Sari la conținut

aripi

Membru
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de aripi

  1. S-au dat toate piesele care le-am postat. Cand vor ami aparea altele voi reveni cu poze. Va multumesc.
  2. Salutare. Donez telescoape de pegaso. Starea lor este foarte buna, nu curg nu sunt zgariate. Rugamintea mea este ca cel care are nevoie de ele sa plateasca costurile de transport. Pentru cei interesati va rog sa ma sunati la 0743362346. Donez pentru cineva care chiar are nevoie sau in scopuri caritabile si urmatoarele piese de Aprilia Pegaso 650 1995 S-au dat: telescoapele handguarduri maneta scaritele oglinzi bordul saua farul protectiile de la tobe
  3. Salutare, m-am mutat de la Cluj si ma intereseaza unde imi recomandati sa merg la service si unde pot gasi magazinele de piese si echipamente din Oradea. Asfalt uscat.
  4. aripi

    BURSA LOCALA

    Salutare. Vand telescoape de pegaso. Pret 300 lei. Le-am luat pentru mine dar nu sunt bune la pegaso-ul meu din '95. Daca sunteti interesati telefon 0743362346 sau PM. Eu le-am luat cu 100euro deci mai jos de 300 de lei nu ma pot duce. Respecte.
  5. Salutare. Vand telescoape de pegaso. Pret 300 lei. Le-am luat pentru mine dar nu sunt bune la pegaso-ul meu din '95. Daca sunteti interesati telefon 0743362346 sau PM. Eu le-am luat cu 100euro deci mai jos de 300 de lei nu ma pot duce. Respecte. "]My link[/url]
  6. aripi

    Util

    Imi recomanda cineva un loc unde sa imi iau cauciucuri de iarna second?
  7. aripi

    Anunturi GARAJE !

    Caut garaj pe strada Horea sau cat mai aproape.
  8. aripi

    BURSA LOCALA

    Salut. Am nevoie de un cauciuc de dimensiunile 130/80/17 sau 140/70/17. Nu ma intereseaza cat de uzat este, am nevoie de el doar sa il pun pe geanta pentru transport. Daca are cineva dati un PM sau 0743362346. Multumesc.
  9. Cu parere de rau anunt ca ma despart de calutul meu care ma dus pe drumuri din 2007 pana in toamna 2010. Nu ca asta ar interesa pe careva:)), dar o dau pe piese. So, care aveti nevoie de piese Aprilia Pegaso 1995 dati un semn, in afara de bendix si cablu de kilometraj care este rupt am tot. Care aveti nevoie dati un pm sau email buioca.mircea@gmail.com. Nu imi dau telefonul pentru ca lucrez f mult si nu prea am cum sa raspund la el. Salutare tuturor.
  10. deocamdata nu are pret ca este a mea si nus tiu daca se mai merita sa o repar, de asta vreau sa vad cam cat ar oferii oamenii pe una ca sa stiu la ce pret sa o dau, ca daca ma iau dupa preturile de pe internet nu o sa o datu niciodata. vreau sa vad cat ar fi dispusi oamenii sa dea pe una nu cat cer oamenii. Eu la pegaso am NGK D8EA si inainte am avut D93A.
  11. Salut. Cat ati da pe o Pegaso din 95 cu bendixul dus, fara cablu kilometraj, cu 64mii de km, inmatriculata.
  12. Salutare. Am o problema (bineinteles). Cand dau la automat se aude ca se invarte ceva dar nu misca pistonul. Sa inteleg ca sa dus bendixul/flywheel/ cum io mai spune? Si bineinteles ca am mai incercat de vreo 3-4 ori si sa apucat sa faca un zgomot metalic oribil probabil su imprastiat ceva piese prin interior ). So, care stie ce naiba are? va multumesc mult.
  13. Salut. Eu am o Pegaso 650 din 1995 si am shcimbat amandoua furtunele. am pus furtun 16mm diametru exterior si 8 diametru interior rezistent la 20BAR. Intra mai fortat fata de cel care era din fabrica si este unpic mai subtire, dar pana acuma nu am avut probleme. Poti sa ma adaugi in lista de messenger daca vrei poze sau mai ai alte intrebari.
  14. aripi

    Util

    Nimeni nimic?
  15. aripi

    Util

    Care din voi stiti unde se fac refiletari? Mi sa dus filetul de la busonul de ulei din motor si curge rau. Multumesc.
  16. Salutare. Care stiti cat ulei trebuie bagat in telescoapele de la aprilia pegaso 650 1995? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...