Sari la conținut

Roshk

INACTIV
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://iRoshk.blogspot.com
  • Yahoo
    free_rafael

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008 spre sfarsitul verii
  • Motocicleta
    Suzuki Intruder M800 >sper, anul asta
  • Numar Moto
    Rosu
  • Club
    Coming Soon

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Tatal meu a avut toate comunistele posibile, eu am sĂŁ ĂŽncep c-o japoneza.
  • Interests
    Recent mi s-a activat virusul latent din sânge cu numele de "motociclism", asta dupã ce deja eram conºtient de microbul fotografiei. Ce sã fac, sunt un om vicios..

Roshk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @Grigu . Geniala matza aia a ta Orice critica e binevenita
  2. Suna interesant Succes participantilor!
  3. TREBUIE sa vedeti clipul asta. Dati-l mai departe cum puteti voi, pe mess, pe forum. E foarte bine conceput. http://www.metacafe.com/watch/1509061/brit...roops_autobahn/
  4. Roshk

    Suzuki Intruder

    Ahh.. cum apare sparg puÂşculița !! (credit la banca, mai bine decât leasing ? )
  5. Roshk

    Suzuki Intruder

    Vesti bune imi dai, Alex Poate am noroc si nu vor sari de 7000 ?
  6. Prea tare, frate!! Sigur aÂşa a fost. Astia ar trebui îmbrăcați in iepuroi daca le place sa sară aÂşa in strada. Numai ca si-a găsit nasul de data asta.
  7. @Mac: Frate, nu țin neapărat sa mă cert cu cei ce aduc motoare de acolo. Am spus ce am observat, si cred ca am observat destul de bine având in vedere ca am lucrat cu cei din echipa de tunning moto de la RossoCromo Ei sunt cei care organizează anual HornetCup, un MotoGP intern. Acum, ce-i drept, la ei am văzut cam cum ar trebui sa fie îngrijit un motor, dar fiind acolo am "luat pulsul" fenomenului moto, care este inclus in stilul de viață al italienilor.. Ei schimba motoarele si maÂşinile mult mai lejer, si nu sunt atât de afectați daca le izbesc, atât timp cat ei sunt ok. Asta nu înseamnă ca toți sunt neglijenți, la fel cum nu poți crede ca toate motoarele aduse din Germania sunt bine îngrijite. Dar vorbind dpdv statistic .. eu mi-as lua din Germania Din Italia m-as combina doar cu atenta consiliere a unui bun cunoscător.. Alegeți cu cap, Asfalt Uscat!
  8. Mi-am petrecut aproape jumătate de an in Italia, si pot spune ca italienii nu sunt foarte atenți cu maÂşinile/motocicletele lor.. Mentalitatea italienilor la motoare (ca si la femei) este "S-a stricat, nici o problema, o schimb!" .. si le schimba destul de des! Deci.. daca e posibil, e de preferat sa luați motoarele din Germania, acolo sunt muult mai bine îngrijite.
  9. @Midori: hai, domniță, nu mi te supăra in halul ăsta de Luni c-o sa fii aÂşa toata sptamana:) Misoginul de mine nu ar ezita nici o secunda sa dea o mana de ajutor unui motorist la ananghie. Fata sau băiat AÂşa ca te rog nu mi-o lua in nume de rău..
  10. Câteva poze făcute cat am stat in Italia.. Orice critica este binevenită ..daca va plac.. mai urc
  11. B xx SVF - simplu B xx ING - IN Gat B 10 BAG - Baa.. Io bag ... sau (Iobagule ) B 10 NDA - BLONDA B 14 NCA - BIANCA B 10 NIC - BIONIC (jumatate motor, jumatate calator ) B 44 AAA - BAAAA !!! IS 15 ISI - sisis NT xx NTZ - (Nu ma poti depasi ..) Super dixtractie cu alegerea numarului .. Dar eu tot PLM as vrea sa am
  12. @Logan .. era echipata corespunzator veverita? Sau nu te-ai crispat de asta cand ai vazut o "Damsel in distress" ?
  13. Foarte frumoase pozele tale, Ravenitzo Frumusete de poze ce stie face Canon PowerShot Am si eu un A400 si nu ma pot desparti de el.. chiar daca nu mai are dimensiuni competitive cu alde Ixus Asfalt uscat si sa mai faci poze asa frumoase
×
×
  • Creează nouă...