Sari la conținut

cardanu'

Membru
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cardanu'

  1. Cu parare de rau trebuie sa va spun ca am dat si eu Voshodul meu, de vreo doua luni. L-a cumparat un tanar dintr-un sat de langa Timisoara. Pe langa ce am scris in oferta, i-am mai dat la preturi aproape moca si casca noua cu doua viziere si alte maruntisuri pe care le mai aveam. Se pare ca a ajuns pe maini bune, tatal tanarului mai are o "comunista", un ETZ. Abia astept sa-mi pot permite un motor la care sa nu trebuiasca sa surubaresc, ca nu am timp si spatiu pt. asa ceva. Nu ca nu mi-ar place. Asfalt uscat !
  2. Inca nu, da' nu cere de mancare. Dar nu ma grabesc. Daca nu o dau acum, sigur o dau in primavara. Oricum, imi pare tare rau, ca nu-i epava, dar nu am timp/ spatiu nici macar pt. chitibusuri, mici surubareli.
  3. In mod special am pus pretul sub cel al investitiei efective in bani. Ca umblatura, n telefoane date nu le mai socotesc... Asta pentru ca sa nu fiu acuzat ca nu imi respect promisiunea. Am uitat sa mentionez ca, compresia la rece e 8. 1 bari. In plus, in pret e si o casca noua , chinezeasca, cu doua viziere suprapuse (transparenta si color), purtata 20 de minute. Lipsa cronica de timp de care sufar eu va duce la ruginirea motorului in fata blocului. Or, acesta mai are viata multa in el, merita o alta soarta.
  4. Din pacate, am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma despart de Voshod . Am crezut ca o sa am timp sa ma ocup de el , dar m-am inselat. Motivele: lipsa de timp si spatiu. Dupa serviciu (care include si multe deplasari in tara), daca sunt in oras trebuie sa merg cu copilul la diverse activitati extrascolare. In cazul in care nu am ore la masterat. Altfl, cu burta pe carte. Locuiesc la bloc si nu pot sa ma desfosor sa surubaresc la motor, in rarele ferestre scurte de timp liber: ba ploua, ba e program de liniste (intre 14-17)... Am promis ca daca ma despart de el o sa-l dau pe gratis si nu am uitat de asta. Eu am investit in el ceva bani: - 360 lei transport B - TM; - aprox. 120 de lei piese noi; - 250 lei reparatii si reglaje la service. In consecinta, eu cred ca nu e imoral sa cer pe motor 150 de euro fix. E pret de bicicleta... Am CIV si talon in regula, e inscris in circulatie. Are nevoie de ITP, ca nu am ajuns sa il fac. Lucrari efectuate in service: - reglaj carburator, inlocuire inel de etansare cui pontou; - reglaj aprindere; - verificare instalatie electrica; - intindere lant distributie; - slefuire pe strung a tijelor din telescoapele fata; - inlocuire simeringuri si burdufuri, spalare si inlocuire ulei telescoape fata; - inlocuire ulei carter; - curatare si reglaje frana fata. Motorul mai are nevoie de reparatii la telescoapele spate si reglaje la mabreiaj, sau discuri noi de ambreiaj, ca pleaca de pe loc un pic cam smucit. Si un pic de cosmetizare. Nu vand mata in sac la nimeni, nici macar la banii astia. Avand in vedere sprijinul constant pe care l-am primit de la iul-voshod, acesta are prioritate la cumparare. Tipul e de nota In rest, primul venit primul servit. Nu ma intereseaza sa-l dau pe bucati. Am postat prima data aici si nu la Bursa, ca sa aiba prioritate la cumparare primii interesati, voshodistii. Peste 5 zile , daca nimeni nu e interesat, il postez la Bursa. Contact: 0726.545725, 0770.129684
  5. Am vorbit cu Iulian. Din pacate nu a reusit sa ajunga in Bucuresti, din motive obiective. Oricum, din partea mea ai tot respectul. Esti de nota
  6. Am vorbit cu Iuli la telefon si a spus ca face tot posibilul sa trimita pe cineva dupa furca, sa o ia pentru el. Te sa il mai pasuiesti un putin si sa nu arunci furca. Ar fi mare pacat, e o piesa mai rara, se procura f. greu. Si apoi si Iuli e student (prin definitie, studentii sunt oameni cu bani putini , si aia pentru si ), e criza... Multumesc mult.
  7. In proportie de 99% sunt adjudecate de mine. Revin cu lamuriri.
  8. Pentru modelul Pustinja as da zile de la mine... M-as lasa si
  9. cardanu'

    DONATII

    Off topic @LittleHaya: esti totala ! De gasca. On topic Eu sunt milogu' de serviciu. Daca aveti ceva echipament de protectie in stare buna ,marimea 50 (am 1,80 m.) sau pe aproape, nu va sfiiti, dati-mi p.m. Multumesc anticipat. Berea o dau eu.
  10. cardanu'

    DONATII

    @TurboSnail Eu sunt un "milog" care a cersit un motor intreg si inmatriculat (ce tupeu pe mine !). Si am si gasit un donator cu suflet tocmai in Bucuresti. Pentru asta am platit 360 de ron transportul la TM si 2 ore de telefoane sa gasesc transport la cubaje. Am mai platit 150 ron pe piese, pentru inceput. In felul acesta am salvat o motocicleta de la dezmembrare si mi-am indeplinit o parte dintr-un vis, altfel nu puteam nicicum. Apreciez limbajul tau care nu a devenit suburban. Am doua rugaminti: intelege ca foarte multa lume de pe acest topic nu iti impartaseste opiniile. Ai dreptul sa nu mai postezi pe topicul acesta. In consecinta, te-as ruga sa nu mai postezi aici daca nu ai nimic de donat. Persuasiunea ta devine total negativa. Numai respect.
  11. cardanu'

    DONATII

    Am postat aici cam ce as avea nevoie in ideea ca unii realizeaza ca au lucruri ce le sunt de prisos doar cand citesc intamplator postari din acest topic. Ce am postat eu cred ca a fost cu bun simt, nu cersetorie. Oricum, am inteles ideea, imi cer scuze ca i-am deranjat/suparat pe cativa coforumisti. Numai respect.
  12. cardanu'

    DONATII

    M-ar interesa si pe mine o casca in stare buna. Eventual si o geaca de motociclist marimea 48-50 si cizme marimea 43. Multumesc anticipat.
  13. Sa stii ca asa am sa si fac. Eu am banuit ca ar fi o neetanseitate la cuiul pontou, dar nu mi-am dat prea mult cu presupusul pana nu vad exact ce e acolo. Carburatoare de motociclete nu am mai desfacut. In schimb reparam des si cu succes carburatoare de Dacie si Aro (la fel cu cele de pe camioanele Bucegi, dar cu sectiuni mai mici ale jicloarelor). Ce este f. imbucurator la topicul acesta e ca a redevenit on topic. Sper sa ramana asa... Merci de sfat.
  14. Eu am pe Voshod un carb. K. 65. Am observat ca lasa pata de benzina pe jos in cateva ore. Am cumparat profilactic un set original de reparatie carburator , cu 25 lei. Cand am timp o sa-l desfac, o sa-l spal in Carburol, iar daca trebuie, schimb si jicloarele.
  15. Sorry, da' intre pretul tau si ceea ce puteam eu oferi, era diferenta mare, si nu am avut tupeul sa ofer mult mai putin. Mi-a fost jena... Asta e, alea iacta est. Succes la vanzare !
  16. Acuma ti-ai gasit sa lasi din pret, dupa ce am bagat 5 mlioane in Voshod ? Numai transportul a fost 3.6 milioane (din Bucale). E adevarat ca motorul a fost gratis dar mai trebuie sa bg in el ceva bani si muuulte ore de munca. Imi vine sa mor de ciuda. Am tinut motorul asta in favorite pe compul meu vreo cateva luni.
  17. Off topic. Eu am avut sportivitatea de a recunoaste ca am gresit jignindu-l pe drobu. Dar dragii de moderatori nu au auzit de "raportul de cauzalitate", adicatelea cine e cauza, sursa acestor flame-uri. Doar au sters postul in care le aratam cu ce consideram eu au gresit ei. Dar nu au avut sportivitatea de a-si recunoaste propriile greseli. Am primit un ban care m-a afectat extraordinar, ce sa spun... Tocmai luasem un concediu sa invat pentru licenta si sa merg la munte cu familia. Nu am avut timp de net, uneori nici macar semnal GSM (ce bine e fara semnal... ). Cat despre drobu, doar urmariti ce fel de postari are si va edificati asupra persoanei. Eu inchei aici cu polemica. Probabil voi mai lua un ban, dar eu sunt o persoana dintr-o bucata, spun lucrurilor pe nume, chiar daca adevarul supara pe unii.Dar vorba ceea : "Ce nu ma ucide ma caleste". Sa auzim de bine.
  18. Se pare ca pot discuta cu tine, chiar daca suntem putin off topic. Incep cu sfarsitul. Imi asum greseala cu "metalul". Cand am scris ma gandeam la "fier", care e un metal feros, spre deosebire de Al care e un metal neferos. In clasa a 9 a am facut si disciplina Studiul Metalelor (diagrame, combinatii). Asa ca stai linistit, nu sunt chiar pe langa. A fost o lipsa de atentie din partea mea, pentru care imi cer scuze. Pe drobu nu doresc sa-l cunosc mai mult pentru ca nu am de ce. Se considera miezu', am mai citit si alte postari ale lui, care nu se refereau la mine. Nimic nou sub soare. Cu "stilul" lui, de pe alte forumuri (auto) ar fi "zburat" demult. Pe acest forum vina cea mai mare nu o are el ci moderatorii, ca ii tolereaza flame-urile. Se ajunge astfel la discutii neprincipiale. In consecinta, nu vad de ce eu ar trebui sa nu mai postez pe forum si nu el. Cine pe cine ataca ? Oricum, daca e asa de "aspru" de ce trebuie sa fii tu avocatul lui ? Pentru ca, de facto, chiar asta esti, cu toate ca tu sustii ca nu doresti asta...
  19. @drobu Pe un prost ca tine pot sa-l ocolesc sau sa-l ignor. Pe forum se poate varianta a 2 a. Asa voi face in continuare.
  20. Iar ai aparut tu cu aberatiile tale. Ma plictisesti...
  21. Petit Beurre cu "crema" de vaselina !? Sau erati voi murdari pe maini ?
  22. Eu am comandat cric central nou la un service de "comuniste" din TM. Aveam doua variante: din metal sau din aluminiu. Patronul mi-a recomandat ultima varianta, spunea ca nu troncane. Am inteles ce e putin mai scump decat primul (stiu doar ca cel de Al e 60 ron), dar este echiparea de la ultimul model produs. Tot aici am comandat si burdufuri originale de Voshod. Se pare ca voi avea piesele la cateva zile dupa Pastele ortodox. Daca esti interesat da-mi p.m. sau continuam discutia pe topicul "voshodistilor".
  23. Sa termin cu licenta si ma apuc si eu de la meu. Stiu si secretul reusitei, am gasit-o in poza a 2 a din postul # 205: biscuitii Petit Beurre. Energie frate, Red Bull e ceai...
×
×
  • Creează nouă...