Sari la conținut

diarzvn

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    diarzvn

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    bmw r 1200 gs
  • Numar Moto
    b 91 mxs
  • Club
    FARA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Moto Guzzi V11 Le mans BMW R1200GS
  • Interests
    Mountainbike,Ski,Travel

diarzvn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Un drum in Romania care este fascinant si liber pe deasupra. Baia de Arama- Baile Herculane-Bozovici-Oravita. Traseul trece prin parcul national Cheile Nerei. Nu ratati cascada Bigar, cea mai frumoasa din lume dupa National Geografic se afla pe DN 57B intre Bozovici si Oravita. Soseaua este noua, mai putin o portiune inspre Baile Herculane . https://www.google.ro/maps/dir/Baia+de+Aram%C4%83/Oravi%C8%9Ba/@44.9150443,21.9413004,12z/data=!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x47520485b6b71c53:0xd158b67c0d1273c6!2m2!1d22.8113889!2d45!1m5!1m1!1s0x475035eca1207a03:0xcfc6bb462a7ad9d!2m2!1d21.6833333!2d45.0333333?hl=ro
  2. As dori sa ma bag si eu la tura doua persoane , cat ar fi avansul?
  3. Suna ca dracu. Parca ar fi 125 in 2 timpi. ......si strugurii sunt acrii zise vulpea in gind....
  4. Frumos!!! Are insa cineva idee daca se poate merge pana la Babele. Adica daca este voie?!
  5. Daca este asa chiar imi pare rau ca nu am luat-o pe acolo. @ianachim. Mai nu m-am saturat de Thassos sau de Grecia in general, am fost plecati anul trecut 22 de zile prin Europa,Lithuania, Letonia si din astea. dar eu nu am mai fost prin tara de vreo 15 ani. Adica doar Valea Prahovei si cel mult cu copiii pe la vreo pensiune in Apuseni sau Moeciu. Vroiam sa cunosc muntii nostrii. Pentru la anul planuim o tura mai lunga in Alpi si o sa vreau sa-mi dai niste sfaturi. Daca nu deranjez.
  6. Mai sa stiti ca daca setezi corect suspensia pe spate , pe drumurile astea forestiere GS se simte foarte bine. Ce a-ti vazut acolo la Sapanta a fost cam tare , dar tot nu pot sa spun ca am chinuit prea mult motorul. Legat de pasager, pot spune ca este doar jumatate de pasager, cantareste 48 kg si are cam 35000 km pe motor ca pasager. Anyway a fost FUN si ceva inedit. O sa continui povestea, iar legat de traseu o sa va spun directiile si numerele de strada. Nu stiu cum sa pun harti pe aici. De la Voineasa trebuia sa o luam pe DJ105G spre Rau Sadului, dar cei la care am inoptat ne-au spus ca drumul este rupt si nu o sa putem trece. Asa ca am ne-am cam suparat si am hotarat sa venim spre casa in aceeasi zi pe Transfagarasan. Multe nu mai sunt de povestit, o sa pun poze cu drumul spre casa. Asadar am plecat din Voineasa inspre valea Oltului spre Cartisoara ca sa intram pe DN7C (Transfagarasan). Ar mai fi de spus ca dupa ce treci de tunel pe Transfagarasan la un moment dat se face un drum la dreapta spre cabana Cumpana. Este tot drum forestier si iese la Barajul Vidraru. Noi pe acolo am luat-o ,dar nu am mai facut poze , am facut o baie in lacul Vidraru si am plecat spre casa. Si-am descalecat o sa si v-am spus povestea mea. Traseul a fost urmatorul Bucuresti-Brasov-Tg Secuiesc-Balvanyos-Lacul Sf Ana - Tusnad - Miercurea Ciuc - Lacul Rosu prin satul Trei Fantani DJ127A-Bicaz-Izvorul Muntelui-Durau pe DJ155F-Borsec-Bilbor-Vatra Dornei pe DJ174-Lacul Colibita prin pasul Tihuta -Josenii Bargaului - Sangeorz bai pe DJ172C-Borsa pe DN17D-Bogdan Voda DJ185+DJ186-Sapanta-Baia Mare pe DJ183-Belis-Valea Ierii-Turda-Sebes-Novaci pe Transalpina-Polovragi-Tg Jiu-Tismana-Baia de Arama-Lupeni pe DN 66 A(Valea Cernei)-Petrosani-Obarsai Lotrului-Voineasa-Cartisoara-Bucuresti pe Transfagarasan. In total ar fi vreu 2500 km.
  7. Continuam pe DN 66A inspre Lupeni, unde ne-am oprit sa mancam ceva . Vroiam sa inoptam la Voineasa . Pentru asta am luat-o prin Petrosani pe DN 7A drum care se intersecteaza cu DN67C(Transalpina) la Obarsia Lotrului si pe langa lacul Vidra se ajunge in final la Voineasa. Poze de pe DN66A asfaltat. Catre Obarsia Lotrului plecand din Petrosani Lacul Vidra si drumul forestier spre Voineasa pe langa Barajul Balindru Barajul Balindru, un lac foarte mic de acumulare in mijlocul padurii. Vreau sa mentionez ca am fost foarte mirat sa constat ca sunt foarte multe asemenea lacuri prin padurile patriei. In seara aceea am inoptat in Voineasa.
  8. HEIDENAU K 60 SCOUT. ESTE CEL MAI BUN COMPROMIS ON/OFF DE PANA ACUM.
  9. Am sa descriu traseul exact cu nr de drumuri si tot tacamul. Si da nu folosesc GPS , mai mult ma incurca, prefer sa intru in vorba cu lumea. Dupa ce am luat micul dejun la Vila Ursu din Tismana, am plecat mai departe spre Baia de Arama pe DJ 670. Drumul este asfalt perfect. Dupa Baia de Arama am luat-o pe DN67D catre Obarsia Closani. Acest drum se intersecteaza cu DN 66 A, care traverseaza parcul National Domogled -Valea Cernei. Mai este denumit si drumul lui Basescu, pentru ca el a vrut sa-l asfalteze in intregime, dar cei de la Greenpeace s-au opus fiind speriau "caprele negre si "bufnitele cu "mot " . Asa ca drumul este asfaltat doar pe cativa km. DJ 670 Apoi DN 66A Si aici DN66A asfaltat, drum care iese pe Valea Jiului. Astept injuraturi in continuare.
  10. Ma bucur ca va plac pozele, o sa continui povestea si am sa pun poze mai mari, acum ca am descoperit cum se face. Ajungem seara, dupa peripetiile din padure, in statiunea Belis ,unde am inoptat la o pensiune care in camera avea o cada cu vibromasaj. Excelent dupa o zi ca cea pe care o avusesem. A doua zi plecam de la Belis pe DJ107P prin satul Marisel pe valea Somesului pana la barajul Tarnita. Din satul Somesul Rece ne indreptam pe DJ107N catre Valea Ierii in judetul Cluj. Aici doream sa luam masa la Pensiunea Lara una dintre cele mai frumoase pensiuni din Europa. Deci pozele astea m-au omorat, ma chinui rau de tot. Mai jos sunt poze de la salina Tura si din cetatea Alba Iulia. Locuri surprinzator de frumoase. Ok sa continuam . Dupa ce am vizitat cetatea Alba Iulia, am pornit mai departe si am inoptat la intrarea pe celebrul de acum DN 67C(Transalpina). A doua zi de dimineata am pornit pe Transalpina . Ok sa continuam . Dupa ce am vizitat cetatea Alba Iulia, am pornit mai departe si am inoptat la intrarea pe celebrul de acum DN 67C(Transalpina). A doua zi de dimineata am pornit pe Transalpina . Cand am ajuns la Ranca am constat ca suntem foarte aproape de pestera Muierilor, asa ca am fost sa o vizitam. Am luat masa si am plecat mai departe spre Baia de Arama. In noaptea acceea aveam sa inoptam la manastirea Tismana. Ok sa continuam . Dupa ce am vizitat cetatea Alba Iulia, am pornit mai departe si am inoptat la intrarea pe celebrul de acum DN 67C(Transalpina). A doua zi de dimineata am pornit pe Transalpina . Cand am ajuns la Ranca am constat ca suntem foarte aproape de pestera Muierilor, asa ca am fost sa o vizitam. Am luat masa si am plecat mai departe spre Baia de Arama. In noaptea acceea aveam sa inoptam la manastirea Tismana. Cineva sa ma injure si pe mine ca sa pot pune poze in continuare. Merci
  11. Ce parere aveti despre noul GS, racit cu lichid?! http://rllemke.smugm...79647&k=PGXSCn2 Iar legat de service, am auzit ca Bardak Motors ar fi luat contractul cu politia Romana pentru a face service la moto.
×
×
  • Creează nouă...