Sari la conținut

barthez

Membru
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti-Plaza
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    indoit
  • Club
    clubless

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha FZR 600

Vizitatori Recenți Profil

957 citiri profil

barthez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. barthez

    O Privire De Mama

    Sunt mama lui Bogdan (Barthez). Ca si pe voi m-a impresionat mult acest topic. Nu va pot descrie durerea unei mame care isi ingroapa singurul copil, nu exista cuvinte ca sa va pot descrie suferinta in care traiesc de aproape un an (pe 28 iulie se implineste un an de la aceasta tragedie). Ca si aceea doamna de care pomeneste Aky, merg pe strada si cand trece un motociclist ma opresc in loc si parca il vad pe Bogdan si SIMT NEVOIA sa ii spun, cum ii spuneam si lui Bogdan de fiecare data cand pleca de acasa cu iubita lui japoneza - "Mama, ai grija"- dar ma abtin pentru ca s-ar putea sa dau de unul ca Andrei, care nu poate intelege suferinta unei mame din simplul motiv ca este baiat-asa ca nu-l judecati prea rau. El mereu imi spunea ca este prudent si stiam ca asa este, dar ii spuneam ca nu de el mi-e teama ci de ceilalti participanti la trafic, iar el imi raspundea - "Stii bine ca mi-e nu mi se poate intampla asa ceva". Si uite ca i s-a intamplat. Aveti grija de voi si vorba lui Bogdan: "Va salut cu farul".
  2. Sunt mama lui Bogdan Crai, am marea rugaminte sa nu mai incepeti cu replici rautacioase, imi ajunge suferinta si chinul in care traiesc de 10 luni. De cand s-a intamplat acest accident, in fiecare zi deschid acest forum, nu stiu ce as vrea sa vad aici, dar de fiecare data ma ingrozesc cand vad de cata rautate pot da dovada unii dintre membrii acestui forum, care cred ca nu au nimic in comun (unii dintre ei) cu motociclismul. Aveti multe de invatat din accidentele care sunt prezentate aici de catre cei care le-au avut, dar in cazul in care cei implicati nu mai sunt printre noi, incercati si mai abtineti-va. In aceste cazuri sunt numai simple presupuneri facute de unul si altul, care au vazut motociclete poate numai in filme. In cazul accidentului lui Bogdan inca nu s-au elucidat imprejurarile in care a avut loc. Presupunerile unora dintre voi sunt foarte departe de adevar. Daca mai aveti rabdare o luna, doua va voi aduce la cunostinta concluziile finale. Sper sa nu luati in nume de rau ce v-am scris aici si va rog din suflet sa aveti grija de voi. ASFALT USCAT.
  3. Am avut pirelli diablo si mi-a placut spatele mai ales, umpic cam alunecos e rece dar statea bine pe curbe si destul de rezistent. Acum am Michelin Pilot Sport si e o guma super moale, bag mana in gaz si ma uit cum lasa o urma de zeci de metrii comparativ cu pirelli, intru pe curbe si la fel ramane urma pe asfalt, e foarte moale, foarte stabil. Atat pentru wheelie cat si pentru stoppie michelin e net superior( vorbesc doar ca o comparatie intre cele 2, altceva nu am testat).
  4. http://www.hi5.com/friend/video/displayVie...wnerId=41624208 Uite unul aici, si mai am cateva de uploadat. Stiu ca mai are si emylio pe youtube, dar nu le gasesc momentan.
  5. N-am nimic cu nimeni, ma gandesc asa, daca ar fi citit toate paginile topicului si-ar fi dat seama despre ce vorbesc, ca nu sunt un pusti care abia a intrat pe forum si pune o intrebare...cat fuge ...dar...whatever. Anyway, daca fac wheelie sau stoppie sau vreun burnout nu le prea fac pe strazi circulate, mai putin pe magheru ...si cu atat mai putin pe amkart...circuit de treapta a1a... Anyway se pare ca am rezolvat problema cu intreruperea...se pare ca la modelul 98-99, are un model special de contact, cu diode si rezistente in el...si cred k s-a busit ceva p-acolo si nu mai trece curent cum trebuie prin acel circuit. Momentan este in service, astept in seara asta un raspuns de la electrician. Si mie mi s-a parut destul de ciudat dar am masurat absolut tot, de la magnetou, bobine, releu de incarcare...carbelicele sunt curate, bujii noi, baterie noua... si totusi ceva nu mere cum trebuie...se rezolva Ms doperman pentru apreciere.
  6. Gasesti la aia de pe Cotroceni, MotoBoom parca se numesc. Daca citesti pe celelalte pagini o sa vezi k mi-am luat eu de 45 de dinti si se ridica foarte usor sus de tot , se ridica ea si inainte dar acum e jucarie.
  7. Eu am acum 16 cu 45...cam ce vit max ar trebui sa ating?
  8. smecherie, mi-a venit foaia (unii ii zic pinion) de 45, lantzul se potriveste la fix...nush ce marca e foaia, a costat cam 150 ron. are o acceleratie mult mai puternica acum, dar mai scurta, adik scade top speed-ul, n-am avut unde sa o incerc sa vad unde se plafoneaza. Anyway, se ridica foarte usor si din ture joase, e mult mai usor de controlat, dar acum trebuie sa ma obisnuiesc cu ea...se ridica mult prea usor...pentru sugestii si reclamatii....hai sa ne strangem si sa vorbim.
  9. mda ma ariciule mai greseste lumea, eram in fuga aseara...da vezi ca nu si-a dat nimeni seama???
  10. Are voie sa filmeze pe oricine si pe orice atat timp ca este pe un loc public, nu sunt vinovati deloc, cum medicii te salveaza, asa ei filmeaza...si nu trebuie sa-i dai tu acordul sa filmeze motocicleta, oricum baiatul plecase cu ambulanta de mult asa ca nu poti sa zici ca il filma in timp ce era intins pe asfalt.
  11. o locatie mai exacta...intre scala si McDonalds...undeva p-acolo si dane...nu e vorba ca rezolvam sau nu ceva cu bataia...e vorba ca putea sa omoare un om...dc? pentru ca ia fost lene sa se uite in oglinda....sunt si eu conducator si auto si moto...am inceput cu auto si eu am avut accidente cu auto....dar n-am vatamat pe nimeni...Adi a avut noroc cu carul si nu s-a schilodit din cauza lui...nu-mi face placere sa bat pe nimeni, crede-ma, nu e o placere si cu zicea si n.vasiliu, nu amavut puterea sa fac poze, au filmat aia de la OTV.
  12. Motociclistul se numeste Adi, are un r6 moviestar 2006, a fost acorsat pe magheru de un bmw cabrio cu numere de vaslui, nu avea viteza, bmw-ul a schimbat benzile fara sa se asigure si l-a agatat. 41 de metrii au masurat gaborii ca a alunecat moto. el e la floreasca la spital impreuna cu prietena lui, are ceva la umar, si zgarieturi, prietena lui era mai bine. el era f speriat , l-am sunat dupa si se calmase, si moto..dauna minima,nu foarte tavalita...n-am avut ce bataie sa-i dam lu ala ca erau gaborii acolo in schimb era (cuvant urat) tot ca nu-i ziceau gabori daca Adi traieste sau nu...
  13. Bine ca n-ai nimic... Cat despre taximetristi...99% sunt bulangii....insa doar unul e si motocicilist....da fratzilor ... un taximetrist motociclist...
×
×
  • Creează nouă...