Sari la conținut

borcanel

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Spain
  • Carnet moto din
    1998
  • Motocicleta
    Suzuki GSXR1000
  • Numar Moto
    1703BZL

Vizitatori Recenți Profil

352 citiri profil

borcanel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca tot dai pt. A eu zic mai bine un GSXR1000 R1 CBR1000RR, e mai naspa cu consumul dar te obisnuiesti.
  2. I-ati Busa daca asta vrei si iti place.Problema e ca daca vorbim peste 2 sezoane tot atata o sa stii despre moto cat stii acum.Direct pe motor mare inveti foarte greu sa mergi.Daca esti cerebral te gandesti mai mult cum sa faci sa nu cazi decat sa simti cum merge mobra.Daca pleci de jos inveti mult mai repede.Orice iti cumperi sfatul meu e sa o duci intr-o parcare goala si sa inveti sa franezi.E cel mai important.Bafta si asfalt uscat
  3. borcanel

    nu sunt romani?

    Salut,Eugen Socuellamos Ciudad Real (un (_y_) de sat). GSXR1000.Care vrea este aici un national pe care toti motoristii din Spania il incearca.Drumul pleaca de la Tomelloso si se termina la Ruidera si are de toate curbe largi,stranse,linii drepte,si cam in fiecare sfarsit de saptamana se gasesc cate cel putin 2 care sa se intreaca.
  4. Am lucrat 2 ani in Norvegia si am avut norocul sa imi fac 2 tatuaje la un artist roman din No. care a luat premiul 1(pt cel mai detaliat tatuaj) la o conventie in Trondheim.Numele lui este Daniel si este din Iasi.Daniel Dracul pe facebook.
  5. Eu personal nu ma legam de faza cu fuzeta doar vroiam sa arat ca e posibil sa ai dreptate dar din poza nu se vede.Insanatosire grabnica si scuze daca am facut sa se inteleaga altceva. Si daca aveai 300/h tot neacordare de prioritate e si nu il scuza cu nimic faptul ca nu s-a asigurat inainte de a vira la stanga. Civilizatia (respectul) in trafic in Romania lasa de dorit si eu vad ca pincipal viniovat statul roman.
  6. Daca privesti masina de pe partea cealalta de la 10 metri,nici nu iti dai seama ca e rupta fuzeta.
  7. Superba ca design,sunetul in schimb....
  8. Daca depaseste 70 de kw nu se poate.
  9. Fiind incepator eu te sfatui sa `rupi`100 de lei si sa mergi la un service profesionist sa iti faca o diagnoza. Cand ai cumparat mobra trebuia sa fii constient ca o sa ai ceva cheltuieli in plus.Daca tot probezi variante e posibil sa o strici mai tare decat sa o repari si la o proba sa o dai de pamant.Daca ai avea experienta ar fi alta treaba.E doar parerea mea.
  10. Super tare postul.Eu personal sunt incepator dar am condus (pilotat ca nu stiu cum e mai corect spus) de la 600 pana la 1300.Cate putin este adevarat dar destul cat sa ii prind gustul.Personal imi place suzuki gsx 1 r si am de gand sa il cumpar.Personal nu imi este frica de primele 2-3-4-5 luni de la cumparare.Mai degraba imi este frica de ce se poate intampla dupa primul an cand deja ai putina experienta si crezi ca le stii pe toate. Felicitari inca o data pt. post.Nu stiu daca m'am facut inteles dar sper sa se prinda ideea P.S. Nu am motor.Tot ce am condus sunt motoarele prietenilor.
×
×
  • Creează nouă...