Sari la conținut

B!sh0p

Super Membru
  • Număr conținut

    675
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de B!sh0p

  1. Salutare lume! Dupa o prea luuunga pauza, m-am intors in sa, si mi-am luat un murg nou, recte Suzuki GSX-R 1000 2018 aka Blacktastic. Prea mult feedback nu am de oferit momentan, caci abia daca am prins 500km in sezonul asta ploios. Dar pot sa spun ca e altceva, fata de ce am experimentat pana acum. Merge zici ca-i bicicleta, trage zici ca-i tren si-o iubesc ca pe nevasta. Dupa ce ne cunoastem mai pe indelete, ma apuc sa imi dau cu parerea mai serios. Si acum am eu pareri ( de exemplu ABS l-as da jos, are o inconsistenta in feel de ma dispera ) , dar vreau sa fie fondate. Asa ma astept si de la voi, sa nu incepeti sa fiti lupi moralisti si babe speriate, cand o sa vedeti ce i-am facut la o motocicleta noua. Stim ce facem, si o sa punem aici progresul. Multam pentru atentie, astept pareri pertinente/intrebari. Hai vara, hai! Va las niste poze, ca sa ma credeti cu dovezi, nu pe cuvant .
  2. Asta am zis si eu. Pe geaca mea de piele scrie Made In France si pe puloverul de lâna Made In Italy. Plus ca eu etichetele pe care le am/ avut am văzut ca sunt in alt font, culoarea e un alb-scoica cu negru. Aia e
  3. Salut! Pot sa spun cu 90% siguranța ca ce ai tu in poze e un fake. Made in Paris, nu Made in France , calitatea etichetelor, lipsa firului de argint, fontul, culoarea si multe altele ma fac sa cred asta. Vezi pe mesaje private, ca ti-am scris ceva. Dacă e vre-un fan Hermes durduliu ( 180-185 cm, 95-105 kg ) si vrea un chilipir, sa dea un semn, am una din piele crem cu broderie ce nu mai încape pe airbag.
  4. Salut ! Bai , m-a luat nostalgia si mi-am adus aminte de vremurile de pe cracky.ro , si mi-am luat iar cs Acum , nu stiu care pe unde se joaca , dar eu am jucat pe Play.ErazerHost.ro , si daca e ceva si mai e vre-un demodat pe aici ( cs 1.6 ) , hai la joaca din cand in cand . Hai mersi !
  5. This shit is for real ? Sa fim seriosi totusi .. si eu am pus piciorul in sant , dupa un gratar stropit cu vin , si m-am dus jos atat de repede , incat nu am avut timp sa vad paharul de dinainte , daramite toata viata .. cel mai greu moment a fost sa ridic mobra de jos ! Daca nu se julea carena , era chiar haioasa treaba !
  6. Mersi de raspuns ! Nu cred ca s-a radiat motocicleta , caci am fost oprit in trafic si nu am avut probleme ! Oricum , o sa o inscriu , ca sa nu am suprize !
  7. Am si eu o problema , care nu reusesc sa o inteleg. Anul trecut am cumparat motorul , in Mai , si in primele zile am fost la primarie , am bagat-o la fiscal , mi-a semnat si stampilat fisa de inmatriculare , am fost la RAR , m-au respins din cauza cauciucului pe spate ( neoficial respins ) , si apoi nu am mai avut timp , a venit iarna .. Si am ramas asa cu ea ! Acum , vreau sa o inmatriculez ! Ce e de facut , si ce repercursiuni pot aparea ? Multumesc anticipat !
  8. Sincer sa fiu , mie mi-a placut dintotdeauna codita de la Sraduri , cu capaul ala monopst cocosat ! Nu stiu de ce !
  9. Eu am vrut broscoi d-asta , de cand eram flacaiandru si am vazut intaia oara Biker Boyz ) Si eu avand 185 cm si 95 kg , ma avantajeza masivitatea ei. Eu nu ma gandesc la urmatoarea , ca afla asta , si face scandal ! )
  10. Like , like Aladin , dar salele imi dau dislike ) Apropo , te stii cu Garga , sau fac o confuzie eu ?! Pai numai o fata isi lua dulap , cu suport de haine incorportat , dupa mintea altora ! ) Tu baga kilometri si distreaza-te !
  11. Sa-ti fie intr-un ceas cu cuc ! ) Sa o stapanesti sanatos , fara incidente , si da-i cu lucrul la frane , cat mai repede permite buzunarul! Nu stiu ce mers au altii , dar eu pot sa imi demontez frana spate , ca nu o folosesc mai deloc ! Ai reusit sa iti iei Suzeta , eu ti-am zis ca tre' sa ai rabdare ! Sa ne vedem la o doza cat mai repede ! Haaaai varaa ! PS : Vezi ca Suzuki elimina un aer cu ceva vapori de dependenta! Eu , dupa bandit , nu am vrut sa vad altceva decat K1-K3 )
  12. Am o motocicleta malefica! Sunt in ziua mea libera , si in loc sa dorm , sa ma odihnesc , sa fiu fresh pentru tura de 12 ore de maine , mi-a dat desteptarea ! Astept sa se mai adune un grad - doua , sa o sterg si sa o bibilesc putin , ca pe la 11 sa o scot la plimbare ! Pai e frumos ce-mi face ?! )
  13. Pe RCA-Ieftin imi daduse 155 de lei .. Lasa bre , ca pana la urma iti iei tu Suzeta )
  14. Mersi man ! Maine dimineata primeste si RCA ! Si dupa , dau o plimbare scurta )
  15. Baaai ! Sunt mega-extra-super-hiper incantat ! Azi , la indemnul telefonic al unui scump prieten , am scos motoreta din camera ei de iarna ! Dupa aproape 6 luni de hibernare , in care a stat cu 6 litri de benzina in ea , rezervorul era imaculat. Am adaugat 10 litri de benzina "d-aia buna". Bateria a fost demontata , si tinuta la mine in camera. Inainte sa ii bag benzina , ii pun bateria , fara sa o bag pe redresor .. Pun contactul , cu inima cat un purice , sa vad situatia. Toate bune si frumoase , urla injectia , xenonul aprinde .. Trag ambreiajul , si apas pe butonul de start ( cu o mie de rugaciuni in minte , si la un pas de infart ) ... si o ia ! Din prima !! Am lasat-o sa se incalzeasca , am fugit la benzinarie , si am facut o plimbare scurta , pe langa casa , ca nu am primit asigurarea ! Parca mi-a fatat pisica un ghem de bani , asa fericit sunt !
  16. Am inteles ! Cred ca o sa le incerc pe amandoua , sa vad care se preteaza mai bine , urmand sa aleg una de viitor !
  17. Eu nu mai inteleg nimic vis-a-vis de cauciucuri . Unii trag cu 180 , altii cu 190 . Eu ce sa pun pe-a mea ?!
  18. Eu am incercat multe uleiuri , si-n gixx , si-n bandit . Adica de la 300v , Castrol Power 1 , Motorex Top Speed , Motul 7100 , unu' de la Repsol .. Nici unul nu m-a uimit. Si sincer , mi-a zis cineva sa incerc cu 5100. Habar n-am de ce! Anul asta ii vine randul lui Belray EXS. Daca nu merge , mai incerc un Yacco , si daca si ala reuseste sa ma dezamageasca , incerc cu 5100. Cat despre ungerea cablurilor , mie mi le ungea mecanicul cu vaselina spray. Si n-am avut probleme de blocaj.
  19. La a mea ( 750 k3 ) este distanta de 5.5 cm , cu scarite sport montate .
  20. Pai la 525VX , zice max 750 cc. Acum ma gandeam ca mi se rupe-n cap in caz de trag de ea. In sensul asta vroiam o parere.. Adica daca e pericol sau nu cu el! Si nu e intreg , vine cu za de legatura si kit de prindere ( asta mi-a zis baiatu') si mi-l trimite de 112 zale , sa nu am surprize.
  21. 17/42 DID525VX Gold . Asta e lantul comandat. Cineva mi-a spus ca VX este prea slab pentru motoreta mea. Si mi-a cam dat panica! Voi ce parere aveti?!
  22. La asta nu m-am gandit! O sa il intreb pe baiat , astept sa imi raspunda! Ce lungime trebuie sa aiba pentru a mea ?
  23. 1) Normale i-am luat , ca iridium sunt cam piperate pentru moment! 2) O cunostiinta comuna de-a noastra mi-a zis ca se potrivesc, o sa incerc ca il primesc gratis. Daca nu,imi iau unul. 3) Astazi mi-a ajuns acasa uleiul , Belray EXS ( 15w40 ) am luat in cele din urma. Si filtru Hiflo 138. Plus Hepu G12 . Urmeaza sa vina bujiile , si lichidul de frana. Acum incerc sa dau o comanda pentru kit de lant , am gasit la 450 de lei ( JT si DID 525 x-ring ) . Imi dai un PM cu un pret de manopera la schimbat ulei , lichid frana si antigel , montat kit de lant si injectoarele curatate/sincronizate( de injectoare vorbisem la telefon ) ?!
  24. 1) Stie cineva codul pentru bujii NGK OEM pentru GSX-R 750 k3 ? 2) Filtrul de aer OEM de la un GSX-R 600 k4 se potriveste la GSX-R 750 k3? Am inteles ca se taie o ureche de prindere si merge. Multam anticipat!
×
×
  • Creează nouă...