Sari la conținut

fost viitor talent

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

532 citiri profil

fost viitor talent's Achievements

  1. @Nguyen,aceeasi schimbare de subiect. Din fericire am tinut legatura cu evolutia uleiurilor, materialelor, prelucrarilor si tolerantelor. Te anunt ca tehnica nu a progresat atat de mult ca principiile tribologiei anilor 70 sa fie date peste cap. Corect, s-au facut "n" inovatii, materiale noi, dar nu s-a schimbat INCA modul de ungere al lagarelor de alunecare. INCA.. P.S. Ai inteles ca molecula nu este sferica? P.S.2 Ai inteles ca esti penibil? Multumesc.
  2. @Nguyen, sunt absolvent al UPB, Fac.Mecanica, sectia "motoare cu ardere interna", promotia 1976. Cu tot regretul, fara sa te jignesc, consider ca esti departe de a avea cele mai mici notiuni de tribologie. Cele scrise de tine aici sunt franturile unor informatii culese de pe diferite site-uri si neintelese calumea (treaba cu molecula sferica, "luciul" lagarelor cu(de) alunecare, lubrificatia hidrostatica, duritate vs rugozitate, viscozitate dinamica, statica, etc). Nu-i nimic rau ca nu ai aceste cunostinte, deoarece ele reprezinta o zona de "nisa" in sfera tehnica. Treaba trista este ca ai impresia ca esti atotstiutor si-i tratezi pe toti ca pe niste prosti. Cand nu ai argumente jignesti, cand esti depasit, schimbi subiectul (atitudine de copilandru). Acest comportament l-am vazut si pe alte topicuri. Incearca sa abordezi altfel discutiile si sunt convins ca o sa-ti iasa. Parerea mea. Scuze pentru off topic. L.E. @Silver Arrow a explicat foarte clar principiul lagarelor cu sustentatie.
  3. ZaiR, Daca murea un medic urgentist ce ziceai? Da-l in PLM, bine ca a murit; asta a salvat vietile a sute de hoti, tigani, violatori, criminali! Daca era un avocat, te bucurai ca a mai mierlit-o un aparator al infractorilor? Un economist de insolventa? Un lichidator? Dar un instructor moto?... Sunt multi care "ajuta" elevii sa ia examenul prin tot felul de "pile" cu politia aia corupta. Sa te bucuri de moartea unui instructor moto? Nu judeca oamenii prin prisma meseriei lor. Te poti insela amarnic si e pacat. Amaratul ala avea o meserie pe care putini oameni o aleg, tocmai pentru ca este grea; implica riscuri si responsabilitati pe care putini "civili" le cunosc. Daca o ardea voiniceste cu viteza, baut si se infigea in pom, clar era vinovat; dar cu un motoret mare si greu, sa mori infipt intr-un neica nimeni, care decide ca partea stanga a drumului ii apartine, nu-i OK. Tu esti suparat pe institutie, nu pe oamenii care fac parte din ea. Mai gandeste-te la ce ai spus despre omul asta si sunt sigur ca o sa-ti dai seama ca ai gresit. Numai bine iti doresc.
×
×
  • Creează nouă...