Sari la conținut

nistea

INACTIV
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nistea

  1. buna. interesant topic..adica e super tare pentru ca pe undeva ma regasesc si eu. am un motor de 125 si de obicei, cam o data pe luna ma iau si merg pana in ungaria (fac vreo 200-300 de km) ca sa imi revin. in fiecare an fac "marea evadare" - anul trecut a fost pana in brasov acum 2 ani la deva (1600 de km intr-o saptamana). stiu ca nu ma ridic la nivelul de a merge 2-3 ani cu motorul undeva, inca, desi cred ca o sa merg pana la urma indiferent cu ce (motor, dacie 1100, pe jos etc) cred si eu ca asta e adevaratul stil de viata "pe motor", sa mergi sa nu te intereseze unde dormi, ce motor ai si ce faci peste 200 de km. din pacate multi nu inteleg si isi bat joc de cei care simt ceva ca ei au 8362264234879786787234 de cai putere si nu stiu ce motoare. daca vrei sa pleci undeva, te iei cu motorul si ai plecat. ii lasi pe toti si te duci!
  2. nistea

    Yamaha VIRAGO ZONE

    merci. atunci o sa imi iau 15w50. totusi e motor mic si eu merg cu el cel putin o data pe an la un tur lung de 1600 in 2 saptamani.
  3. nistea

    Yamaha VIRAGO ZONE

    buna. ce ulei am nevoie la virago 125? mie mi-a pus de 20w40 sau 60 si cica am nevoie de 10w40 . ma puteti ajuta? multumesc
  4. nistea

    Yamaha VIRAGO ZONE

    eu sunt din satu mare si te ajut daca ajungi pe aici si nu gasesti pe nimeni in oradea.
  5. nistea

    Yamaha VIRAGO ZONE

    o sa stea baietii sa imi verifice mie seria de la motor )
  6. nistea

    Yamaha VIRAGO ZONE

    ma poaate ajuta si pe mine cineva?
  7. nistea

    Yamaha VIRAGO ZONE

    buna. am un virago de 125 si am inteles de la "niste unii" ca as putea pune pe el un motor de 250. aveti ceva sfaturi? am doar A1 si nu vreau sa dau pentru A din lipsa de timp (bac, faculta alea alea) si ma cred ca asa ar fi perfect pentru drumurile mele de lungi (gen satu mare-brasov, in 2009 sau satu mare-deva in 2008). multumesc
  8. bani cam cat ar trebui? cat e cazarea? acolo unde se doarme?
  9. de la iesirea din romania sunt cam 700 de km. asta inseamna 1600 dus intors cu eventualele devieri de la traseu. se doarme in cort si pe drum si acolo?
  10. buna. imi poate spune si mie cineva cam cati km se vor face pe zi? un fel de traseu, cam cati bani ar fi de ajuns etc? m-as baga si eu cu virago-ul meu de 125 (asta daca ma primeste cineva, desi nu cred)
  11. credeam ca e la sfarsitul lunii ca si anul trecut. as vrea sa vin. distractie placuta!!!
  12. /index.php?showtopic=371413 masina mergea incet (unii zic ca s-a oprit..eu am vazut ca mergea incet) si nu facea drifturi..sa fin seriosi.
  13. da-mi voie sa te contrazic vis-a-vis de drumul pana la sarmisegetusa pentru ca eu am fost in vara cu motorul meu - yamaha virago 125 - si am reusit sa urc linistit si la fel au facut si altii cu masinile. despre castel si cetate ai dreptate dar sarmi merita vazuta . eu va insotesc daca vreti prin ne-nv darsa imi ziceti daca suntei de acord sa stiu cum sa imi fac planurile pt vara. merci
  14. ai putea vedea in hunedoara castelul, cetatea din deva, sarmisegetuza regia. eu sunt din satu mare...m-as alatura si eu grupului pentru cateva zile (cat timp sunteti in nord-est sau nord-vest ul tarii )
  15. cu cortul o sa se poata sta? cat costa intrarea?
  16. jur ca m-as baga si eu in gurp da cu viragoul meu de 125 nu stiu daca ma ia cineva . pace
  17. de obicei cand iti iei lant, cumperi si kit de lant
  18. Mi s-a rupt lantul la virago-ul de 125. Stie cineva cam cat costa un lant? merci
  19. n-am 18 ink. da oricum si cu asta am facut 5000 de km intr-o luna, o luna jumate. si sunt foarte multumit..numai ca aku trebuie sa ii schimb lantul. l-am pus la vanzare si vreau sa imi iau varadero 125 sau ceva de genu da cam de 400-600 cmc sau bandit s 600.
  20. nistea

    Yamaha VIRAGO ZONE

    i-am dat lui Barna PM ieri si nu a raspuns, cine stie ce treaba are si de aia intrebam p'aici ca poate aflu mai repede un pret aprox. merci
  21. nistea

    Yamaha VIRAGO ZONE

    buna. mi s-a rupt lantul la virago-ul de 125. stie cineva cam cat tosta un lant nou + kit. merci
  22. eu am un virago 125 si e perfecta :X :X .. si merge pt oameni inalti pt ca eu am 1.93 si in rs, cbr sau alte motoare din astea nu incap.
  23. nistea

    Yamaha VIRAGO ZONE

    buna tuturor. mi s-a rupt lantul la virago-ul meu de 125. are cineva idee cam cat costa un lant nou? multumesc
  24. nu tu te-ai coborat la nivelul meu..ci eu la nivelul tau, dar ma bucur ca am dat de petrol . cu ce ne invartim in jurul cozii? ziceai ca "o discutie, chiar in contradictoriu, poate fi constructiva si nu este sinonim cu cearta." batrane, hai noroc!
  25. 1. daca nu intelegi nu am ce sa iti fac 2. am uitat doar o virgula 3. poti sa iti bagi rock-ul undeva. asa zic si eu ca sunt convins ca te "sparg" in materie de hip hop sau alte chestii care imi plac(ocultism, societati secrete..etc). 4. bine ca tu esti o enciclopedie muzicala, un om care asculta "jive, dixieland, swing, neo-swing, blues, bluegrass, hillbilly, old timey, americana, rockabilly, neo-rockabilly, psychobilly" si eu sunt un amarat ce-l asculta pe paganini care saracu se zice ca a facut pact cu diavolol si in plus e si mort de cateva sute de ani. noroc nenea...la mai multe genuri de muzica
×
×
  • Creează nouă...