto! Nu avem de ce sa avem nici un complex fata de unguri sau altii! (Auzi, slovaci.. astia acum 15 ani nici nu erau tara, decit asa, ca tara moldovei..) Si ar fi bine sa ne uitam unii la altii si sa ne spunem ca suntem OK! Nu sa lasam pe cei cu reflexe de fosti politruci sa ne mai faca la cap. Asa ca: 1. Duduita de la nemti e o Fulga, da macar stim de ce, e carierista si cu asta gata. Daca vrei sa te dai la ea, furnizam telefon, mail, etc. Da cred ca e lesby asa ca pierzi timpu' 2. Ma picur pe politica companiei X daca o face la mine in tara, fara sa tina seama de mine. Atunci sa plece, cu atit mai bine! 3. Da, da, ne comparam cu cine vrem. Nu ma complexeaza ca Ungurii au nu stiu ce. Ma intereseaza ce avem noi. Adica sa renunt eu sa imi cumpar motor sau sa vreau o revista pentru ca ungurul are deja doua? Ba bine ca nu! 4. Pe Dragos de la UM l-ai prins inainte sa-i ceara cineva vreun motor. Daca il prindeai dupa, ti-ar fi zis : pai ce sunt prost sa le dau la aia? Daca mi-o strica? Sa faca teste la nemti... 5. Daca citeai mai sus bine, vedeai ca nu mai are cine sa o ceara la test. Mai e doar Bunicul care scrie la 3 reviste de unul singur si mai si traduce. Nu mai are timp de teste, e prea ocupat sa tina sandramaua in viata..
  11. Ma bag si eu in vorba, desi s-ar putea sa fie degeaba.. Omul are dreptate. Balastul, sau ridicatorul, sau cutiuta argintie, cum vrei sa i spui care alimenteaza xenonul este intr-adevar un ridicator de tensiune.\ Are nevoie de vreo 10-12 A la pornire si dupa cam 5 secunde scade la vreo 5 A dupa ce se stabilizeaza becul. La faruri la scuterele de 50 vine curent alternativ direct din platou. De aia "palpaie" xenoanele puse direct pentru ca merg in salturi. se aprind si se sting cu frecventa mare in functie de turatie. Daca alimentezi xenonul direct din baterie si bateria e buna, va porni, problema e insa ca circuitul de curent continuu e calculat doar ca sa incarce bateria si sa duca inca vreo doua becuri (total 5A la turatie maxima) deci la ralanti si in mers normal se va consuma curent in majoritate din baterie. Eu am incercat sa fac un circuit care sa redreseze curentul din faruri si sa compenseze cu curent din baterie. Rezultatul a fost doar mai mult timp pina se consuma bateria (2 zile in loc de 5-6 ore.) Asta, pentru ca oricum ai lua-o, scuterele de 50 nu produc suficienta energie electrica, adunata si de curent alternativ si continuu, pentru a tine toti consumatorii plus xenonul. La limita, merge daca gasesti un xenon de putere mica (35W) si nu faci drumuri lungi noaptea, iar ziua mergi cu farul oprit. La celelalte scutere (de 125 si peste) incepe sa fie destul curent disponibil. Eu am avut xenon pe scuterul meu, dar chiar si dupa ce am pus redresorul compensator l-am dat jos pentru ca mi se intimpla sa ramin noaptea fara far daca aveam un drum mai lung. Ciao.
  12. Pentru cei care se dau la curse sau liniute sau.. doar vor sa mearga mai repede.., , pe circuite, of course.. verificati post-ul asta poate va intereseaza. /index.php?showtopic=330522
  13. Cat despre motive corporatiste, pai e foarte simplu. Cind vrei sa devi sefa, tre sa convingi proprietarii ca fostu' sef e prost, ca tu esti desteapta, si ca macar daca nu esti in stare sa le aduci profit, macar le faci ceva economii. Si pe cine sa sacrifici? Pe unguri? Nu, ca acolo ai avut biroul si iti stiu aia viciile. Pe slovaci? Nu ca aia nu-i paroasa, vorba lu margineanu... ) Atunci pe romani, mai tata mai, ca aia duc orice le pui in spate. Si uite asa au facut-o sefa si l-au dat afara pe baiatu' care zicea sa dezvolte businesu' in romania.
  14. O greseala comuna a fost de a considera revista drept revista lui Nastase. Nu era, nu este si nu va fi nici a lui nici a altcuiva decit a detinatorilor titlului, respectiv motorpresse. Revista a functionat si poate functiona si fara Nastase si fara oricare din cei de acolo trecuti sau prezenti. Nu poate exista insa fara dorinta a chiar proprietarilor ei, care aflindu-se sub imperiul con-cluziilor maicai Schlegel, au lasat-o sa o impinga in coltul deciziei "puteti functiona cu un om si o suta de euro pe luna, sau va inchidem" . Cred ca doamna cu pricina, care este culmea, doctor in publicitate (!?!) putea consulta si alti doctori cind a aplicat gindirea de mai sus, evident insa doctori de alte specialitati.. Ar ajuta-o mult cred.. Cit despre aparitia unei publicatii "autohtone" ... pai cam greu, pt ca nu poti umple decit vreo 3-4 pagini cu ce se intimpla dpdv. moto in romania, in rest trebuie sa te bazezi pe ceva continut de afara (vreo 80-90%) ca altfel te chinui ca Moto Life sa scrii tot despre niste evenimente unde nu se intimpla mai nimic decit ceva bere si gagici.. no offence, da cam asa e.
  15. Am aflat cu stupefactie despre o schimbare la nivel inalt care nu inseamna la prima vedere nimic pentru cititorii saupasionatiide moto din Romania. Si anume, Thomas Mehlz, directorul Motor-presse international si-a dat demisia si a fost inlocuit de Maike Schlegel, directoarea pe europa de est, datorita neconcordantelor cu aceasta privind viitorul publicatiilor internationale ale motor-presse. Ei si? Pai.. e relevant. Pentru cine nu stie, Thomas Mehls este persoana responsabila de lansarea si dezvoltarea revistelor UM si GEO in Romania. Iar Maica Schlegel este persoana raspunzatoare incepind cu 2006 de distrugerea sistematica din interior a Auto Motor si sport, Univers Moto si toate celelalte care nu au apucat sa se dezvolte sau sa se nasca. Ea este cea care a venit si a schimbat directoratul, din cauza ei a plecat Magureanu si Bratu de la AMS si Nastase de la UM, care oricit de controversati sau cum vreti voi erau, macar erau autentici, cunoscuti, si faceau parte din publicatiile respective de la nastere. Personal am avut o groaza de controverse si razboaie cu fiecare, dar alea faceau farmecul zilei.. Mehls era un tip extraordinar, tinar, experimentat si foarte bun strateg. Discutam la ora aceea cu el inainte de "catastrofa schlegel" despre brand extensions la GEO, material video pt o emisiune TV moto si auto, si alte proiecte. Acum, cu tot respectul pentru Filip si Bunicul si ceilalti care se chinuie sa tina in viata trei reviste in 2 oameni, revistele Motor-presse au ajuns aproape anonime. Sa auzim ca o bestie carierista fara scrupule care a distrus sucursala din Romania a ajuns directoarea Motor-presse international inseamna sa ne pregatim sa scriem necrologul revistelor MP Ce invataturi sa tragem din asta? Pai..Feriti-va de barbati deghizati in femei, pentru care fuc-king si coo-king sunt doua regate in china..
  16. Multumiri tuturor participantilor, atat competitorilor cat si publicului care i-a sustinut. Am pus o selectie cu cele mai bune poze din calificari si din ziua cursei pe www.molscootercup.ro Deasemenea multumiri si catre MOL Romania, Kawa Motors si Federatiei de Motociclism, fara sustinerea carora cursa nu ar fi fost posibila la nivelul la care a avut loc. Adica fara incidente majore si chiar cu citeva premiere cum ar fi premiile consistente, ambianta video si sonora, tombola, etc. care fara a avea pretentia de a fi perfecte, au existat si au deschis un drum pentru organizarile viitoare. Au fost citeva incidente minore, ca in orice cursa, cum e si cel descris de costinaln mai sus, pe care l-am vazut, si eu si arbitrii de pista, dar mai era doar o tura sau doua pana la sfarsitul mansei, motorul era in afara circuitului iar concurentul s-a ridicat si nu a avut nevoie de ambulanta, de aia nu a fost oprita cursa imediat, a fost o decizie in cunostiinta de cauza a arbitrilor FRM. Iar "moca" a insemnat ca nu a platit nimeni nimic, nici din public nici competitori, nicidecum ca a fost o cursa cu cheltuieli mici, ba dimpotriva! Sa speram ca si aceasta cursa sa reprezinte un pas inainte care sa ridice stacheta organizarii si sa creasca in mod firesc pretentiile tuturor. Pina in ziua in care o sa avem si noi macar un circuit competitional adevarat, pe care sa putem avea si altceva decat scutere si carturi, sa facem cit mai mult si mai bine din ce avem. (Ca de plans si de circotit stie toata lumea, dar nu aduce nimic.. ) Sa ne vedem cu bine la urmatoarea editie!
  17. Am primit mesaje pe PM asa ca mai scriu o data aici: Marti, ora 18:00, AmcKart, INTRAREA ESTE GRATUITA ! Mai mult, puteti chiar pleca cu ceva acasa pt ca va fi O TOMBOLA pentru public cu premii casti, ulei,etc. Cursa se cheama Mol Scooter Cup, pentru ca MOL Romania, care a sprijinit organizarea cursei, a dorit ca aceasta competitie sa fie accesibila atat pentru participanti cit si pentru public, in dorinta de a hrani nu numai rezervoarele noastre dar si pasiunile noastre. Scrie si pe afisele din benzinarii: "Alimenteaza-ti pasiunea cu MOL" E dupa mine o initiativa extraordinara, care, daca se va bucura de succes marti, in rindul publicului si a participantilor, s-ar putea extinde si deveni un fenomen periodic. Din cite imi aduc aminte toate celelalte curse au avut taxe de participare. Depinde de noi toti pina la urma sa aratam ce vrem, pentru ca asa arati cel mai bine ce iti place, (adica scuterele si cursele in cazul nostru.. sper) venind si participand la astfel de evenimente, nu numai stand acasa in spatele monitorului. Am scris cam mare.. da ati prins ideea.
  18. Ba da, e toata lumea, asta e doar o selectie la intimplare. O sa facem un album complet dupa cursa, pentru ca prelucrarea pozelor ia timp.
  19. Gata, au aparut timpii si pozitia pe grila pe http://www.molscootercup.ro/#preselectie (sau din menu unde scrie preselectie). Deasemenea, se va lua in considerare procedura de contestatie, in caz ca cineva vrea sa conteste ceva, ( de exemplu ca unul din participanti are modificari nedeclarate sau nedescoperite la revizia tehnica, alta capacitate,etc) Contestatiile se depun la secretariatul concursului, marti, cu o ora inaintea inceperii, pentru a fi luate in considerare. Vedeti ca e si o taxa de contestatie de 50 de euro, asa ca sa nu conteste toata lumea pe toata lumea doar ca poate.. ca altfel ne transformam in service in loc de cursa, demontand si masurand scutere. Money talks, bullshit walks. Daca vreti sa va contestati unul din colegi, sau arbitrajul, fiti pregatiti sa pierdeti bani daca se dovedeste ca nu aveti dreptate. Daca aveti dreptate, banii vi se returneaza si suma o plateste cel contestat, care a vrut sa faca frauda la regulament. Scrie si in regulament. Asta ca sa fie un concurs cinstit si premiile sa revina celor care le merita prin puterea lor si nu prin smecherii. Fairplay, nu-i asa? Inca ceva, deobicei la competitiile de viteza se calificau cei cu timp de maximum +20 % fata de primul clasat. De data asta juriul a hotarit sa califice cu + 30% avand in vedere ca cei participanti sunt amatori si ca diferenta ar fi fost de 5 sportivi. Se vede din timpi care e situatia. Nu uitati de echipamente. La cursa nu va mai fi atita "intelegere" Acolo e bataia finala cu premii. Macar atit sa faca fiecare si sa gaseasca ceva echipament, imprumut, cumparat, etc. mai ales ca restul a fost gratis.. nu taxe de participare, nu taxe pt asigurari (desi cei calificati vor fi asigurati pentru cursa!) etc. Nu cred ca a mai fost pina acum o cursa atat de organizata si atat de gratis. Si nu a cerut nimeni combinezon de piele.. desi cine a avut, l-a folosit si bine a facut. Bafta in continuare! Citeva poze de la preselectie. Sunt mult mai multe (citeva sute..) si o sa mai fie, dar vom face o galerie cu cele mai reusite, atit cu concurentii cit si cu publicul, dupa competitie.
  20. Acum 50 de ani erau articole in ziar in care poporul cu scaun la cap infiera pe "nesabuitii" care mergeau cu automobilele "cu viteza nebuneasca" de 30 de km la ora. Pentru ca erau putini si lumea nu se obisnuise cu ei. Azi mor in fiecare zi oameni in accidente auto la 100km/h si nu le mai da nimeni atentie, decit stirile ProTv de la ora 5 in lipsa de subiecte, alaturi de violuri de babe si furturi de butelii. Acum 5 ani erau adevarate demonstratii cind cadea cite un motociclist din cauza unui "conservar" iar poporul cu scaun la cap injura "nesabuitii" care zburau cu 150 de km la ora pe sosea. Pentru ca erau inca putini si lumea nu se obisnuise cu ei. Azi deja cad zilnic si din pacate mai si mor motociclisti si nu se mai fac demonstratii. E rindul scuterelor. In 2-3 ani o sa fie o prezenta aproape neobservata, cu directori, smecheri, looseri, si oameni normali, ca orice alta categorie de oameni care au in comun ceva. pina atunci.. injurati, laudati, pina va obisnuiti si va trece. Si multa sanatate celor raniti. Ca ranile dor, indiferent daca le ai din vina ta sau a altora.
  21. Eu nu am participat, pentru ca am fost licentiat la FRM-Superbike si conform regulamentului nu pot participa, dar e corect asa. E o cursa pt amatori si ei trebuie sa aibe o sansa la premii. Dealtfel chiar unii dintre cei care au participat, au spus ca nu ii intereseaza premiul cit participarea si daca vor castiga, atunci il vor ceda celui de dupa ei. Nu spun cine, vor face ei singuri asta daca va fi cazul, dar mi se pare un gest remarcabil. Vom vedea. Asadar.. nu e sansa pierduta chiar pentru cei care s-au calificat ultimii! La curse se mai cade, se mai strica motoarele, se mai abandoneaza, nimic nu e hotarit pina nu treci linia de sosire...
  22. In loc sa umpleti locul facandu va unii pe altii cocalari, mai bine sa scrie cine stie ceva de bietul baiat. Cum il cheama, ce a patit.. Stie cineva?
  23. va fi ceva echipament pe acolo, dar nu va bazati pe el, mai bine incercati sa gasiti la prieteni.
  24. Treaba cu declaratia notariala e corecta, deoarece cei sub 18 ani nu pot lua decizii legale in nume propriu si trebuie sa le dea voie tutorii legali (parintii) Asta e legea. Puteti sa va inscrieti in orice statie MOL din Bucuresti pina azi la 22:00 sau, daca dati un mail la events@2xtreme.ro cu datele din formular atunci puteti veni si maine direct la preselectie. Aveti formularul in atasament. bafta!
  25. La fotbal sigur sunt specialist, ca daca dau una in minge se duce ca bumerangu.. hehe.. In liceu jucam doar baschet. Iar 30000 : 10 = 3000 si 22 : 10 = 2,2 De aici mi-a dat 2,2 desi recunosc, uneori mai gresesc la calcule..
×
×
  • Creează nouă...