Sari la conținut

alexducu

INACTIV
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alexducu

  1. alexducu

    Bukowina Motor Club

    Dragi colegi si prieteni "pe doua roti", cu ocazia dublului eveniment din data de 23.06.2012, va invit in Radauti, in inima Bucovinei, sa-mi fiti alaturi si sa facem galagie.. sa rasune toti muntii Bucovinei. Eveniment 1 : 23.06.2012 - Eu fac 29 de anisori... undeva prin 1983 scoteam si eu capul din.... Eveniment 2 : 23.06.2012 ora 16:oo Primaria Radauti (deci pe la 15:30 pe akasa la mine) Semnez contract si licenta pe viata cu iubita si logodnica mea Ank - Ana Maria. Va invit pe toti, cu mic... , cu mare..., dar mai ales CALARE PE MOTOARE sa ne fiti alaturi in aceste frumoase momente din viata noastra. PS : Dak la evenimente triste ne strangem destui de multi.. vreu sa vad cati ne putem strange si le Momente de Bucurie si Petrecere. PS2 : nu va tin foarte mult!! Multumim Frumos!!! ... si surprize pentru toti cei ce ne vor fi alaturi !!! DUCU si DUK ( DUCA)!!!
  2. Posesorul motocicletei BMW F650 cu numarul BT - 09 - CKX este rugat sa ne contacteze la nr de tel: 0730 58 14 28 - Ducu, pentru a-si primi Diploma pentru "Ultimul Motociclist care pleaca de la intrunire".
  3. Incearca un Transalp de 650...... am de 2 anid e zile si pot spune ca este o foarte buna alegere.. pret/calitate.. plus fiabilitatea honda....
  4. Salut. Ionesi Alexandru.. aka DUCU , membru Bukowina Motor Club am 4 roti.. un GSF 400 Bandit din 1992 pe care l-am condus 2 ani si ink il mai folosesc pentru oras. iar din 26-02-2010 jucaria noua : Honda Transalp @2004 XL650 V.( sa traiasca drumurile din Romania) acum am inceput sa citesc topicul de la inceput... revin cu post cand termin. @ incaltaminte Continental Escape. Toate cele bune.
  5. ce parere aveti despre kit-uri de lant? sa-mi iau de la DID de pe louis sau de la POLO motorad RK takasago chain
  6. alexducu

    SHARK - Discutii Generale

    salutare dragi colegi, motociclisti, acum sunt intr-o vacanta in berna-elvetia, tocmai ce am trecut prin viena shi mi-am achizitionat un SHARK RSI SHURIKEN la 159... de la 320 cat era initial mi s-a parut mok.. nu am apucat s-o port in mers, dar acolo in magazin am probat shi diferite shubert.. mult-laudatul C3.. la 500 EUROI... shi altele.. NICI o diferentza.. repet nu am probat in mers> astept sa ajung acasa si sa-i fac un test de abureala/vajait, sper ca in Bucovina sa mai fie vreme pana ajung eu, in rest moshul a fost darnic cu mine.. placute noi fata/spate.... manushi, ulei castrol. filtre noi, spreiuri de curatat... shi alte porcarii minuscule... am vazut cizme faine... DAYTONA cu gore-tex..dar .. acum e cam criza.. shi mosul nu si-a putut permite mai mult.. asfalt uscat .. si MULTA zapada.. dar numai pe PARTII... revin cu post cand probez in mers casca
  7. Imi pare nespus de rau de cele intamplate. Asfalt uscat tuturor si CER SENIN. Nu am putut ajunge la inmormantare( motive de servici). imi pare rau de pierderea unui om pe care nu l-am cunoscut, dar din cate am citit pe aici era DEOSEBIT. Fratilor aveti grija de voi!!! OFF-TOPIC: aseara m-am uitat pe stiri sa vad si eu ce arata : SA ii beep in gura pe beep aia beeep isti de la televiziuni. TVR2 adik tvr iasi au arata max 30-40 sec. de la mars, fara prea mare importantza.. dar BABE VIOLATE , BETIVANI CARE SE beep CU PARUL ai alti IDIOTI!!!!! 20-30 minute!!!!! jeguri ale societatii.. plin, dar MAI RAR OAMENI DEOSEBITI!!! parerea mea : majoritatea tot ne vad ca SATANISTI_MOTOCICLISTI!!! FRATILOR GRIJA!!! CA NIMENI NU ARE mila DE NOI. CONDOLEANTZE DIN RADAUTI!!! DANE CER SENIN ACOLO SUS!
  8. Salutari !!!! Suzuki GSF 400 din 92, .. treaba e ca ma lasa lantul. ce kit de lant imi recomandati? am aprox 34.000, am luat-o in martie din germania cu aprox 30.000, nu cred ca a fost schibat vreodata lantul.. totusi ciudar ca dupa poze foaia de pe spate e mai mare ca in pozele cu originalele. DECI ce KIT de lant sa cumpar?... prefer unul mai bun kiar dak e mai scump.
  9. OBIECTIV de SUCEAVA 03.aug. 2008...
  10. OF ... ce sa zic... greu sa auzi asa ceva. kestii din astea.. NU il cunosteam, dar e greu sa auzi ca un frate pe 2 roti pateste asa ceva,,, dupa ce citisem pe forum speram ca isi va reveni... sa-i fi drumul lin.... P.S. : ATENTIE LA NEATENTIE.... e vara e greu e cald... DAR mai BINE te coci la soare decat fara echipament...!!! AR TREBUI DE LUAT ATITUDINE... zilnic vad o cate 1-2 fara casca sau altii care iau pasager fara casca.... nu ma refer la motoare, dar si scuteristii TREBUIE EDUCATI!!!
  11. DA SUPERB... ce pot zice... BRAVO VOUA!!!.. PS : trebuie olek de curaj...
  12. RESPECT!!! Bravo.. !!! amintiri de neuitat!!!
  13. OBIECTIV de SUCEAVA azi 17.06.2008.... am scanat articolul din ziar referitor la accident...
  14. Ducu...din RADAUTI..Born in .. & bored of it.... SUZUKI BANDIT GSF 400 92'.. in rest numai de bine shi alfalt uscat shi fara evenimente. POZE ... soon...
×
×
  • Creează nouă...